REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 50/56 İlkİlk ... 254041424344454647484950515253545556 SonSon
765 sonuçtan 491 ile 500 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Suskun yedekler

Siyah-beyazlılar bu sezon filelere 33 gol gönderirken, 31 golü ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular attı. İki golün sahibi ise Bobo.

KATKI YAPAMADI
    Beşiktaş
    'ın yedek futbolcuları, bu sezon skora çok fazla katkıda bulunamadı. Siyah-beyazlılar Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 haftada rakip filelere 33 gol gönderirken, bunlardan sadece 2'si, oyuna sonradan giren futbolculardan geldi.

KOCAELİ&TRABZON
    Kartal
    'ın bulduğu 31 golü, ilk 11'de başlayan futbolcular atarken; sonradan oyuna giren isimler arasında rakip ağları havalandıran tek isim Bobo oldu. Sambacı, Kocaeli ve Trabzon maçlarında attığı gollerle takımına katkıda bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalpten oynuyorum

Beşiktaş'ın yeni transferi Ernst sahaya çıktığı andan itibaren tüm konsantrasyonunu kazanmak için harcadığını belirterek, "İşimi seviyorum" dedi.

Ara transferde Almanya'nın Schalke takımından alınan Fabian Ernst, siyah-beyazlı formayı giymekten büyük ***if aldığını söyledi. Geldiği günden bu yana otaya koyduğu futbolla spor otoritelerinden tam not almayı başaran tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'ta yüreğimi ortaya koyuyorum" dedi.

Bundesliga'da uzun yıllar forma giydiğini ve Türkiye'deki futbolun da üst düzey olduğunu belirten Ernst, "Eğer kazanmak istiyorsanız 90 dakika boyunca mücadele edeceksiniz, çok koşacaksınız. Ben de bunu yapmak için uğraşıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmem" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belediye'ye yakın takip

Zirveye bir adım daha yaklaşmak için İstanbul BŞB'den 3 puan almayı hedefleyen Beşiktaş'ta teknik heyet, yayıncı kuruluştan da rakiplerinin maç kasetlerini istedi. Belediye'nin maçlarının analizini çıkaracak olan siyah-beyazlılar, alınacak önlemleri belirleyip, "Nasıl kazanabiliriz" sorusuna formül arayacaklar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yusuf dert etmiyor

Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Yusuf yedek kalmayı sorun etmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kararı verecek olan kişi hocamız Mustafa Denizli'dir. Bunu sorgulamak gibi bir davranışta bulunamam. Hocam ne görev verirse en iyi şekilde mücadele etmeye hazırım. Zaten önemli olan da bu. Ben her zaman oynayacakmış gibi kendimi hazır tutmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forma savaşı kızıştı

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen futbolcular, yeniden ilk 11'de forma giyebilmek için kıyasıya bir yarışa girdi. Uzun süren tedavilerinin ardından oynayabilecek duruma gelen Filip Holosko, Matias Delgado ve Ekrem Dağ 18 kişilik kadroya dahil edilecek. Denizli'nin bu üçlüden Ekrem'i defansın sağında ilk 11'de oynatması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rüştü ve Serdar korkuttu

Beşiktaş'ın iki as oyuncusu Rüştü Reçber ve Serdar Özkan, dün yapılan idmana katılmadı. Kulüp doktoru Devrim Urgun; grip olan Serdar Özkan ile boyun ağrıları geçmeyen Rüştü'nün tesislerde tedavi olduklarını söyledi. Urgun, her iki oyuncunun da bugün takıma katılacağını belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fedakâr İbrahim

Sol ayak arka adalesinde ödem oluştuğu için hafta başından bu yana çalışmalara katılamayan İbrahim Toraman, dün takımla idman yaptı. Belediye maçında riske edilmeyecek olan yıldız futbolcu, "Ameliyat olmalısın" teklifini, "Bu zor günlerde takımımı uzun süreli yalnız bırakamam. Şimdilik böyle idare edeceğim. Sezon sonunda bakarız" diye geri çevirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Prime zam geldi

Beşiktaş'ta prim sistemi değiştirildi. Mustafa Denizli'nin yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından, içeride ya da dışarıda alınacak her galibiyete 8'er bin dolar, derbi maçlarda alınacak üç puana ise 15'er bin dolar prim verilmesi kararlaştırıldı. Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce uygulanan dört maç üzerinden yapıyan prim sisteminin de tamamen ortadan kaldırılmasını istedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ulaşım uyarısı

İnönü Stadı çevresinde süren inşaat nedeniyle, bazı önlemler alan kulüpten, taraftarlara uyarı yapıldı. Yarın oynanacak olan Belediye maçında stada daha rahat giriş-çıkış olması için protokol tribünü önündeki otoparka araç alınmayacağı belirtildi ve buna uyulması istendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denizli iyileşti!

Geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle iki gündür hem ilaç hem de vitamin takviyesiyle ayakta kalan Mustafa Denizli, dün yine takımının başındaydı. Tecrübeli hoca, yorgun olmasına rağmen idman kaçırmamaya özen gösteriyor.

Sayfa 50/56 İlkİlk ... 254041424344454647484950515253545556 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri