REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
765 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş günlüğü

Yozgatlı ve Baki gitti
    Siyah-beyazlıların sezon başında Rüştü ile birlikte transfer ettiği ama beklediği verimi alamadığı Mehmet Yozgatlı'nın sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi. Yozgatlı'ya alacaklarının karşılığında bonservisinin bedava verileceği ifade edildi. Öte yandan sözleşmesi biten Baki Mercimek'e de, Sağlam'ın 'gidebilir' raporu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerine yeni teklif yapılmayacak.

Rekabetten zevk alırım
    Devre arasında Manisa'dan transfer edilen Filip Holosko, yönetimin forvet mevki için arayışta bulunmasını doğal karşıladığını söyledi. Slovak golcü, "Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek her açıdan avantaj. Bu durum bizleri daha da kamçılar ve kazanan Beşiktaş olur. Ben rekabetten her zaman zevk almışımdır" dedi.

Şenliklere büyük ilgi
    Beşiktaş'ın altyapı futbol okullarının bahar şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden zevkli maçlara sahne olan şenliğin finali, 7 Haziran'da yapılacak. Futbol Okulları Koordinatörü Ufuk Pak, "Tüm Beşiktaşlıları bu güzellikleri görmeye davet ediyorum. Müthiş bir kaynaşma yaşanıyor. Hafta sonları Fulya'da buluşalım" ifadesini kullandı.

Af fırsatını kaçırmayın
    Beşiktaş Sicil Kurulu Başkanı Firaz Drahşan, kulüp aidatlarını 3 yıl ve daha fazla süredir yatırmadıkları için üyelikleri düşenler için çıkartılan af fırsatının kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Üyeliğini devam ettirmek isteyenlerin; ödemedikleri yıllar için aidatın 5 katı ile 2008 yılı aidatını, 31 Ekim tarihine kadar ödemeleri gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray beni şaşırt

ERTUĞRUL Kumcuoğlu, "F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi yorgunluğu nedeniyle şampiyonluğu kaçırması normal. Bunu öngörüyorduk. Ancak G.Saray'ın şampiyon olması beni şaşırttı. Hakem hataları ve F.Bahçe'nin yorgunluğu G.Saray'a yaradı" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zidane İnönü'de

DANONE Tikveşli A.Ş., 10. yılı için özel konukları İstanbul'a getiriyor. 1988'den beri "sağlıklı nesiller yetiştirme" parolasıyla faaliyet gösteren şirket, ünlü Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ı da etkinliklere davet etti. Zidane, 21 Mayıs'ta İnönü Stadı'ndaki M.E.B. Danone Küçükler Türkiye Futbol Birinciliği'nde miniklerle tanışacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali: Taviz vermem

SÖZLEŞMESİ biten Ali Tandoğan, "İstediğim parayı verirlerse Beşiktaş'ta kalmak isterim" dedi. Yönetimin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kalması yönünde fikrine sevindiğini belirten tecrübeli oyuncu, "Benden büyük fedakârlık beklenmesin. Beşiktaş'ta kalmlak isterim ama bu önerecekleri paraya bağlı" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'a Saviola teklifi

Transferin hareketli takımı Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Arjantinli yıldız oldu. R.Madrid'den ayrılması beklenen 27 yaşındaki golcü Siyah-Beyazlılar'a önerildi.
    19.5.2008

Yeni sezon için kadrosunu büyük oranda değiştirmeye hazırlanan Beşiktaş’ta her gün yeni bir yıldız gündeme geliyor. Bobo’nun takımdan ayrılması ihtimaline karşılık forvet arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’a Werder Bremen’in Hırvat golcüsü Ivan Klasnic’ten sonra Real Madrid’den ayrılması beklenen Javier Saviola da menacerler tarafından teklif edildi. 27 yaşındaki 1.68’lik Tangocu, Barcelona’dan ayrılıp, geldiği Eflatun-Beyazlı ekipte lig şampiyonluğu yaşamasına karşın teknik direktör Bernd Schuster’in tercih etmediği bir isim olması dolayısıyla ayrılmak istiyor. Saviola’nın menaceri Alfredo Cabrera’nın Beşiktaş Yönetimi’ne haber gönderip, 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde Real Madrid’in indirim yapması için aracı olabileceğini bildirdiği ifade edildi. Arjantinli yıldız konusunda son sözü teknik heyetin söyleyeceği belirtildi.
    Orhan YILDIRIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsyan bu haykırış

Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Gökhan Zan FANATİK'e konuştu: "Ben Beşiktaş'ta Gökhan oldum. Sözleşmem bitti, ancak ne arayan var, ne soran... Kulübümü bekliyorum."
    19.5.2008

‘Nedenini bilmiyorum’
    Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren ve ismi Fenerbahçe’yle anılan Gökhan Zan, sessizliğini FANATİK’e bozdu. Almanya’da milli takım kampında bulunan yıldız oyuncu, iddialara yanıt verdi. Söz Gökhan Zan’da: Beşiktaş ile sözleşmem bitti. Ancak bugüne kadar hiç kimse benimle konuşmadı. Nedenini bilmiyorum, şimdiye kadar bekledim ve hala bekliyorum... Şampiyona sonuna kadar da kimseyle görüşmeyeceğim. İki omuzum çıktı, özel bandajlarla oynadım, görevden kaçmadım...
    ‘Saygı duyuyorum’
    “Fatih Terim beni Amerika’ya gönderdi. Burada kısa sürede yapılan tedavi sonucunda turp gibi geri döndüm. Ameliyatlık bir durumum kalmadı. İsmim, Fenerbahçe’yle geçiyor şeklinde haberler yapıldı. Kimseyle görüşmedim hep Beşiktaş’tan teklif bekledim. Ben bu yerlere Beşiktaş sayesinde geldim. Fakat bekledim ki, biri çıkıp benimle olumlu ya da olumsuz görüşsün... Hakkımda alınacak her türlü karara saygı duyuyorum. Ancak kapımı çalan olmadı. Herşeyin hayırlısı...”
    Orhan YILDIRIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baki: 'Hayırlısı'

Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Baki Mercimek kırgın...
    19.5.2008

Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Baki Mercimek kırgın... Kimseyle yüzyüze görüşemediğini ifade eden genç savunma oyuncusu, “Eğer bu durum bana devre arasında iletilseydi, kendime kulüp bulabilirdim. Acısıyla tatlısıyla Beşiktaş’ta forma giydim. Yaşanmışlıklarımız var. En azından beni düşünmediklerini telefonla değil, yüzüme söylemelerini tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı... Gençlerbirliği’nden transfer edilen arkadaşım Tuna’yla birlikte forma giydik. İyi bir oyuncudur. Umarım Beşiktaş’a çok faydalı olur” diye konuştu.
    Murat AKBAŞ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri