REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/77 İlkİlk 12345678910111213141516173257 ... SonSon
765 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakemler!
    "Art niyet" yüzünden kahır dolu bir sezon geçirdiklerini belirten Kartal'ın menajeri: Hatasız tüm maçları kazandık.

Menajer Sinan Engin, açtı ağzını yumdu gözünü! Hakemleri 'art niyetli' olmakla suçlayan Engin, "F.Bahçe ve G.Saray'ın gerisinde kaldıysak nedenini hakemlere sormalı. Aleyhimize öyle yanlışlar yapıldı ki sadece 'hata' demek zor. 1-2 kez olsa anlarım ama saymakla bitmiyor. Şampiyonluğun kaçmasının tek sorumlusu hakemlerdir.

ARZUMAN NEREDE?
    ENGİN,
    ligtv.com.tr'deki açıklamasını şöyle sürdürdü: "Art niyet yüzünden kahır dolu bir sezon geçirdik. Beşiktaş'ın maçını yöneten hakemin hakemliği bitiyor. Nerede İsmet Arzuman, Hakan Sivriservi? Zaten hakem hatası olmayan tüm maçları kazandık. Açıklayamayacağım şeyler biliyorum. Artık bu kadar centilmen olmayacağız!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bebbe bitiyor
    Belediye ile yaptığı ön anlaşma nedeniyle transferinde pürüz çıkan Bebbe'nin, menajerine "Bu işi çözün. Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta Ümraniye'ye getirttiği ancak bonservis sorunu nedeniyle anlaşamadığı Bebbe ile yaşanan sorunun bu hafta içinde çözüleceği belirtildi. Siyah-beyazlılar Bebbe (Alper Aydın) ile her konuda anlaşmış, ancak menajerinin Belediye'ye imza attığı için transferi gerçekleşememişti.

Yıldız futbolcuya konuyu çözmesi için üç gün süre veren Beşiktaş yönetiminin bu tavrı üzerine Bebbe'nin menajerini arayarak, "Bu işi hemen çözün. Başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum. Tek isteğim önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giymek. Ne gerekiyorsa yapın" dediği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Holosko şov yaptı

Devre arasında Kartal olan Holosko, futboluyla alkış aldı. 2. yarıdaki 17 maçın 16'sında forma giyen Slovak yıldız, 7'si ligde olmak üzere 9 gole imza atmasının yanı sıra, asistleri ile de Beşiktaş'a güç kattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uğur'a ince ayar
    "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyen Uğur İnceman için siyah-beyazlı yönetim, 1.5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

DEVRE ARASI OLMAMIŞTI
    Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Vestel Manisa'nın tecrübeli yıldızı Uğur İnceman için düğmeye bastı. Devre arasında da istenen ancak olumsuz yanıt alınan Uğur için Beşiktaş yönetiminin yeniden Manisa'nın kapısını çaldı.

ÖN LİBERODA OYNUYOR
    Siyah-beyazlılar, ön liberoda oynayan Uğur İnceman için 1.5 milyon euro'yu gözden çıkartırken, Manisa'nın kaptanı da "Beşiktaş'a gelmek için can atıyorum. Devre arasında nasip olmamıştı, kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bobo tavrı çok yanlıştı

Menajer Sinan Engin, Bobo'yu sert bir dille eleştirdi: "Belediye maçında gördüğü kırmızı kart affedilir gibi değil. Bir anlamda şampiyonluğu sattı. Kendisini sorgulayıp, çeki düzen vermeli." Bobo'nun satılabileceğini de vurgulayan Engin, "Onun satılmasına tepki gösterenleri de anlamıyorum. Çok daha iyisini alacağız" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ersen'den destek

TRABZONSPOR'dan Huelva takımına transfer olan Ersen Martin de, Bouzon için olumlu konuştu. Ersen'in, kendisini arayan siyah- beyazlılara, "Çok süratli ve yetenekli bir oyuncu. Hiç düşünmeden alabilirsiniz" dediği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zapotocny operasyonu

SIYAH-beyazlıların uzun süredir peşinde koştuğu, başkan Demirören'in de hafta sonunda İtalya'ya giderek izlediği Zapotocny için menajer Sinan Engin de Çizme'ye uçtu. Bu futbolcunun kulübü ve kendisiyle pazarlıklar sürerken, siyahbeyazlılar 3 milyon euro'luk bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökhan da sakatlandı

A MİLLİ Takım'da Servet Çetin'den sonra Gökhan Gönül de sakatlandı. Sağ ayak tarak kemiğinde ödem belirlenen Gökhan Gönül'ün, en az üç hafta tam kapasiteyle çalışamayacağı bildirildi. Teknik direktör Fatih Terim, çalışmalar başlamadan sakatlıkların ortaya çıkmasının üzücü olduğunu söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnadına Bebbe

Engin, “Kaan Dobra’yı aldığımda herkes beni eleştirmişti. Bebbe düzeyinde ise Türk oyuncu yok” dedi. Engin, oğlunun F.Bahçe’de oynayamayacağını da sözlerine ekledi...Protokolü bozsun... BEŞİKTAŞ Menajeri Sinan Engin Maraton Com’a olay yaratacak açıklamalarda bulndu. İşte Engin’in bomba gibi açıklamayarı: “Kaan Dob.ra’yı aldığımda herkes beni eleştirmişti. Sonra ne oldu herkes beni gördü. Bebbe de bir alternatif oyuncudur. Hem de Türk. Bu düzeyde bir türk oyuncu yok. Bebe’de hemfikir olduk. Sonra öğrendik ki İstanbul BŞB ile protokol yapmış. Devreye girdik ve Bebbe’ye sorduk. Doğru olduğunu öğrenince askıya aldık. Dedik ki; ‘protokolünü boz gel’. Kendisine lig bitince teklifimizi sunacağız.”...Topuz çok para...“MEHMET Topuz için teklif edilen bir 12 milyon Euro var. Bizim başkanın sağı solu belli olmaz. Gece canı sıkılır sabah alır. Rakam biraz yüksek ama dediğim gibi başkanın sağı solu belli olmaz. Delgado Türkiye’deki yabancıların hepsinden bir adım önde. Şimdilik satmayı düşünmüyoruz. Daha işimiz var Delgado’yla. Ancak satılmayacak futbolcu yok. Serdar Özkan ve Holosko’yla ilgili çok ciddi teklifler var. Avrupa ve Rus takımlarından özellikle. Serdar ve Toraman Avrupa’da raheat oynar...Oğluna ambargo... “AZİZ Yıldırım bu sene başarılı olamadı şampiyon olamadı. Türkiye’de öyle değerlendiriliyor ya. Şampiyon değilsen başarılı değilsin. Fenerbahçe’de çalışmam söz konusu değil. Ben başkanımdan memnunum. Aziz Yıldırım’ın tarzını bilmiyorum. Oğulum hasta Beşiktaşlı. Fenerbahçe ve Galatasaray değil ama Beşiktaş’tan sonra Trabzon’da oynamasını isterim.Ertuğrul Sağlam çok akıllı bir teknik direktör. Çok akıllı, düzgün, dürüst. İşine karışmaya gerek yok. Daha iyi yerlere gelecek inşallah. Çok uyumlu çalışıyoruz.” ...Servet iyi olurdu... “SERVET’İN bizde olmasını çok isterdim bu sezon. Çok beğeniyorum. Yürekten oynadı çok. Satılmayacak futbolcu yok. Bobo için bize gelen bir teklif yok. Gökhan Zan’a yakında teklifimizi sunacağız. Anlaşırsak olur. Roberto Carlos bir marka. Sakatlık ve hastalık oldu. Üst üste maçlar oynadı. Carlos olmak kolay değil. ‘Baba’ isimler almayacağız. Bakın ‘Baba’ isimler zor oynuyorlar Türkiye’de. Lincoln işte ‘baba’ isim. Aldık işte Ricardinho’yu kaç maç oynadı? Rico takımdaki düzeni bozuyordu. Karakter sorunu vardı.”...Anamızı ağlattılar...“BU sene en büyük hayal kırıklığımız, çok basit hatalardan goller yedik. Şanssız goller yedik. Müthiş art niyetli hakem hataları var. Ben art niyet görüyorum. Oftaş maçında Serdar Özkan düşüyor, görmüyor vermiyor. Bilerek vermiyor bana göre. Fenerbahçe-Kayseri maçında verilen penaltı da bu değil mi? 6 haftada ligin kaderini değiştirdiler. Bir Hakan Sivriselvi ligin kaderini değiştirdi. Beşiktaş’ın maçını yöneten hakemin hakemliği bitiyor. Ama Beşiktaş da bitiyor. Bizim de anamızı ağlatıyorlar.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Guerreiro çıkarması
    Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Roger Guerreiro için Polonya’nın yolunu tuttu
    YENİ sezona bambaşka bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş, sezon biter bitmez Avrupa’yı karış karış taramaya başladı. İtalya, İspanya ve Fransa derken siyah-beyazlılar orta sahaya takviye için Polonya’nın da yolunu tuttu. Legia Warschau’nun 25 yaşındaki hücüma dönük Brezilya asıllı Polonyalısı Roger Guerreiro için olumlu sinyaller alan transfer komitesi bu oyuncuyu yakın takibe aldı. 2009 sezonunda mukavelesi sona erecek olan Polonyalı orta saha yıldızının bonservis bedeli 2 milyon Euro.

Sayfa 7/77 İlkİlk 12345678910111213141516173257 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri