BAŞKANIM YAP BU İYİLİĞİ BİZE BİKERE
BAŞKANIM GELDİGİNDEN BERİ EN İYİ TRANSFERİ YAPMIŞ OLACAKSIN KLASNİÇ VE M.TOPUZU ALIRSAN.HEM M. TOPUZU ALARAK FENERE DE CALIM ATMIŞ OLURUZ ADAMLAR DALGA GEÇİP DURUYO.AYRICA KLASNİÇİ ALACAGINA İNANMIYO HADİ YAPSUNU GÖSTER HERKESE TRANSFER NASIL YAPILIR
veysel aslan | 16.5.2008 10:50

sheva
kendileri bizim eskileri topladıkları için büyük futbolcu getirememe kompleksine girmiş arkadaşlara sesleniyorum; Sheva bu sene fenere geliyor!
Borat Sagdiyev | 16.5.2008 10:18

beşiktaş trsanfer
yapın işte bişeyler boşdurmayın.hiç bişey yapamıyosanız istifa edin gitssin
ferhat burcu | 16.5.2008 9:44

riiseyi alsin
liverpool riiseyi gøzden cikardi besiktas uzulmezin yerine John Arne Riiseyi alsa super olur
abdullah calis | 16.5.2008 0:13

05 edmilson
birde bunlarin yanina edmilson lazim o zaman tam olur iste
Ahmet Hasim YILMAZ | 15.5.2008 23:4

vusal hesenov
sen beşiktaşlı olamazsın birader,olsan olsan fenerlisindir,çünkü ancak beşiktaşın başarılı olmasını istemeyen bi fenerli böyle yazabilirdi.ibrahim üzülmezi bu takımda tutan zihniyet beşiktaşa ihanet ediyo demektir.derhal gönderilmeli
baba yiğido | 15.5.2008 22:25

10-arsavin
zenıtte oynuyor ewet yörük gibi benımde dıkkatımı cektı teknık ve hızlı uefanın sitede maçın adamı tekke seçilmiş ama bence arsavındır
cisse19 cisse19 | 15.5.2008 22:24

hamdullah
8 gol yiyen kaleci istemiyoruz diyorsun,bi de ısakssonu istiyorsun da middlesboro m.city maçına bak bakalım(8-1di yanlış hatırlamıyorsam) kalede kim varmış
mert yılmaz | 15.5.2008 22:10

Arşavin-Holosko süper ikili olur.
Dün Uefa finalinde izledim çok süratli bir genç yetenek var zenitte. Bence holosko gibi hırpalayacak bir oyuncu hemde solda oynayabiliyor. Piyasa yaptı ancak paranız yetiyorsa alın daydreamer(demirören) efendi.
Yörük Kartal | 15.5.2008 21:43

İSAKSON GELMELİ
EVET İSAKSON GELMELİ RÜŞTÜYE VE 8 GOL YİYEN KALECİ HAKANA GÜVENEMEYİZ.İSAKSON DANİMARKA MİLLİ TAKIM KALECİSİDİR.BİZDE ÇOK BAŞARILI OLUR EN AZINDAN 8 GOL YEMEZ.RÜŞTÜ ARTIK BIRAK KAECİ ANTRENÜRÜ OL.
Hamdullah İÇLİ | 15.5.2008 21:31

BİZE KALECİ LAZIM
EVET BİZE KALECİ KAZIM EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ KALECİDİR AÇIN GÖZÜNÜZÜ BJKLİ KARDEŞLERİM KALEDE SORUN VAR VE HAKAN GİTMELİ 8 GOL YİYEN Bİ KALECİ BJK TAKIMINDA OLMAMALI HAKSIZMIYIM.
Hamdullah İÇLİ | 15.5.2008 21:1

yeter ertuğrul
ERTUGRUL BEY KAYSERİ MAÇI ÖNCESİ SOYUNMA ODASINDA VE BASIN TOPLANTISINDA DİYOR Kİ..; ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR RAKİP KARŞIMIZDAKİ..YANİ KAZANIRSAK MUCİZE OLUR DEMEYE GETİRİYOR..RAKİBİ ÖYLESİNE BÜYÜTÜYOR Kİ..O FUTBOLCULAR SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKABİLİ
ahmet şengez | 15.5.2008 21:0

artık yeter
BJK Yİ 2-3 ADIM DAHA İLERİ SIÇRATACAK İSİMLER BUNLAR..KRGYAKOS,EDMİLSON,MAKALELE..BAKIN FB CARLOS U ALDI..YANINDAKİLER ONUN TAKIMDA OLMASINDAN DOLAYI DAHA KENDİLERİNE GÜVENLİ OYNADILAR..VE KENDİLERİNİ AŞTILAR..BJK YE DE BU LAZIM..DÜŞÜNSENİZE TAKIMDA
ahmet şengez | 15.5.2008 20:59

BJK
YA IBRAHIM UZILMEZI NE CABUK SATDINIZ YERINE SILVINYOYU GETIRDINIZ.IBONUN BIR SUCU YOK TEK SUCLU VAR ODA BAKI MERCIMEK IBO BAKININ YARATDIGI BOSLUKLARI DOLDURURKEN HATA YAPDI,YOKSA O,COK KALITELI BIR OYUNCU HEMDE YUREGINI KOYARAK OYNUYOR
VUSAL HESENOV | 15.5.2008 19:59

___
klasnic in kalitesine laf eden kişi futboldan anlamıyodur yada adamı takip etmemiştir sağlık sorunları geride kaldı gerçi ben yönetimin bu transferi gerçekleştireceğine inanmıyorum
hasan özer | 15.5.2008 19:54

fb liler ;)
carlosun size yaptığı yamukları unuttunuz sanırım onuda geçtim kendi takımınıza yorum yapsanıza böbreksiz diyosunuz adama bence onun direnme gücü, başarma isteği yeter bjk ye.Sylvinho ya gelince bjk defansına tecrübe lazım oda onda çok çok var!...
samet demir | 15.5.2008 18:48

Klasniç
adam holosko gibi hareketli bobo gibi değil bobodan daha bitirici gelirse beşiktaş her maç en az 3 atar hoskoyla coşarlar sol bekede silvinho gelirse soldan gol yemeyiz.inş. gelirler ama bunların yerine hugain diatta gibi adam alırsan çok yer az atrz
ömer kanra | 15.5.2008 18:46

Kaleci????
Niye kimse kaleci aramıyor? Muhteşem kalecilerimiz var da ben mi bilmiyorum? Yoksa Rüştü'yü gençleştirecek bir formül mü buldunuz?
can ulku | 15.5.2008 18:39

BENCE DE OLMUCAK
AMA EN AZINDAN TOPCU GORURUZ IKISI DE MUKEMMEL OYUNCULAR AMA ALAMICAKLAR
mehmet topçu | 15.5.2008 18:34

alsan ne olacak
bu yönetim varken bu oyuncuları alsalarda bişey olmaz
dogan şen | 15.5.2008 18:13

bjk
maleseffff olmayacakkkk
barçın erdoğan | 15.5.2008 18:3

inş gelirler
işte bu bjktaşa boyler oyuncular lazım 2 3 tane daha boyle adamlar alınırsa acık ara sampıyon oluruz
samet çevik | 15.5.2008 17:55

fener bizi ilgilendirmez!
Sunu da unutmayin fenerbahce eto'o la velan hayatta ilgilenmedi ilgilenemezde. Su ana kadar konusulan dunya starlarindan bir tanesi geldi mi? YOK! bir sene avrupada basari yakalamakla olmuyor bu isler. Iddiaa ediyorum seneye fener gruptan cikamaz.
muharrem aksoy | 15.5.2008 17:7

bu oyuncular olursa iyi olur
çünkü beşiktaş'ın tamda eksik oldugu bölgeye yani kısacası tam bjklik
deniz onur kocaoglu | 15.5.2008 16:36

işşallah iyi transferler yaparızz
slm ben gaziantepten yunus işşallah beşiktaş yine yanlış trasferler yapıpta bizi üzmezler..beşiktaş benim için yaşam demek ona göre bu sene şampiyonluk isityorum..
Yunus Ağaçkıran | 15.5.2008 16:19

hadi
Hadi Be klasnici alalım !!!!! RİCARDİNHO GİBİ OLMAZ HİÇ DEİLSE DEĞİL Mİ?????? KL@SN!C
Sinan KarTaL | 15.5.2008 16:12

8TAŞ
KİM GELİR 8TAŞA KLASNİÇ NAPSIN SİZİ İSTESE AVRUPANIN KORKULAN TAKIMLARINDAN BİRİNE GİDECEK YETENEKTE OLAN KLASNİÇ SİZE NİE GELSİN.
tolga öztürk | 15.5.2008 16:2

bobreksiz ne demek ?
arkadaslar adama bobreksiz deyip durmayin nakil yapilmis ne var bunda siz grip olup 2 ayda sahaya donemeyen adamlarla ugrasirken adam bicak altina yatip 2 ay sonra sahaya donuyo doner donmez 2 gol cakiyo opup basiniza koyun adamin oynadigina bakalim
sinem demir | 15.5.2008 15:36

YETER ARTIK YILDIRIM BAŞKANNNNNNNNNNNNNNNNN
BAŞKANIM YETER ARTIK LÜTFEN BU İKİ ADAMI ELİNİ ÇABUK TUTUP AL !!! DEFANSADA 2 KALİTELİ İSİM. VE ORTASAHAYA INCEMAN İLE UÇARIZ ARTIK ÇİLE ÇEKMEKTEN BIKTIK.SENEYE KENDİ SAHAMIZDADA OYNIYAMIYCAZ.KADRO ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLMALI.LÜTFEN ARTIK FLASH TRANSFR
murat kartal | 15.5.2008 15:32

fenerli
olarak bişiktaşın yönetimini kınıyorum.şu takıma kaliteli yabancılar getirinde hem bjk ye yakışsın hem ligimize.
şeyhmus koç | 15.5.2008 15:18

en azından gerçekçi
bazı arkadaşlar bizm ilgilendiklerimize baq dio baqtım HİÇ BİRİ GELMİO sanıyomusunuz ki siz etoo sheva vs dierleri fenere gelecek biraz mantıklı düşünseniz anlarsınız ayrıca gerçekçi olması daaa önemliiii yaaaa sewgülü fbli arkilerim
tolgahan acar | 15.5.2008 15:0

ne olursa olsun
ne olursa olsun bu takım iii oynasın ister ünlü olsun ister ünsüz yeterki futbolcuda ruh olsun
ramazan gümüş | 15.5.2008 14:56

Sizde imkan varda ne oluyor..
Imkanlarla is olsaydi maldonado is yapardi sampiyonlugunuzda kacmazdi harcadiginiz parayla 20 puan fark atmaniz lazimdi ama sen farkinda degilsin ne yazik ki
oytun yunuscular | 15.5.2008 14:43

klasniç
klasnıç çok yeteneklı ve hızlı bır futbolcu schalke macında attıgı 2 golle bakarak bıle yorum yapabılırsınız..
fatih akten | 15.5.2008 14:36

...
keşke gelseler arkadaşlar bunlar yönetimin balonları gibi gelecek senede helguera-makalele-grella falan dediler gele gele diatta,higuain geldi aldatmaaca gibi gelio ama hayırlısı ne pahasına olursa olsun sevioruz bu takımı ....:/
erbil sarıgül | 15.5.2008 14:21

BU ADAMLARI AL BAŞKAN
ARTIK DÜZGÜN TRANSFER ZAMANI BU 2 ADAM İYİ DEFANS HOLOSKO DELGADO TELLO İLE SÜPER OLURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ DEFANSIMIZIN SAĞLAM OLMASI LAZIM ARTIK YETER BAŞKANIM. BİZ BAŞARIYA HASRET KALDIK YENİ NESİL BJK Lİ OLMUYO.ÜÇ BEŞ ÇAPULCUNUN AĞZINA DÜŞTÜK.
murat kartal | 15.5.2008 13:54

süper
sylvinho olmasa da olur tecrübeli ve kaliteli bi adam bizim takımın ihtiyacı olan şey de bu ama tello-aydın daha iyi olur solda kontenjan yetmeyebiliir
Kerem Gürtunca | 15.5.2008 13:53

süper
klasnic-holosko ikilisiyle terör estiririz klasnic sırtı dönükte oynayabilen ama hareketli bir adam inş alırz....
Kerem Gürtunca | 15.5.2008 13:51

herkes rahatına baksın
beşiktaş bu oyuncuların ıkısınıde cok ama cok rahat alır cunku 2 oyuncuda su anda serbest durumdalar ve klasnic kulubunden ayrılacagını kendı soyluyor daha ne olsun
tolga baysal | 15.5.2008 13:16

amin
inşallah beşiktaş klasnic le slivinyo yu alır
Anıl KOCAEL | 15.5.2008 13:9

imkansız
ya bjk bu ıkı oyuncuyuda alamaz fenerın ılgılendıgı futbolculara baka bıde bjk nın ılgılıendıklerıne bak bjk bunları alsın helal olsun derım zoaamn baskana ama olmaz alamaz
samet ergen | 15.5.2008 9:50

123 yetmez 456 olsun
^golü beğenmiyen beşitaş taraftarı hep 4 5 6 dan bahsederdi.şimdi 1 gol atıldığında maçın bitmesi için dua ediyor.ne günlere kaldık bu yönetim sayesinde
Sebahattin Egricayir | 15.5.2008 9:33

Teknik kadro yetersiz.
Bir yıldır gözlerinin önündeki İbrahim Kaşı görmeyip gitmesine sebep olan teknik kadro nedense manisa maçında kış uykusundan uyandı.Böbreksiz futbolcudan ne medet umacaksın.3kulvarda mücadele edeceksen yaşlı futbolcu elbet bir yerde pes edecek.
Sebahattin Egricayir | 15.5.2008 9:21

ACABA??? OLACAKMI???
BAKIN BU İŞLERDE RİSKE GİRMEK İYİ DEİL SOL BEKE SLVİUONYO ALINACAKMIŞ PEKİ GENÇ VE YETENEKLİ OYUNCU ALINSA UZUN ÖMÜRLÜ HA KLASNİC'GELİNCE ŞUAN SAĞLIK DURUMU İYİ AMA BOBO YU SATIPDA ALNIRSA HİÇ İYİ OLMAZ BAŞKAAN BİRAZ AKLINI BAŞINA TOPLA YETER!!
aziz erden | 15.5.2008 9:18