Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zafer Öğer
Lider alınmalı!

BeŞiktaŞ’ta taşların yerine oturduğunu söylemek yanlış olur... Bakmayın siz son Bursa maçında alınan 3-0’lık skora. Holosko faktörü Adana’daki maça da damgasını vurdu. Beşiktaş, oyun olarak bakıldığında hiçbir iddiası olmayan genç futbolculardan oluşan bir rakip karşısında kazanmasını bildi. En azından bu güzel galibiyeti güneydeki taraftarlarına hediye etmeyi başardı.. Beşiktaş’ın, artık bundan sonra gelecek sezonu düşünmesi gerekiyor. Yani tepeden tırnağa eksiklerini tespit edip, bu bölgeleri daha önceki hatalardan kaçınarak takviye etmelidir... Çünkü yapılan yanlışlar, camiayı sürekli derinden yaralamıştır. İnanıyorum ki bundan sonra böyle üzüntülerin yaşanmaması için bazı gerçekler görülür ve daha olumlu adımlar atılır. Siyah-beyazlıların kadrosuna şöyle bakıldığında milli forma giyen İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan gibi oyuncuları var. Fatih Terim’in vazgeçilmezleri olan bu oyuncular, neden Beşiktaş’ta aynı başarıyı sürdüremiyorlar merak ediyorum. Bir futbolcu iki yüzlü olamayacağına göre, ya Kartal’da rahat değiller ya da yanlış giden başka bir şeyler var. Ertuğrul hocanın bu çelişkiye el koyacağı inancındayım... Geçen sezonu şöyle bir değerlendirirsek; kadro olarak ne Avrupa ne de Türkiye Ligi’nde şampiyonluğa oynayacak yapıda olmadığını daha önceden de söylemiştik... Tüm bunlara rağmen eleştirilerimizi kulak arkası yapan ve sabırlı olmamızı söyleyenler, her geçen gün ne kadar doğru söylediğimizi sanırım anladılar. Ancak hepsi geride kaldı. Bundan sonra inanıyorum ki Ertuğrul Sağlam, adımlarını daha dikkatli atar. Yani oyuncu seçimi ve takımında bir lider belirlenmesi hususuna dikkat eder. Ayrıca çok acil iyi bir kaleci alınmalı. Çünkü Rüştü tecrübeli olmasına tecrübeli ancak yaşından dolayı sık sık sakatlanıyor ve toparlanması zaman alıyor. Hakan ise iyi bir kaleci ama asla kaleyi teslim alacak kadar tecrübeli değil...