REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
765 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'da Burak Yılmaz iddiası

Süper Lig´den düşen Manisaspor´dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
    7.6.2008

Süper Lig’den düşen Manisaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Devre arasındaki Holosko transferinde Manisa’ya gönderilen genç futbolcunun, tekrar Siyah-Beyazlılar’a dönebileceği öne sürüldü. Trabzonspor’a transferi son anda gerçekleşmeyen, Fenerbahçe’ye de taraftar baskısı nedeniyle gitmeye sıcak bakmayan genç yıldızın Beşiktaş ile temasta olduğu iddia edildi. Burak devre arasında takımdan ayrılırken, “Bir gün mutlaka Beşiktaş’a geri döneceğim” ifadesini kullanmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 29.06.2008

"Öncelik Beşiktaş'ta"

Beşiktaş´ın milli futbolcusu Gökhan Zan, kulübüyle olan sözleşmesinin sona erdiğini, bir haftalık tatilin ardından transferiyle ilgili kulübüyle yeniden masaya oturacağını belirterek, "Transferde benim için önce Beşiktaş gelir" dedi.
    29.6.2008

Zan, Hatayspor’da futbol oynadığı yıllarda takım arkadaşı olan Bayram Toysal’ın düğün törenine katılmak ve tatilini geçirmek üzere geldiği Antakya’da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sona erdiğini, ancak yapacağı transfer görüşmelerinde önceliğin siyah-beyazlı kulüpte olacağını söyledi.

Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle 47 gündür kampta olduğunu ve bir hafta süreyle tatil yapmak istediğini belirten Zan, "Bu süre içinde transferi konuşmak istemiyorum. Şampiyona nedeniyle de transferimi hiç düşünmedim. Kulübümle olan sözleşmem bitti. Tatilin ardından menajerimle Beşiktaş kulübü ile masaya oturacağız" diye konuştu.

Zan, şunları söyledi: "Görüşmeler inşallah hayırlı geçer. Ben Beşiktaş’ta doğdum ve bu kulüpten ekmek yedim. Eğer kulübümle anlaşamazsam Avrupa’dan da iyi bir teklif gelirse bunu değerlendiririm. Avrupa’da Beşiktaş’ı Türkiye’yi ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil ederim. Avrupa’da bir takımla anlaştığım yolunda gazetelerde haberler çıkıyor. Avrupa’dan herhangi bir takımla anlaşmadım. Anlaştığım zaman bunu açıklarız."

Zan, çok sakatlandığı yönünde çıkan haberlere de tepki göstererek, "Benim sakatlığım futbol dışı bir sakatlanma değil. Bunu kimseye anlatamıyorum. Maç içerisinde mücadele esnasında aldığım darbelerden sakatlanıyorum. Ayrıca, takımımı düşünerek de kendimi riske atarak sakatlığıma aldırış etmeden de çok maç oynadım. 6 ay, 1 yıl gibi uzun sakatlık dönemleri yaşamadım. Sahaya çıkarken, sadece futbolu ve takımımın rengini düşünüyorum. Çok hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahibim" dedi.

"TEK EKSİĞİMİZ KUPAYI GETİREMEMEK OLDU"
    Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türk Milletine yaşattıkları sevinci ve gururu hiçbir zaman unutmayacağını da söyleyen Zan, şampiyonadaki performanslarıyla herkesin gönlünü kazandıklarını ifade etti. Başarıyı birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yakaladıklarını anlatan Zan, şöyle devam etti:

"Kampta bulunduğumuz 47 günde teknik direktörümüz Fatih Terim bize inanılmaz bir takım ruhu aşıladı. Ayrıca, tüm Türk ulusunun dualarını arkamıza alarak herkes yüreğinle iki kişilik oynadı. Bizde ay yıldızlı formaya layık olmaya çalıştık. Kamp süresince her oynayan ve oynamayan arkadaş özveride bulundu. Avrupa Futbol Şampiyonasında her şeyi yaptık, bir tek eksiğimiz kupayı getiremememiz oldu. Dünyaya Türklerin inatçı, heyecanlı ve tuttuğunu koparan bir millet olduğunu gösterdik ve müthiş bir yarı final izlettik."

Zan, önemli olan bu başarıyı sürdürmek olduğunu belirterek, "Ben bu başarıyı sürdüreceğimize inanıyorum. İnşallah önümüzdeki 2010 Dünya Kupası elemeleri ve şampiyonasında bu başarıyı tekrarlarız" diye konuştu.

Zan, Fatih Terim’in müthiş bir teknik direktör olduğunu ve kendilerini çok iyi motive ettiğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Elde ettiğimiz başarıda teknik direktörümüzün çok büyük emeği var. Almanya ile oynadığımız yarı final maçı sonrası soyunma odasında çok duygulu anlar yaşandı. Ağlamamak için kendimizi zor tuttuk, bazılarımız ağladı. Biz buna veda konuşması demiyoruz. Fatih hocamızın kalacağına inanıyoruz. Tabii ki hocamız kendisiyle ilgili kararı verecektir, saygıyla karşılamak lazım. Ama hepimiz Fatih hocamızı çok seviyoruz her zaman arkasındayız. Buralara gelmemizde en büyük pay kendisinin. Onunla müthiş bir takım ruhu yakaladık. İnşallah önce önümüzdeki Dünya Kupası eleme maçlarına, daha sonra da şampiyonaya birlikte hazırlanırız."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arada dağlar var

Menacer Sinan Engin ile Gökhan Zan görüştü. Milli futbolcu 1.5 milyon YTL garanti para istedi, Beşiktaş 500 bin teklif etti.
    29.6.2008

‘Sorunun sakatlıklar’
    Beşiktaş ile Gökhan Zan arasındaki ipler geriliyor... Yeni sözleşmeye henüz imza atmayan milli futbolcuyla, Sinan Engin’in bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Engin’in yıldız oyuncuya, “Biz kalmandan yanayız. Senin sorunun kişisel değil sakatlıklarla. Sözleşmeni yenilemek istiyoruz. 500 bin YTL garanti, gerisi de maç başı olmak üzere 2 milyon YTL öneriyoruz. Zaten yerliler arasında sadece Rüştü’ye garanti para ödüyoruz. Bu rakamın üzerine çıkamayız” dediği belirtildi.

‘Beni isteyen çok’
    Gökhan'ın ise, “Ben de kalmak isterim ancak bazı şartlarım var. 1.5 milyon YTL garanti, toplam 3.5 milyon YTL istiyorum. Avrupa’da birkaç kulüpten teklifler var. Eğer şartlarda anlaşamazsak, ben de profesyonel olarak düşünmek durumundayım. Daha sonra tekrar konuşuruz. Ancak önerdiğiniz rakamlar çok düşük, Bank Asya Birinci Ligi’nden bile az” diye karşılık verdiği kaydedildi. Gökhan Zan’ın tatilini geçirmek için İstanbul’dan ayrıldığı öğrenildi. l Orhan YILDIRIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seric göz kamaştırıyor

Kara Kartal´ın Panathinaikos´tan transfer ettiği Anthony Seric, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla tam not aldı.
    29.6.2008

Kara Kartal’ın Panathinaikos’tan transfer ettiği Anthony Seric, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla tam not aldı. Çift kale maçlarda başarılı bir görüntü çizen Hırvat futbolcunun performansı, teknik heyeti memnun etti. Kısa bir süre geçmesine rağmen, Seric takım arkadaşlarıyla da büyük bir uyum içerisinde çalışıyor. Bu arada Beşiktaş dün yaptığı iki antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.?Sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Kara Kartallar, akşam çift kale maç yaptı. Basına açık olarak yapılan akşam idmanında futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Murat AKBAŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bobo'yla yola devam

Dinamo Kiev transferden büyük ölçüde vazgeçince, Bobo Beşiktaş'ta kaldı.
    29.6.2008

Kartal geri adım atmayınca
    Transfer'i yılan hikayesine dönen Bobo, büyük bir ihtimalle bu sezon da Beşiktaş forması giyecek. Fransa, Rusya ve Ukrayna kulüplerinin gündemindeki Brezilyalı futbolcu için en ciddi teklifi Dinamo Kiev yapmıştı. 9.5 milyon Euro öneren Kiev ekibinden 13 milyon Euro isteyen Beşiktaş’ın geri adım atmaması üzerine görüşmeler tıkandı. Tarafların son kez biraraya gelecekleri kaydedildi. Ukrayna temsilcisi gündemine Paris Saint Germain’den ayrılmayı düşünen Luyindula’yı aldı.

Taraftarlar ‘Kalsın’ diyor
    Bobo'nun ayrılması durumunda transfer edilmesi planlanan golcülerin de birer birer elden kaçması üzerine Beşiktaş, Brezilyalı’yla yola devam kararı aldı. Ayrıca internet siteleri ve forumlarda biraraya gelen taraftarlar, Bobo’nun takımda kalmasını istiyor. Çin’de yapılacak 2008 Pekin Olimpiyatları’nda Brezilya Milli Takımı forması giymesi beklenen Bobo’nun, bu organizasyonda kendisini gösterip, piyasasını yükselteceği ve bonservisini katlayacağı düşünülüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş günlüğü

Manisaspor Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, Uğur İnceman transferindeki son durumu açıkladı.
    29.6.2008

‘Uğur transferi yakında netleşir’
    Manisaspor Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, Uğur İnceman transferindeki son durumu açıkladı. “Bu transferde önemli mesafe kaydettik” diyen Ayaydın, “Uğur’a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay’da kiralık oynayan Adem Büyük’ün bonservisini talep ettik. En geç salı günü bu transfer netlik kazanacaktır” dedi.

Rüştü’ye operasyon
    Rüştü, milli takım kampında kulağında maydana gelen rahatsızlık nedeniyle dün Acıbadem Hastanesi’nde bir operasyon geçirdi. Kulak zarında travma (yırtık) meydana gelen Rüştü’ye sağ kulak perforasyonu (silikon yama) uygulandığı bildirildi. Beşiktaş’ın ilk kamp döneminde izinli olan Rüştü, daha sonraki çalışmalarda takımdaki yerini alacak.

Erman Kunter iddiası
    Antrenör arayışı içerisindeki Beşiktaş Cola Turka’da imza aşamasına gelinen Murat Özyer’in Galatasaray’da kalması üzerine rota Erman Kunter’e çevrildi. Sarı-Kırmızılılar’a ‘Hayır’ diyen Kunter’le görüşen Beşiktaşlı yetkililerin temasları sıklaştırdığı belirtildi. Kunter’in yanı sıra İhsan Bayülken ile Burak Bıyıktay da antrenör adayları arasında gösteriliyor.

Tomas Sivok yola çıkıyor!
    2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çek Cumhuriyeti forması giyen Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Sivok, teknik heyetten izin almıştı. Udinese’den alınan başarılı savunma oyuncusunun yarın Türkiye’ye geleceği ve takıma katılacağı kaydedildi. Zapotocny ise 2 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına katılacak.

Stat projesi değişecek
    Yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanan İnönü Stadı için Anıtlar Kurulu’ndan yanıt bekleyen Beşiktaş, farklı bir yol izleyecek. Stadın altından geçen dehliz nedeniyle zeminin aynı tutulup, tribünlerin daha dik yapılacağı ve kapasitenin 42 bine ulaştırılacağı düşünülüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancılar turp gibi!

Beşiktaş´ın yabancı futbolcuları Cisse, Tello, Holosko, Bobo, Delgado, Nobre ile gençler Erdem, Rasim ve Sezer sağlık kontrolünden geçti.
    29.6.2008

Beşiktaş’ın yabancı futbolcuları Cisse, Tello, Holosko, Bobo, Delgado, Nobre ile gençler Erdem, Rasim ve Sezer sağlık kontrolünden geçti. Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde kontrolden geçen futbolcuların hiçbir ciddi sağlık sorununun olmadığı belirtildi. Nobre dövmeleri, Cisse ise yeni tarzıyla ilgi topladı.

Ceylan ÇETİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri