REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 62/77 İlkİlk ... 1237525354555657585960616263646566676869707172 ... SonSon
765 sonuçtan 611 ile 620 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse'ye özel görev

Denizli, Cisse'ye derbide özel görev verdi. Fransız oyuncudan savunmadan top almasını isteyen tecrübeli hoca, duran top organizasyonlarında da ileri çıkarak forvetteki arkadaşlarına yardımcı olmasını talep etti. Cisse, son maçlarda defansif bir futbol ortaya koyuyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Ortalar yerini bulsun'

Mustafa Denizli, dün idmanda kanatlarda görev yapan oyuncularını uyardı. Son haftalarda kanat organizasyonlarında etkisiz kaldıklarını ifade eden tecrübeli hoca, "Rakibimizin iyi bir savunması var. Özellikle duran toplar ve kanat ortalarında tam isabet istiyorum. Şişirme orta yok. Derbiyi ancak bu şekilde kazanabiliriz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın'a terapist desteği

Beşiktaş'ın Yusuf transferi karşılığında Bursaspor'a verdiği, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydın Karabulut, çalışmalarını Ümraniye'de sürdürüyor. Dün de fizyoterapist gözetiminde bir idman yapan Aydın için Mustafa Denizli, "Onu kaybetmek istemem. İyiye giderse şans bulabilir" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üzülmez banko sahada

Sezon başında yaşadığı tatsız olay sonrası bir dönem kadro dışı bırakılan ancak yılmadan çalışan İbrahim Üzülmez, defansın değişmez ismi oldu. Tecrübeli oyuncu, Ekrem'in de sakat olması nedeniyle Trabzonspor derbisinde savunma dörtlüsünün solunda görev yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek yol galibiyet

Deneyimli çalıştırıcı, güçlü rakibini orta sahada kilitleyip hücum futboluyla galibiyete uzanmanın hesabını yapıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de pazar günü İnönü Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesinde taktiği belirledi. Deneyimli hoca, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini devirmek için tüm taktiklerini hücum futbolu üzerine kuruyor. Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı "Zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı çok iyi biliyoruz. Önce rakibimizi durduracağız, sonra vuracağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Hedefimiz kesinlikle galip gelmek" şeklinde konuştu.

Konya'yı unuttuk

Takımının Konyaspor karşısında sergilediği futbolun kendisini de tatmin etmediğini dile getiren Denizli, Trabzonspor önünde bambaşka bir takım izleteceklerinin de sinyallerini verdi. Orta sahayı kalabalık tutup ve hücumda kolektif bir futbol oynayacaklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Bu mücadelede galip gelerek çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımıza bambaşka bir Beşiktaş izlettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ta görkemli açılış

Beşiktaş'a yıllık 14 milyon dolar getirecek Fulya projesi muhteşem bir törenle açıldı Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Diğer kulüplere örnek olsun" dedi

Rüya gerçek oldu

Beşiktaş'ın, yıllardır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı Fulya Projesi resmen hizmete girdi. Dün, muhteşem bir törene sahne olan BJK Süleyman Seba Kompleksi'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılırken; spor, siyaset ve sanat camiasının önde gelen isimleri de açılışta hazır bulundu. Siyah-beyazlı kulübe senelik 14 milyon dolar gelir sağlayacak dev kompleksin açılışı, "Yüzyılın Hikayesi" isimli görsel bir şovla başladı ve geç saatlere kadar sürdü.

Herkesi tebrik ediyorum
    Törene gecikmeli olarak katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu kadar görkemli bir yapı olduğunu, bizzat buraya gelince net olarak fark ettim. Bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu esere Süleyman Seba'nın isminin verilmesini, büyük bir kadirşinaslık olarak görüyorum. Bütün bu faliyetlerden hep beraber kıvanç duyuyoruz. Diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan heyecanlandı
    Heyecandan elindeki kağıtları karıştıran ve bu nedenle konuşmasını kısa kesmek zorunda kalan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş adına büyük bir emeğin gururunu paylaşıyoruz. Biz, bu ül***le birlikte tarih sayfasındaki yerimizi aldık. Bugün burada, Türk sporunun geldiği noktayı en iyi anlatan, en nadide gayrimenkul yatırımını açıyoruz. Bu dev yatırımla, hayallerimizi reel değerlere dönüştürdük."
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağlam adımlar attık

Siyah -beyazlı ekibin yatırımlardan sorumlu yöneticisi İlhan Durusoy, Fulya Projesi'nin herkes için iyi bir örnek olduğunu söyledi. Diğer kulüplerin de aynı yoldan yürümeleri gerektiğini tavsiye eden Durusoy şöyle devam etti: "Katkısı olan herkese hayırlı olsun. Bizler de projenin başından itibaren doğru hedefler koyduk ve büyük çabalarla mutlu sona ulaştık. Vicdanen de çok rahatım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sözün bittiği yerdeyiz

Genel sekreter Kenan Öner, tüm Beşiktaşlıların gurur duyduğu bir günü yaşadıklarını söyledi. "Sözün bittiği yerdeyiz" ifadesini kullanın Öner, "Bir marka olmanın, bir Avrupa takımı olmanın ayrıcalığını bu tesisleşme ile bir kez daha simgelemiş olduk. Bu güzel olayda Beşiktaş camiasının ferdi olarak bir omuz vermenin kişisel onurunu ve şerefini yaşıyor, sonsuz mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alkışlar Seba'ya

Komplekse adı verilen Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, törenin yapıldığı salona alkışlarla girdi. Seba yaptığı kısa konuşmada, "Beşiktaş'a kazandırılan bu muhteşem eserler, bütün sıkıntıları ve emekleri helal ettiriyor, gurur duyuyoruz. Bu emeği büyüttük, buralara geldik. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hırs küpü

Konyaspor maçında Nobre'den formayı alan Bobo, Trabzon'a karşı Denizli'den forma bekliyor. İdmanlarda hırsıyla dikkat çeken sambacı, forvette yer almak için Nobre ile kıyasıya mücadele veriyor. Denizli'nin maça hangi oyuncusuyla başlayacağı ise merak konusu.

Sayfa 62/77 İlkİlk ... 1237525354555657585960616263646566676869707172 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri