REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 41/77 İlkİlk ... 1631323334353637383940414243444546474849505166 ... SonSon
765 sonuçtan 401 ile 410 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 geliyor 7!

Takımı fark etmiyor, Beşiktaş ya da Fenerbahçe... Rakip Galatasaray ise, Nobre affetmiyor. Sarı-Kırmızılı fileleri 6 kez sarsan Mert Nobre, "Derbileri seviyorum, yine gol atacağım" diyor.
    En önemli gol silahı
    Galatasaray’a karşı forma giydiği maçlarda, attığı gollerle yıldızlaşan ve ‘Aslan avcısı’ lakabı takılan Mert Nobre, bu haftaki derbide Beşiktaş’ın en büyük kozu olacak. Hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş’ta forma giyerken, Galatasaray karşılaşmalarında çok başarılı bir görüntü çizen Nobre, Sarı-Kırmızılı fileleri 6 kez havalandırmayı başardı. Eski takımı Fenerbahçe’de, Galatasaray’a 3 gol atan Brezilya asıllı yıldız, Beşiktaş’ta da 4 Galatasaray derbisinde 3 gol sevinci yaşadı.

Nobre atınca kaybetmiyor
    Beşiktaş formasını ilk kez Almanya’daki Süper Kupa karşılaşmasında giyen Nobre, Galatasaray’a attığı golle takımına kupayı getirmişti. Hiçbir sakatlığı olmadığını dile getiren Sambacı, “Derbilerde daha farklı bir atmosfer oluşuyor. Büyük maçlarda oynamayı seviyorum. Eski takımım Fenerbahçe’ye attım, ancak kazanamadık. Bu kez atacağım golle, 3 puanı getireceğim” dedi. Bu arada Nobre’nin gol attığı hiçbir maçı, Galatasaray kazanamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben adam mı öldürdüm!"

Tamamen derbiye yoğunlaşan Beşiktaş’ta, İbrahim Üzülmez Galatasaray maçı öncesinde ilginç açıklamalar yaptı. Cezası nedeniyle formasından uzak kalan Üzülmez, “Fenerbahçe ve Galatasaray’da olanları görüyoruz. Eski oyuncular derbi öncesinde ya tesislere gidiyor, ya telefon açıyor, ya da dışarıda buluşup bir şekilde takıma destek oluyor. Sanki Beşiktaş’ın içi boş... Birlikte oynadığımız, ya da daha önce burada oynamış olup, ayrılanlar hiç kapımızı çalmadı. Bir başarı dilemeyi, bir ziyareti bile çok görenler, sağda solda hakkımızda atıp tutmasınlar” diye konuştu.

"Ben adam mı öldürdüm!"

Ali Sami Yen Stadı’nda oynamayı çok istediğini belirten Üzülmez, sözlerini şöyle noktaladı: "Derbide oynamayı çok isterdim. Yanlış bir harekette bulunduğumu kabul ediyorum, ama tahrik edenin hiç mi suçu yok! Adam mı öldürdüm ki, üç maç ceza alıyorum ve hiç indirim yapılmıyor. Bütün olumsuzluklara, cezalara, hakkımızda söylenenlere rağmen önümüzü kesemeyecekler. Bu maçta ne sonuç alırsak, alalım şampiyonluğa ulaşacağız. Lucescu’nun bir sözü vardı, ‘Şampiyonluk için herkesi yeneceksin’ derdi. O zaman hocayı eleştirenler, şimdi arkasından timsah göz yaşları döküyor."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaşlı futbolcular dertli!

Geçen sezon hakem kararlarına en çok isyan eden kulüplerin başında gelen Beşiktaş’ta, derbi öncesinde futbolcular ilginç açıklamalar yaptı.
    Takımın önde gelen isimleri Rüştü Reçber, Mert Nobre, Rodrigo Tello ve İbrahim Toraman, hakemlerin verdikleri kararlara güvenmediklerini ifade etti. İşte Kartal’ın yıldızları ve açıklamaları..

Rüştü Reçber: Hakemler de hata yapar. Kabul... Ancak bu hatalar hep rakiplerimizin lehine oluyor. Puan durumunu futbolcular değil, hakemler belirliyor.

‘Onlar için son şans’

Mert Nobre: Hakemler için bu derbi son şans. Eğer iyi yönetim gösterirlerse, hem federasyonu, hem de kendilerini rahatlatırlar. Ancak hepimizin endişesi olduğu doğru.
    İbrahim Toraman: Elimizden geldiğince hakemlere yardımcı oluyoruz. Ancak taraflı tarafsız herkes, verilen kararları görüyor.
    Rodrigo Tello: Bahane aramıyoruz. Başarısızlıkta sorumlu bizleriz. Ancak rakipler ne kadar kazandı, biz ne kadar kaybettik. Sadece biz değil, Trabzonspor ve Konyaspor gibi birçok örnek var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tandoğan şarampole uçtu!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan, devre arası tatilini değerlendirmek için geldiği Uludağ'da şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası Tandoğan, eşi ve çocuğunun yanı sıra Tandoğan'ın annesi kazayı yara almadan atlattı.

Lüks jeepiyle Uludağ'a çıkmak isteyen Beşiktaş'ın başarılı sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan, 27. kilometreye geldiğinde buzlanan yolda direksiyon hakimyetini kaybederek şarampole yuvarlardı. Cam ağacına çarparak durabilen Tandoğan'ın kullandığı araç içerisinde bulunan eşi Deniz Gökşen Tandoğan, kızı ve annesi de kazadan yara almadan kurtuldu. Başarılı futbolcununun annesinin kolunda hafif bir ezilme olduğunu ancak tatil programını değiştirmeyeceğini öğrenildi.

Diğer yandan olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından Ali Tandoğan kalacağı otele götürüldü. Ali Tandoğan'ın sakin tavırları ile dikkat çekti. Tandoğan'ın şarampole yuvarlanan lüks cipi, Bursa'dan gelen çekici tarafından çıkartıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 yıl ceza geliyor!

Turkcell Süper Lig'in son derbisi olan Gatasaray-Beşiktaş maçında, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan'a hakaret ve küfür eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 ay ile 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verileceği öğrenildi.
    Karşılaşma sırasında Sarvan'ın yüzüne karşı “Bizim maçlarımıza ne biçim hakemler atıyorsun. Ayıptır. Emeğimizi çalıyorlar” diyen Demirören, karşılaşma bitiminde şeref salonunda PFDK Başkanı Reşat Bostan'a hitaben tepkisini sürdürünce, ağır bir cezanın eşiğine geldi.

BEŞ YÖNETİCİ DE YANDI

Demirören'in, Bostan'a “Bu edeceğim küfürleri Oğuz Sarvan'a söyle” dedikten sonra küfürleri sıraladığı ve ayrıca çok ağır hakaretler ettiği öne sürüldü. Disiplin konusunda Türk futbolunun en yetkili kişisi olan Reşat Bostan olayı bizzat rapor etti. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de, “Gereğini yapın” dedi. Karşılaşma sonrası sahaya giren Beşiktaş yöneticilerinin de ceza alacağı belirlendi.

Akredite kartları bulunmalarına karşın sahaya girmeleri yasak olan bu yöneticiler, karşılaşmanın temsilcisi Ata Özer tarafından rapora yazıldı. Hakem Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüyen ve tepki gösteren Kenan Öner, Bülent Deriş, Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın ve Hakan Aksoy'un 21'er gün hak mahrumiyeti cezası alacağı kaydedildi. Öte yandan Delgado'nun “İngilizce bilmiyor” dediği hakem Cüneyt Çakır'ın ise çok iyi derecede İngilizce konuştuğu öğrenildi. 3 yıldır FİFA kokartı taşıyan ve uluslararası alanda 22 maçta düdük çalan Çakır'ın, FİFA ve UEFA'nın İngilizce sınavlarından tam not aldığı saptandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bobo - Cisse - Seriç bitti!

Galatasaray derbisi, Beşiktaş'taki elektrikli ortamı geriye getirdi. Geldiği ilk günden itibaren, “Şampiyonluğa inanmayan, büyük takımda bulunmanın ağırlığını taşıyamayan futbolcuyla işim yok” diyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, Ali Sami Yen Stadı'ndaki yenilginin ardından kararını verdi.

Mustafa hocanın, fazla şans tanımadığı Seriç'in dışında, siyah-beyazlılardan gitmek istediği söylenen Bobo ile sürpriz bir ismi daha listeye koydu. Siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısının, Fener karşısında kırmızı kart gören Cisse ile de yollarını ayıracağı ifade edildi. Denizli'nin, bu üç yabancı dışında, yedekte bulunup da forma için kendini zorlamayan bazı oyuncuları da kadrodan göndereceği vurgulandı.

Geldiği ilk dönemde bu kadronun yeterli olacağını söylemesine rağmen, gönülden oynamayan ve kendilerine katkı sağlamayacak isimleri de göndermekten çekinmeyeceğini açık açık vurgulayan Mustafa Denizli'nin, gidenlerin yerine, biri yerli olmak üzere en az iki oyuncu alacağı ifade edildi. Öncelikli bölge olarak orta sahayı düşünen Beşiktaş Teknik Direktörü, buradaki zaafı giderdikten sonra golcü bir isme yöneleceği, bunun yanında sol kanada da bir takviye düşünüldüğü dile getirildi.

Beşiktaş'ın bu konudaki en büyük sıkıntısının ise parasal sorunlar olduğuna vurgu yapıldı. Transfer için mali kaynak bulmaya hazırlanan siyah-beyazlıların, mevcut kadroya olan borçlarını da ödemek zorunda olması, elini kolunu bağlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serhat: "Beşiktaş ile görüşüyorum"

Uzun süredir ismi Beşiktaş ile anılan Serhat Akın, sonunda Kartal oluyor. Anderlecht forması giyerken ağır bir sakatlık geçiren ve futbol yaşamı tehli***e giren golcü oyuncu, sezon sonunda Kocaelispor'un yolunu tutmuştu. Ancak Körfez ekibinde aradığını bulamayan ve bir türlü parasını alamayan gurbetçi futbolcu, sözleşmesini feshedip Yeşil-Siyahlılar'dan ayrılmıştı. Şu anda bonservisi elinde olan Serhat Akın'a tam anlamıyla teklif yağıyor.

'Mustafa hoca çağırdı'

Almanya'da bulunan Serhat Akın'ın kapısını, Süper Lig'de çıkış yakalamak isteyen Konyaspor'un çaldığı ve Yeşil-Beyazlılar'ın gurbetçi futbolcuya cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak Serhat, Konyaspor'u şu sözlerle geri çevirdi: Teklifiniz için teşekkür ederim. Ancak Beşiktaş'tan da teklif aldım ve bu öneriyi ciddi şekilde düşünüyorum. Eski hocam Mustafa Denizli'yle de görüştüm. Büyük ihtimalle Beşiktaş'a imza atacağım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ın kamp programı!

Beşiktaş'ta devre arası kamp programı netleşti. İstanbul'da 27 Aralık Cumartesi günü ikinci devre hazırlıkları için toplanacak siyah-beyızlı takım, Fortis Türkiye Kupası grup maçlarından sonra Antalya Belek'te 1 hafta kamp yapacak.
    İstanbul'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarını yapacak Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda 6 Ocak'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile BJK İnönü Stadı'nda, 10 Ocak'ta ise deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşarak, grup maçlarını tamamlayacak. Gaziantepspor ile oynayacağı maçtan sonra buradan Antalya'ya geçecek siyah-beyazlı takım, 1 hafta Belek'te kampa girecek.

Beşiktaş'ın kamp dönemi içinde 15 ve 17 Ocak 2009 tarihlerinde iki hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahlaksız teklif!

Beşiktaşlı yıldız oyuncu Mert Nobre’nin sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle İstanbul’a gelen Brezilyalı menajer Juan Figer, yaptığı teklifle siyah beyazlı yönetici Mario Berk’i şoke etti.
    Figer, siyah beyazlı yöneticiler ile yaptığı görüşmede, "Beşiktaş’ın tek başarılı oyuncusu Nobre’dir. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Eğer sözleşme yenilemek istiyorsanız 3 milyon Euro imza parası isterim. Bu isteğim gerçekleşmezse, Nobre’yi İspanya ya da Fransa’ya götüreceğim" dedi.

İsteyeni çok

Fenerbahçeli Lugano ve Alex’in de menajeri olan Juan Figer, Nobre konusunda ısrarcı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Yeni sezonda Nobre ayarında oyuncu almaya kalksanız en az 5 milyon Euro bonservis ücreti vereceksiniz. Ben size kolaylık gösteriyorum ve 3 yıllık sözleşme için 3 milyon Euro istiyorum. Nobre Beşiktaş’a alıştı, kaptan da oldu. Bu nedenle Nobre’nin siyah beyazlı forma altında oynamasını istiyorum. Aksi taktirde, Nobre’ye birçok takım talip. Size bir ay süre veriyorum. Kararınızı bize bildirirsiniz."

Olumlu bakamayız

Bu sözlerle adeta şoka giren Beşiktaş Yönetimi, Nobre konusunda kararı teknik direktör Mustafa Denizli ve ekibinin vereceğini vurgularken, menajer Juan Figer’e şartlarının çok ağır olduğunu belirtti. Beşiktaşlı yöneticiler daha sonra şöyle konuştular:

"Nobre yıllık 1 milyon 200 bin Euro istiyor. Bu da 3 yıllık 3 milyon 600 bin Euro tutuyor. Sizin, menajeri olarak 3 yıllık 3 milyon istemeniz bizleri tedirgin etti. Kararımızı kısa sürede vereceğiz. Bu isteğinize olumlu bakamayız."

Fiyat düşürmeli

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise Nobre’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu, ancak bu konuda karar vermenin zor olduğunu, 3 yıllık 6 milyon Euro’yu aşan ücretin de fazla olduğunu belirttiği ifade edildi. Siyah beyazlı yöneticiler Nobre’nin gitmesi halinde oyuncu tarama ekibinde bulunan Necdet Ergün, Mehmet Ekşi, Metin Uzun, Gürsoy Yalçın ve Ömer Gülen’in hazırlayacağı raporları da inceleyerek Mustafa Denizli’ye sunacaklarını söylerken, "Nobre’nin fiyatı oldukça yüksek. Menajeri mutlaka fiyat düşürmeli" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ta Cisse sorunu!

Beşiktaş’ta, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Edouard Cisse, sezon sonunda ayrılmayı düşünürken, yönetim ise Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda, bu futbolcuyu devre arasında göndermenin hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla siyah-beyazlıların tepkisini alan ve “gidecekler” listesinde adını gören Fransız oyuncunun, Beşiktaş Yönetimi’ne kırıldığı öğrenildi.

Delgado’da iyileştirmeye giden ve sözleşme yenileyen siyah-beyazlılar, Nobre’nin menajeriyle de görüşerek, anlaşmış, 5 Ocak’ta mukavele yenilenmesi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı. Kendisiyle olumlu-olumsuz konuşmayan yönetime canı sıkılan Cisse’nin, gelen transfer tekliflerini bile yönetime iletmediği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ı sıkıştıracak

Sezon sonunda bedelsiz serbest kalacak olan futbolcunun, bundan dolayı ilgilenen kulüplerle pazarlık halinde olduğu vurgulandı. Satış listesine konulacak oyuncunun, Beşiktaş Yönetimi’ni köşeye sıkıştıracağı, gönderilmesi durumunda bedelsiz olarak ayrılmaya zorlayacağı konuşuluyor.

Cisse’nin yakın çevresine, “Kulübün hakkımda alacağı karara saygılıyım. Ancak bu benim de menfaatime olmalı. Zaten boşta kalacak bir futbolcu değilim. Şimdiden isteyen kulüpler var. Onlara da sezon sonunu gösteriyorum. Çünkü o zaman serbest kalacağım” dediği öğrenildi.

Sayfa 41/77 İlkİlk ... 1631323334353637383940414243444546474849505166 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri