REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 64/77 İlkİlk ... 1439545556575859606162636465666768697071727374 ... SonSon
765 sonuçtan 631 ile 640 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çekecekleri var!

Çek oyuncu: Umarım kulüp bana katlanır çünkü futbolu burada bırakmak istiyorum.

AYRILMAK YOK
    Kara Kartal'ın yeni transferlerinden Tomas Sivok, futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyledi. Yavru Kartal'a konuşan Sivok, "Beşiktaş'ta olmak size ne kazandırıyor?" sorusuna, "Bu büyük kulübün bir parçası olduğum için mutluyum" yanıtını verdi.

***İF ALIYORUM
    Çek futbolcu, "Umarım kulüp bana katlanır ve futbol hayatımın sonuna kadar burada kalırım" diyerek ayrılmaya niyeti olmadığını söyledi. Sivok, zaman zaman orta sahada görev alması için de "Bundan ***if alıyorum" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana bırakın

Beşiktaş'ın yerli sambacısı Mert Nobre, derbide siyah-beyazlıların en büyük kozu olacak. Bu sezon forma giydiği 18 lig maçında rakip filelere 7 gol gönderen, 2 de asist yapan Nobre, "Çekişmeli bir derbi olacak. Ben de zor maçların oyuncusu olduğumu bir kez daha göstereceğim" yorumunu yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sensiz olmaz

Başkan, sözleşmesi hâlâ uzatılmayan golcü yıldıza haftaya imza attıracak....

Aklından bile geçirme
    Oynadığı futbolla, Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran ve her maçta vargücüyle mücadele eden Nobre'ye başkan Yıldırım Demirören garanti verdi. Devre arasında sözleşmesi uzatılacağı söylenen ancak bugüne kadar halen masaya oturulmayan yerli sambacı ile görüşen başkan Demirören'in, "Seni bırakmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. Merak etme, önümüzdeki hafta sözleşmeni uzatacağız" dedi.

Ligde son golü Fener'e
    Başkanın bu sözlerini üzerine rahat bir nefes alan Nobre ise ligdeki gol orucunu halen bozamadı. Bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle takımının en skorer ismi olan yerli sambacı, 13'üncü haftadaki F.Bahçe derbisinden bu yana gol atamadı. G.Antep, Hacettepe, G.Birliği, Kocaeli (2), Eskişehir ve F.Bahçe filelerini havalandıran Mert Nobre, UEFA ve Fortis Türkiye Kupası'nda da 2'şer gol atmayı başardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakemler yakıyor

Yanlış düdüklerin, takımı değil sıralamadaki durumlarını değiştirdiğini belirten genç yıldız, en çok Emre Belezoğlu'nu beğendiğini ifade etti.

Niyet kötü değil
    Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, maçlardaki hatalı hakem kararlarıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Yanlış çalınan düdüklerin; takımı değil, puan durumundaki pozisyonlarını olumsuz etkilediğini söyleyen Serdar, "Bu durum elbette bizi üzüyor. Ancak hakemlerin bunu kötü niyetle yaptığına inanmıyorum, malesef hata yapıyorlar" dedi.

Sergen&Nouma
    Ateşleyici bir taraftar grubuna sahip olduklarının da altını çizen Kurtuluş, şöyle devam etti: "Rakip takıma büyük baskı, bize de destek oluyorlar. Beşiktaş tarihinde en beğendiğim futbolcular Sergen Yalçın ve Pascal Nouma. Rüştü ağabeyin de kalede olması bize ayrı bir güven veriyor. Türkiye'de şu anda en beğendiğim oyuncu ise Emre Belözoğlu."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse gönderiliyor

Yönetici Ertunç Soğancıoğlu, Fransız yıldızla sezon sonunda yolların ayrılacağını söyledi.

Beşiktaş'ın en çok eleştirilerin oyuncularından biri olan Cisse ile yolların ayrılmasına karar verildiği öğrenildi. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, sezon sonunda gönderilecek isimlerin başında Fransız oyuncunun geldiğini ve bu düşüncelerini de Cisse'ye ilettiklerini belirterek, "Cisse, yeni sezonda aramızda olmayacak. Onun yerini dolduracak oyuncu için çalışmalara şimdiden başladık" yorumunda bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gol ortalaması düştü

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli döneminde takımın gol ortalamasının düştü. Hücum futbolu oynatmasıyla tanınan tecrübeli hoca döneminde Kartal 14 maçta 19 golle 1.35'lik bir ortalama tuttururken; ilk yarıdaki Sağlam döneminde 6 maçta 11 golle 1.83'lük ortalama yakalandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delgado geldi rahatladım

Siyah -beyazlı ekibin yeni transferi Ernst, Arjantinli yıldızının gelişinin performansını katladığını söyledi. Trabzonspor maçındaki performansıyla alkış alan Alman oyuncu, "Delgado'nun gelişi beni müthiş etkiledi. Hem idmanlarda hem de maçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İşbaşı yapmasıyla birlikte, saha içindeki verimimin artacağına eminim" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zeytinburnu Kartal'ı!

Kısa bir süre önce hizmete giren Zeytinburnu'ndaki Kartal Yuvası mağazasına gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Olivium AVM'nin karşısında bulunan ve kısa sürede Beşiktaşlıların gözdesi haline gelen mağazada, kulübün resmi ürünleri siyahbeyazlıların hizmetine sunuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim kimi tuttu anlayamadık!

Trabzonspor maçında Yattara'yı etkisiz hale getiren İbrahim Üzülmez'e övgü yağıyor. Teknik patron Denizli'nin, "Trabzon derbisinde kimin kimi tuttuğunu anlayamadım. İbrahim'ın nasıl verimli olduğunu herkes gördü. Ondan çok memnunum" dedi. İbrahim de "Mustafa hocayla birlikte her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Çıkışımız sürecek" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne de olsa kaptan!

Yaşadığı sakatlığın ardından Trabzon maçıyla sahalara geri dönen kaptan Delgado, futboluyla göz doldurdu. Arjantinli yıldız, daha tam olarak hazır olmadan forma giydiği Trabzonspor derbisinde ortaya koyduğu performansla; yeni transfer Yusuf Şimşek'i daha ilk maçta gölgede bıraktı.

Sayfa 64/77 İlkİlk ... 1439545556575859606162636465666768697071727374 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri