REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 76/77 İlkİlk ... 2651666768697071727374757677 SonSon
765 sonuçtan 751 ile 760 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sene kral benim

Olympiakos ve W. Bremen'e transferi gerçekleşmeyen forvet çıtayı yükseltti.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Porto maçından sonra iddialı konuştu. Olympiakos ve Werder Bremen'den transfer teklifi aldığını doğrulayan ancak siyah-beyazlı takımda kalmaya karar verdiğini belirten sambacı, "Transferde hem benim hem de kulübümün kazanacağı formüle 'evet' demiştim. Olmadığına göre kaldığım yerden devam edeceğim. Bu yıl Süper Lig'de gol krallığını istiyorum" dedi. Geç form tutuğunu belirten Bobo, "Bu, fiziksel yapımdan kaynaklanıyor, şu an hazırım" diye konuştu.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'ın Deco inadı

Beşiktaş, Chelsea'nin süper yıldızı Deco'da ısrarını sürdürüyor. İngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarını ayıracak. Pirlo'nun İnter maçından sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeşil ışık yakması, siyah-beyazlıların Deco umutlarını iyice artırdı. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuna yıllık 6.5 milyon euro teklif ettiği açıklandı.

Deco'der çözülüyor

Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti İtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalıyor.

Son derbimdi!
    Beşiktaş'ın peşinde olduğu Deco konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Chelsae'nin hocası Angelotti'nin bir süre önce yaptığı, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açıklamasının ardından; 30 yaşındaki Pirlo'nun İnter maçı sonrası takım arkadaşlarına, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de oynayacağı şeklinde yorumlandı.

Para+2 futbolcu
    Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artı Pizarro ve Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği ifade edildi. Milan kulübünün düşünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceği; Deco'nun da serbest kalacağı anlamına geliyor. Bu transfer gerçekleşirse, her türlü fedakârlığı yapacak Beşiktaş yönetimi, İngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz yine Şampiyon

F.Bahçe ve G.Saray'ın transferlerini öven sambacı, "Ama Beşiktaş iyi takım" dedi.

Şunu hemen belirtmeliyim ki Mert Nobre ile yaptığım söyleşi 'ağır çekim' bir ropörtaj oldu... Çünkü araya tercüman girsin istemedim. Nobre de "Yavaş yavaş söyle ben anlarım!" deyince başladık konuşmaya. İşte Türk vatandaşlığına geçmekle kalmayıp, 'İnşallah'sız konuşmamayı da öğrenen içimizdeki sambacının bana aktardıkları... "Geçen sezon çok başarılı olduk. Şimdi Ferrari, İsmail, Fink, Nihat, Erhan geldi. Hepsi iyi futbolcular. İnşallah biz bu sezon yine şampiyon..." "Mustafa hocanın dediği gibi, kadromuz lig için yeterli. Ama Şampiyonlar Ligi zor. Orada iyi kadronun yanında şans da lazım. İnşallah önce iyi kura çekip sonra iyi performans gösterir ve gruptan çıkarız." "Daum'la çalıştım. O çok iyi bir teknik adam. Bir de başka avantajı da Türkiye'yi tanıyor olması. Beşiktaş'ta, F.Bahçe'de şampiyonluk yaşamış. Rijkaard'ın kariyeri ortada ama Türkiye'yi bilmiyor. Bu açıdan işi zor!" "F.Bahçe'nin yeni transferi Dos Santos özel biri. Milli Takım'da da oynuyor. F.Bahçe'ye çok faydalı olacaktır. Bence Cristian da iyi transfer." "G.Saray'ın aldığı Elano ve Keita'nın da kariyerleri ortada. Tartışılacak oyuncular değiller. İkisi de saygı duyulacak oyuncu." "Bu sezon şampiyonluk yarışı oldukça ***ifli geçecek. Biz iyi takımız. F.Bahçe ve G.Saray iyi transferler yaptı. Trabzon ve Sivas da geçen sezonki başarısını tekrarlarsa yarış nefes keser." "Hakemlerle hiçbir sorunum yok. İşini yapmaya çalışan insanlara saygı duymak gerek. Sahada savaşan bir oyuncu olduğum için rakiplerim de bana karşı sert davranabiliyor. Bazen rakibin yaptığı fauller de bana yazılıyor ama olsun..." Röportajın sonunda Arsene Wenger'in Brezilyalı oyuncular hakkındaki tezini hatırlatıyorum. "Bir takım için üç Brezilyalı fazla" diyor, katılır mısın? Kahkahalarla gülüyor. Ama bir yandan da yanıtlamayacağının sinyalini veriyor. "Cevaplayacak mısın?" diye ısrar ediyorum. "Zor soru zor" diyerek gülmeye devam ediyor ve elini uzatarak, sohbeti sonlandırıyor...
    TURGAY DEMİR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nihat'a garanti servet

Beşiktaş, Nihat Kahveci transferini borsaya bildirdi. Kulüpten gönderilen yazıda 4 yıllık sözleşme imzalatılan tecrübeli oyuncuya ilk yıl için 3.5, sonraki 3 sene için ise 2.5'er milyon euro garanti para verileceği belirtildi. Villarreal'e ödenen 4.25 milyon euro da hesaba dahil edildiğinde Nihat'ın Kartal'a maliyeti 15.25 milyon euro'ya ulaşıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabır gerekli

Kartal'ın Çek stoperi Sivok, defansa yönelik eleştirileri normal karşıladı. Her geçen gün Ferrari ile daha uyumlu hale geleceklerini belirten Sivok, "Savunmada yetenek anlamında sorun yok. Uyum için ise biraz zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurt hocadan A2'ye özel ilgi

Teknik direktör Denizli, PAF'ın yerini alacak oluşuma büyük önem veriyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin aklı fikri yeni sezonda PAF Ligi'nin yerini alacak A2 Ligi'nde... 23 yaş altı oyuncuların forma giyebileceği ligde 2 de yabancı kullanılabilecek olması tecrübeli hocanın iştahını kabartıyor. Yeni oluşum için "Yıllardır böyle bir değişime ihtiyaç vardı" yorumunu yapan Denizli, "23 yaş altındaki oyuncularımızın gelişini sağlamak açısından son derece verimli olacaktır" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arif Çelik korkuttu

Konya Beşiktaşlılar Derneği eski başkanı Arif Çelik, trafik kazası geçirdi. Aracıyla 5 takla atan Çelik'in iyi olduğu öğrenildi. Başkan ve yöneticiler, Çelik'i arayarak 'Geçmiş olsun' dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yusuf&Nobre hazır İbo zor, Özkan yok

Beşiktaş'ta Süper Kupa maçı öncesinde sakatların durumu belli oldu. Ağrıları bulunan Yusuf ile adalesinde zorlanma olan Nobre'nin forma giyebileceği belirtildi. Takımla çalışmaya başlayan ve iç adalesinde çekme olan İbrahim Üzülmez'in riske edilmeyeceği ifade edilirken, sağ arka adalesinde çekme olduğu için dünkü idmana çıkmayan Serdar Özkan'ın ise yarınki maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denizli diyor ki...

Teknik direktör Denizli, Süper Kupa maçı öncesinde bir basın toplantısı yapacak. Tecrübeli hoca ve bir futbolcu, bugün 12.00'de Swissotel Neuchatel Salonu'nda soruları yanıtlayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lincoln işimize yaramaz

Yönetici Hakan Aksoy, medyada çıkan "Lincoln Beşiktaş'a gidiyor" haberlerinin gerçek olmadığını söyledi. Aksoy, "Kesinlikle böyle bir şey yok. G.Saray'da idmanlara çıkmayan, sorunları ile baş edilemeyen bir adamın Beşiktaş'ta işi olamaz" yorumunu yaptı.

Sayfa 76/77 İlkİlk ... 2651666768697071727374757677 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri