REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 67/77 İlkİlk ... 17425758596061626364656667686970717273747576 ... SonSon
765 sonuçtan 661 ile 670 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zapo: Çıkışımız sürecek

Defansın başarılı ismi Zapotocny, Belediyespor'u da yenerek ligdeki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Çek futbolcu, "G.Antep'te takım olarak iyi mücadele ettik. Farklı skor bize moral oldu. Belediye maçını da kazanıp, zirveye biraz daha yaklaşacağız" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse: Yüküm hafifledi

Devre arasında gözden çıkarılan ancak kulüp bulamayınca takımda kalan Cisse, son haftalardaki performansıyla göz dolduruyor. Ernst'le orta sahada iyi bir ikili oluşturan Fransız oyuncu, "Birbirimizi tamamlıyoruz. Ernst yükümü hafifletti" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toraman riske edilmeyecek

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 27 Şubat Cuma günü oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda pas ve istasyon çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra da çift kale maç oynadı.

Antrenmana sakatlığı devam eden İbrahim Toraman katılmadı. İbrahim, fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam ederken, kulüp doktoru Şenol Akman, deneyimli futbolcunun MR sonuçlarının alındığını ve sol bacak üst adalesinde çekme sonucunda oluşan ödem tespit edildiğini belirtti. Akman, tedavisine devam edilen İbrahim'in cuma günü forma giymesinin zor olduğunu, riske etmek istemediklerini de sözlerine ekledi.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samba vakti

İlk iki sezonda rakip fileleri 12'şer kez havalandıran yerli sambacı, bu yıl en verimli dönemini geçiriyor!.

Beşiktaş Süper Lig'de her geçen hafta zirveye bir adım daha yaklaşırken, tecrübeli forveti Mert Nobre de attığı gollerle takımını sırtlıyor. Siyahbeyazlı ekibe 2006-07 sezonunda transfer olan ve Beşiktaş forması altında üçüncü yılını geçiren Nobre, ilk iki sezona göre daha skorer bir görüntü sergiledi. İlk sezonunda attığı gollere rağmen beklentileri tam olarak karşılaşamayan sambacı, geçtiğimiz yıl da aynı sıkıntıyı yaşamaya devam etti.

Hedefim krallık
    Orman, önemli mesajlar verdi. İlk sezon rakip filelere 12 gol gönderen, ikinci yılında da aynı sayıda kalan Mert Nobre, bu sezon şu ana dek attığı 13 golle ilk iki senenin rekorunu geride bırakmayı başardı. Son olarak G.Antep karşılaşmasında kaydettiği iki golle takımının en skorer ismi olan yıldız futbolcu, "Elbette takımın kazanması daha önemli ama şampiyonluğumuzu, gol krallığı ile taçlandırmak da hayallerimi süslüyor" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlamadılar!

Tecrübeli hoca, "Ben, o tarihte şampiyonluk şansını sürdüren takım sayısının azalacağını söyledim" dedi.

Rakipler kaybetti, doğru
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'in 26'ncı haftasıyla ilgili yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığını söyledi. Dün Ümraniye'de yapılan idman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli çalıştırıcı, "Şampiyonluk yarışındaki rakipleriniz, bu hafta puan kaybetti. Siz de 26'ncı haftayla ilgili çarpıcı bir yorum yapmıştınız. Hâlâ bu düşüncenizin arkasında mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Maçı uzanarak izledim
    "Bu konuda rahatsızlığım var. Sözlerim farklı algılandı. O zaman ligde 6-7 takım şampiyonluk mücadelesi veriyordu. Ben, 26. haftaya gelindiğinde bu sayının azalacağını söyledim. 26'ncı haftada şampiyon olacağız demedim. Bu görüntülerin yeniden yayınlanmasını istiyorum." Bu arada Denizli, "G.Saray maçını nasıl izlediniz?" şeklindeki bir soruya esprili bir şekilde "Uzanarak izledim" cevabını verdi.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toraman şoku

G.Antep maçında sakat sakat oyuna devam eden İbrahim Toraman'ın MR'ından kötü haber geldi!...

Bilerek oynadı
    Beşiktaş'ta İbrahim Toraman şoku yaşanıyor. G.Antep deplasmanında güçlü rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden siyah- beyazlılar altın değerinde üç puana sevinirken, bu mücadelede sakat sakat oynayan Toraman'dan gelen kötü haberle yıkıldı.

Cuma'ya yok
    Sol ayak arka adalesinde çekme olan İbrahim Toraman, iki günlük dinlenmeye rağmen ağrıları geçmediği için dün sabah yapılan idmana katılamadı. Dün MR'ı çekilen ve ayağında aşırı zorlanma olduğu ifade edilen tecrübeli oyuncunun, Belediye maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ve kaptan dümende

Arjantinli yıldız, hafta sonundaki Belediye maçında sahada olacak.

Geçirdiği sakatlık nedeniyle devre arasında İtalya'ya giderek yaklaşık 40 gün tedavi gören Delgado'nun, İstanbul Belediye maçında yeniden ilk 11'deki yerini alacağı öğrenildi. Trabzonspor derbisinin ikinci yarısında şans bulan Arjantinli oyuncu, G.Antep maçından önceki son idmanda sakatlandığı için kadrodan çıkartılmıştı. Dün, takımla idmanlara başlayan Delgado'nun, cuma günü forma giyebileceği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önümüz açık

Siyah-beyazlı ekibin solak yıldızı Tello, G.Antep galibiyetinin birçok taşı yerinden oynattığını söyledi. Rakiplerinin puan kaybetmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu belirten Şilili oyuncu, "Önümüz açıldı. Fikstür avantajımızı kullanarak zirveye emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Bana inanın'

Rüştü'nün sarı kart cezalısı olması sebebiyle bu hafta kaleyi koruyacak olan Hakan Arıkan, taraftarlara garanti verdi. Genç file bekçisi, "Şampiyonluk yarışında bir puan kaybının bile ne kadar önemli olduğu günlere geldik. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Filip çıkmazı

Sakatlığı nedeniyle Antep maç kadrosunda yer almayan, Belediye karşılaşmasında ise hazır olacağı öğrenilen Holosko'nun durumu belirsizliğini koruyor. Her fırsatta yedek kalmak istemediğini söyleyen Slovak golcü, "Sahada olmak istiyorum, son karar hocamızın" diye konuştu.

Sayfa 67/77 İlkİlk ... 17425758596061626364656667686970717273747576 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri