Sivas için start günü
![]()
G.Birliği'ni yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta futbolcular dünü dinlenerek geçirirken, Sivas maçı hazırlıkları bugün başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 11.00'de gerçekleştirilecek antrenman basına açık olacak.
Hedefe doğru yürüyoruz
![]()
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Gençlerbirliği gibi son haftaların formda ekibini devirmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Erdoğan, "Bu birlik ve beraberlik içinde takımımız hedefine emin adımlarla yürüyecektir" dedi.
Aydın topbaşı yapıyor
Beşiktaş'ın devre arasında Yusuf karşılığında Bursa'ya gönderdiği ancak bunu kabul etmeyince kadro dışı bırakılan Aydın, bugünden itibaren takımla çalışmalara başlıyor. Yönetim, siyah-beyazlı oyuncunun yerine Bursa'ya 500 bin euro verecek
Terim'den Zan'a takip
![]()
Sol ön adalesindeki yırtık nedeniyle 2 hafta oynayamayacağı açıklanan Gökhan Zan'a, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den yakın ilgi var. Zan'ın 28 Mart'taki maça yetişmesi için Milli Takım doktorlarını devreye soktuğu öğrenildi.
Toraman yine çok iddialı
Kara Kartal'ın başarılı ismi İbrahim Toraman, yükselişlerini Sivasspor karşısında da sürdüreceklerini söyledi. Siyah- beyazlı futbolcu, "Takımın havası çok iyi. Zor bir deplasman ama istediğimizi alacağız" diye konuştu.
İnşallah devamı gelir
Gençlerbirliği zaferine golüyle imza atanlarından biri olan Ekrem, "Zirveye gittikçe yaklaşacağımıza hep inanıyorduk" dedi. Denizli'nin orta sahada güvenini kazanan futbolcu, "İlk golümü de atmış oldum. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.
Kaleciler form tuttu
Kaleci antrenörü Zafer Öğer, Rüştü ve Hakan'ın çok formda olduğunu söyledi. Öğer, "İki oyuncumuzun da kalitesi ortada. Biz bütün kalecilerimizi her an oynayacakmış gibi hazırlıyoruz. Kesinlikle kalede sorun yok" açıklamalarını yaptı.
Kulübenin galibiyeti
Yönetici Bülent Deriş, G.Birliği karşılaşmasında alınan 3 puanın baş mimarının Mustafa Denizli olduğunu söyledi. Deriş, "61. dakikada yaptığı değişikliklerden sonra maç kazandık. 90 dakika kulübenin zaferi ile sonuçlandı" dedi.
Kazanmak gibisi yok
Tecrübesiyle her geçen gün siyah-beyazlı takıma daha çok katkı yapan Yusuf, görev adamı olduğunu dile getirdi. Yusuf, "Yedekliği dert etmeyecek kadar profesyonelim. Formanın hakkını iyi verdiğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Yer imleri