Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 44/56 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon
765 sonuçtan 431 ile 440 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delgado geldi rahatladım

Siyah -beyazlı ekibin yeni transferi Ernst, Arjantinli yıldızının gelişinin performansını katladığını söyledi. Trabzonspor maçındaki performansıyla alkış alan Alman oyuncu, "Delgado'nun gelişi beni müthiş etkiledi. Hem idmanlarda hem de maçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İşbaşı yapmasıyla birlikte, saha içindeki verimimin artacağına eminim" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zeytinburnu Kartal'ı!

Kısa bir süre önce hizmete giren Zeytinburnu'ndaki Kartal Yuvası mağazasına gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Olivium AVM'nin karşısında bulunan ve kısa sürede Beşiktaşlıların gözdesi haline gelen mağazada, kulübün resmi ürünleri siyahbeyazlıların hizmetine sunuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim kimi tuttu anlayamadık!

Trabzonspor maçında Yattara'yı etkisiz hale getiren İbrahim Üzülmez'e övgü yağıyor. Teknik patron Denizli'nin, "Trabzon derbisinde kimin kimi tuttuğunu anlayamadım. İbrahim'ın nasıl verimli olduğunu herkes gördü. Ondan çok memnunum" dedi. İbrahim de "Mustafa hocayla birlikte her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Çıkışımız sürecek" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne de olsa kaptan!

Yaşadığı sakatlığın ardından Trabzon maçıyla sahalara geri dönen kaptan Delgado, futboluyla göz doldurdu. Arjantinli yıldız, daha tam olarak hazır olmadan forma giydiği Trabzonspor derbisinde ortaya koyduğu performansla; yeni transfer Yusuf Şimşek'i daha ilk maçta gölgede bıraktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İniş-çıkış olacaktır

Serdar Kurtuluş, kendisine yöneltilen "Tigana dönemindeki hırs ve arzuyu sende göremiyoruz?" sorusuna, "Ben sahada hep hırslı çıkarım. Kimi zaman inişliçıkışlı dönemler olacaktır. Bunu yaşadığım sakatlığa bağlıyorum" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orta sahaları müthiş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş orta sahasına övgüler yağdırdı. Siyah-beyazlıların, çok ciddi ve dinamik bir orta alana sahip olduğunu söyleyen Yanal, "Eğer bu yapıyı sürdürürlerse, bizimle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olurlar" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş yarın uçuyor

Beşiktaş, cuma günü deplasmanda oynayacağı G.Antep karşılaşması için yarın saat 17.30'da tarifeli uçakla bu şehire gidecek. Siyah-beyazlılar, cuma akşamı 22.30'da özel uçakla İstanbul'a dönecek. Dünü dinlenerek geçiren Beşiktaş, bu sabah tek idman yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlış anlaşıldım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasıyla ilgili yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığından yakındı.

Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Bir basın mensubunun, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiğini ve daha önce 26. haftayla ilgili yaptığı yorumu hatırlatması üzerine, ''Bu konuda rahatsızlığım var. O gün yaptığım basın toplantısında 26. hafta ile ilgili söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Bu toplantının hafta içinde tekrar yayınlanmasını isteyeceğim'' diye konuştu.

O toplantıyı yaptığında ligde 7 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Denizli, ''Ben 26 veya 27. haftada bu sayının azalacağını ve o haftalarda şampiyonluk yarışı içinde Beşiktaş'ın da olacağını söyledim. Beşiktaş, 26. haftada şampiyonluğunu ilan edecek demedim. Ama maalesef bu konu yanlış anlaşıldı ve yorumlandı'' ifadelerini kullandı.

Denizli, şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un haftayı kayıplarla geçirdiklerinin hatırlatılması ve düşüncelerinin sorulması üzerine de bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş Cola Turka'da istifa

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Hakan Demir istifa etti.

Hakan Demir'in, uzun süredir takımda yaşanan maddi sıkıntılar ve bu sıkıntıların takıma olumsuz yansıması nedeniyle görevinden ayrıldığı ve istifasını yönetim kuruluna verdiği belirtildi.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gole yabancı!

21 haftası geride kalan ligde siyah-beyazlı ekip rakip fileleri 33 kez havalandırırken gollerin 30'u (yüzde 90.9) yabancılardan geldi.

Gaziantep'i Nobre (2) ve Tello'nun golleriyle mağlup eden Beşiktaş'ta yabancı oyuncular attıkları gollerle dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 21 haftada rakip fileleri 33 kez havalandırırken, bunların 30'u (yüzde 90.90) yabancı futbolculardan geldi. Beşiktaş'ta Türk futbolcular, Serdar Özkan ve Batuhan ile sadece 2 gol atarken, diğer gol de Denizlispor maçında kendi kalesine gol atan Slovak Roman Kratochvil'den geldi.

Yerliler durdu
    Türk statüsünde oynayan, ancak değerlendirmede yabancı futbolcular içinde yer alan Brezilya asıllı Mert Nobre, siyah- beyazlıların en golcü oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Bu sezon ligde 9 gole imza atan Nobre'yi, 5'er golle Bobo, Delgado ve Holosko izliyor. Tello 3, savunma oyuncuları Sivok'un 2, Zapotocny'nin de 1 golü bulunuyor. Siyahbeyazlılarda, 6. haftadaki Batuhan'ın golünden sonra Türkler gol atmayı başaramadı

Sayfa 44/56 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri