REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/77 İlkİlk 1234567891011121314151617183358 ... SonSon
765 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tomas’a yakın takip

MANİSASPOR maçının ardından İtalya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören ile Menajer Sinan Engin, Udinese-Cagliari maçında Udineseli Çek stoper Tomas Zapotocny’i izledi. Çek yıldızın bonservisi için 4 milyon Euro isteyen İtalyan ekibinin yöneticileri ile bir araya gelen ikili bu fiyatı 3 milyon Euro’ya çekmeye çalışıyor. Udinreseli yöneticiler Beşiktaş’ın teklif ettiği rakamı kabul ederse Çek futbolcu ile en kısa sürede mukavele imzalanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye’nin temsilcisi temsilcisi

GETAFE ile gizlice sözleşme imzalayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu İbrahim Kaş, herkesten kendisine hayır duaları etmelerini istedi. Kaş, “Türkiye’yi İspanya’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Nihat ağabey ile adımızdan çok bahsettireceğiz” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.Özkan: Ben alemci değilim

BEŞİKTAŞ’TA adı ‘Alemci futbolculara’ çıkan Serdar Özkan, bu yakıştırmanın kendisini fazlasıyla üzdüğünü söyledi. Genç futbolcu, kazandığımız bir maçın ardından bir kere dışarıya çıktım. Bu yakıştırma yapıldı. Çok üzülüyorum” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş İtalya’da
    Sezon bitiminin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Kartal ilk durak olarak Çizme’ye çıkarma yaptı
    BEŞİKTAŞ’ta sezon bitiminin ardından transfear çalışmaları hız kazanırken, Başkan Yıldırım Demirören başkanlığındaki transfer komitesi de ilk durak olarak İtalya’ya çıkarma yaptı. Menajer Sinan Engin ile birlikte Çizme’ye giden ve Udinese-Cagliari maçını izleyen ikili daha sonra Udineseli yöneticilerle Tomas Zapotocny için biraraya geldi. İspanya’ya giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ise Huelva’da oynayan Portekizli Beto’yu yakın takibe aldığı ve bu oyuncunun alınmısını istediği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Monsoreau Kartal gibi!

DEFANSINI takviye etmek için Avrupa genelinde araştırmalarını sürdüren kartal, Fransa 1. Lig takımlarından Monaco’da forma giyen stoper Monsoreau’yla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 1981 doğumlu Sylvain 2006’dan beri Monaco’da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fransız Cisse gönderiliyor

BEŞİKTAŞ’ta gönderilecekler listesine Fransız yıldız Cisse de eklendi. Bu sezon zaman zaman sakatlık ve kart problemleri yaşayan Fransız oyuncunun oynamadığı maçlarda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta bu karar şaşkınlık yarattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş Mevlüt’ün peşinde!..

BEŞİKTAŞ’IN, Fransa 1. Ligi takımlarından Sochaux forması giyen Mevlüt Erdinç’i transfer etmek istediği iddia edildi. İtalyan Tuttomercatoweb.com’un haberine göre, Kartal bir ara Trabzon’un da ilgilendiği Mevlüt’ü transfer etmek istiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 16.05.2008

"Şartlar beni Getafe'ye yöneltti"

La Liga kulübü Getafe ile anlaşan İbrahim Kaş, ''Beşiktaş'ta uzun yıllar kalmak istiyordum ama şartlardaki farklılıklar İspanya'yı tercih etmeme neden oldu'' dedi.
    16.5.2008

Siyah-beyazlı takım ile sözleşmesi sona erdikten sonra Getafe ile anlaşan İbrahim Kaş, menajeri Ahmet Bulut ile birlikte İspanya'ya hareket etmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bulut, Getafe kulübü ile dört yıllığına anlaşma imzaladıklarını ve sağlık kontrolü sonrası transferin tamamlanacağını söyledi.

22 yaşında La Liga'da forma giyecek olan İbrahim Kaş ise buruk bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Kaş, Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymek istediğini ancak şartların bu şekilde geliştiğini söyledi:

"Bu benim için büyük bir gurur. İspanya'da ülkemi ve Beşiktaş'ı temsil edeceğim. Ama buruk olduğumu söyleyebilirim. Beşiktaş'ta daha uzun yıllar oynamak isterdim. Ancak olmadı. Beni İspanya'da zor bir süreç bekliyor ama o dönemi de atlatacağıma eminim.

"Başta Mehmet Ekşi olmak tüm üzere altyapı hocalarıma, benim için çok şeyler yapan Ertuğrul (Sağlam) hocama çok teşekkür ediyorum. Tigana'dan sonra bana sürekli şans verdi. Ben de onun yüzünü kara çıkartmadım. Ayrıca Beşiktaş'tan ayrılacağım haberleri çıkmasına rağmen bana son dört maçta şans verdi. Bunu hiçbir hoca yapmazdı."

İbrahim Kaş, İspanya'ya gitmesinin kendisini etkilemeyeceğini, 14 yaşından bu yana ailesinden uzakta olduğunu dile getirirken,"bana gurbette yaşamak koymaz. Orada elimden geleni yapacağım" dedi.

Getafe'nin sunduğu şartları cazip bulduğunu belirten genç savunma oyuncusu, "kendimin ve ailemin geleceği açısından olumlu bir sözleşme teklif ettiler. Ben Beşiktaş'ta kalmak istiyordum ama aradaki şart farkları beni Getafe'yi tercih etmeme neden oldu" diye konuştu.

Milli takımda da forma giyen Kaş, İspanya'da top koşturan Nihat Kahveci ve Ersen Martin'i örnek aldığını, Getafe'de başarılı olup büyük takımlara transfer olmayı hedeflediğini söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'dan ilk transfer!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi futbolda ilk transferini Gençlerbirliği´nden Ayhan Tuna Üzümcü´yü renklerine katarak gerçekleştirdi.
    16.5.2008

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda, Gençlerbirliği futbolcusu Ayhan Tuna Üzümcü ile 2 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz, Gençlerbirliği futbolcularından Ayhan Tuna Üzümcü ile 2 1 yıllık, opsiyonu kulüpte olmak üzere sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2008-2009 sezonu için 300.000 YTL garanti ücret ve her resmi maç için 15.000 YTL maç başı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere bu sezon içinde ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 100.000 YTL ödeme yapılacaktır.

2009-2010 sezonunda ise futbolcuya ödenecek garanti ücret TEFE TÜFE ortalaması oranında artırılarak, oynadığı her resmi maç için 15.000 YTL maç başı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 200.000 YTL ödeme yapılacaktır. Bir önceki sezonda ilk 11’de toplam 20 resmi maç oynamış ise 2009-2010 sezonunda 100.000 YTL ek ödeme yapılacaktır.

Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne herhangi bir sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir." 1982 doğumlu Ayhan Tuna Üzümcü, savunmada görev yapıyor. Ayhan Tuna Üzümcü, geride kalan sezonda Gençlerbirliği formasıyla Turkcell Süper Lig’de 3, Fortis Türkiye Kupası’nda 2 kez fileleri havalandırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ivan Klasniç bitti-bitiyor!

Bild gazetesi, Beşiktaş-Klasniç yakınlaşmasına geniş yer veriyor...
    16.5.2008

Bild gazetesi, Beşiktaş-Klasniç yakınlaşmasına geniş yer veriyor... Dün yayınlanan haberde, Hırvat futbolcunun kulübü Werder Bremen’le ipleri tamamen kopardığı ve artık kulüp arayışına başladığı belirtildi. Genç futbolcuya en yakın takım olarak, yıllık 2 milyon Euro ödemeyi kabul eden Beşiktaş gösterildi. Siyah-Beyazlı teknik heyet, ancak Bobo’yla yolların ayrılması halinde Klasniç’i kadrosunda görmek istiyor. Marsilya’yla büyük ölçüde anlaşan Bobo’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sayfa 8/77 İlkİlk 1234567891011121314151617183358 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri