REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 54/77 İlkİlk ... 429444546474849505152535455565758596061626364 ... SonSon
765 sonuçtan 531 ile 540 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekrem'in yerine Serdar

Antalyaspor ile 28 Ocak'ta oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sol omzundan sakatlanan Ekrem Dağ'ın tedavisine devam ediliyor. Ekrem'in sargıyla oynatılabileceği ancak teknik direktör Denizli'nin futbolcuyu riske etmek istemediği ve yerine Serdar Kurtuluş'a forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yusuf'a 'hazır ol' emri

Antalya deplasmanında sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Yusuf'un yarın BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, doktorların "oynayabilir" raporu verdiği tecrübeli futbolcuyla konuşarak "Hazır ol" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yine son sırada

Turkcell Fair Play Ligi'nde, 17. hafta raporu açıklandı. Maçlarda görülen kartlar, saha kapatma, seyircisiz oynama ve hak mahrumiyeti cezalarının işlendiği değerlendirmede, Beşiktaş 223 ceza puanıyla sonunculuğunu devam ettirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle devam edin"

Gökhan Zan ve İbrahim Toraman'ın performansının yükselmesi ve siyah-beyazlı takımın daha az gol yemeye başlaması teknik direktör Mustafa Denizli'nin yüzünü güldürüyor. Tecrübeli hocanın dün iki futbolcuyla da özel olarak görüşerek, "Sizin böyle devam etmenize ihtiyacımız var" dediği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş günlüğü

Biletler satışa çıktı
    Antalyaspor ile yarın oynanacak maçın biletleri satışa çıkarıldı. Fiyatlar şöyle: VIP Üst B-E: 250, VIP Üst A-F: 200, VIP Alt A-F: 150, VIP Alt B-E: 175, VIP Alt C-D: 200, Numaralı Orta: 150, Numaralı Kenar: 120, Kapalı Üst: 100, Kapalı Alt: 70, Yeni Açık: 30, Eski Açık: 25 TL.

Divan toplanıyor
    Beşiktaş Kulübü'nde toplantı günü... Siyah-beyazlıların olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Feriye Lokantası Kabataş Kültür Merkezi Hamdi Saver Salonu'nda yapılacak toplantının saat 11.00'de başlayacağı açıklandı.

Sadece maç eksiği
    Sağ dizindeki sorun nedeniyle İtalya'ya giden ve uzun süredir tedavi olan Delgado'nun problemlerini giderdiği ve 1 hafta sonra hazır bir şekilde geleceği ifade edildi. Kaptanın sadece takımdan uzak kalması ve maç eksikliği olacağı kaydedildi.

Otopark ne olacak!
    Yönetim, 12 Şubat'ta Fulya'yı açmaya hazırlanırken proje içerisinde yer alan otoparkın işletmesini kime verileceği merak konusu oldu. Siyah-beyazlıların kamuoyuna duyuru yaptıktan sonra bu otopark alanını ihaleye açması bekleniyor.

ABD'den transfer
    Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, ABD Milli Takımı'nın smaçörü Heater Lee Hughes'u transfer etti. ABD'nin Loyola Marymount Universitesi takımında forma giyen Hughes, 23 yaşında ve 1.89 metre boyunda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aranan kan!

Seric'le yollarını ayıran ve Alman ön libero ile anlaşmaya varan siyah-beyazlıların yeni transferi, tecrübeli hocayı da mutlu etti

Aranan kan!

Seric'le yollarını ayıran ve Alman ön libero ile anlaşmaya varan siyah-beyazlıların yeni transferi, tecrübeli hocayı da mutlu etti.

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden ön libero arayışları mutlu sonla noktalandı. Hırvat futbolcu Seric'in sözlemesini karşılıklı olarak fesheden siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanı açılınca Alman Fabian Ernst ile her konuda anlaşmaya vardı. Futbolseverlerin ilk kez FOTOMAÇ'tan öğrendiği Ernst transferi en çok teknik patron Mustafa Denizli'yi mutlu etti. Her fırsatta ön libero mevkiine tecrübeli bir isim aradığını belirten Denizli'nin yakın çevresine, "Defansif yönü kuvvetli, yetenekli bir isim aldık. Çok yerinde bir transfer" şeklinde yorum yaptığı öğrenildi.

Demirören gidiyor
    Schalke ile yapılan son görüşmenin ardından 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılan Fabian Ernst'e imza attırmak için başkan Demirören bugün 15.00'te Almanya'ya gidiyor. 30 yaşındaki futbolcunun da senelik 1.5 milyon euro alacağı ve sözleşmenin 3+1 yıllık olacağı belirtildi. Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar da Alman yıldıza destek verdi. İnternetteki "Sizce Ernst Beşiktaş'a faydalı olacak mı?" anketine katılanların % 88'i "Evet" yanıtını vererek bu transferi olumlu buldu.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ağzı olan konuşuyor

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Sistemi bilen de bilmeyen de yorum yapıyor. Benim karşımda rakam olmadan konuşsunlar da görelim" dedi.

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, kendisi hakkında yapılan "Bir sistemi bile yok, varsa da bunu hiç kimse anlamıyor" yorumlarına sert yanıt verdi. Denizli, "Bunu dile getirenler sistemin ne olduğunu ne kadar biliyorlar ki... Niye bu kadar merak ediyorlar? Ne yapacaklarmış, üzerine tez mi yazacaklar" dedi.

Denizli şöyle devam etti: "Sistemi bildiklerini iddia edenler, gelsinler benim karşımda rakamlar olmadan konuşsunlar. 4-4-2, 3-5-1, 4-1-4-1 gibi rakamları artık çocuklar bile söylüyor. Sistemin ne olduğunu bilmeden konuşuyorlar. Biz hayatımızda yuvarlak laflarla vakit geçirmedik. Benim işim takımımı iyi oynatmak!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delgado kapışması

Yıldız futbolcunun marttan önce dönemeyeceğini söyleyen üyelere yapılan, "Sakatlığı kronik değil" açıklaması kimseyi tatmin etmedi.

Dizinden sakat
    Divan Kurulu'nun dünkü toplantısında Delgado kapışması yaşandı. Divan üyeleri, "Dizinden ciddi bir sakatlığı var. 6 Şubat'ta gelecek deniyor ama marttan önce gelmeyecek. Üstüne, tüm hakları satın alındı" deyince yönetim devreye girdi.

Tatsız bir durum
    Genel sekreter Kenan Öner'in, "Sakatlığı kronik değil ama tatsız bir şey. Bunu yenmesini bekliyoruz. Delgado çok iyi maçlar çıkarmadı ama iyi futbolcu. Bonservisini de göğüs reklamı aracılığıyla yaptık" yanıtı üyeleri tatmin etmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Çocukken de Beşiktaşlıydım'

Yeni transfer Yusuf Şimşek, imza attığı ilk gün yaptığı "Çocukluğumda Beşiktaşlıydım" açıklamasını kanıtladı. Beşiktaş dergisinin şubat sayısına konuşan Yusuf, "Herkes kendi tuttuğu takımın formasını giyerdi, ben de Beşiktaş forması yaptırdım ve giydim" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakip Antalya hedef 3 puan

2009'daki dört resmi maçını da kazanan Kartal, 5'te 5 peşinde.

Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, 2009 yılında yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Geçen hafta Denizlispor'u mağlup ederek zirveden kopmayan siyah-beyazlılarda sakat Delgado ile cezalı Zapotocny forma giyemeyecek. Önceki gün yapılan idmana katılmayan İbrahim Toraman, Bobo ve Ekrem dağ'ın bugünkü maçta oynamalarında bir sorun olmadığı ifade edildi.

Sayfa 54/77 İlkİlk ... 429444546474849505152535455565758596061626364 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri