Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 11/77 ÝlkÝlk ... 234567891011121314151617181920213661 ... SonSon
765 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kadlec için son randevu

DEFANSINI güçlendirmek için transferde ince eleyip sýk dokuyan Beþiktaþ, Michal Kadlec için son kozunu oynayacak. Menejer Sinan Engin'in, bu hafta içinde Sparta Prag'lý yöneticiler ile görüþmek için Çek Cumhuriyeti'ne gideceði öðrenildi. Engin'in, teknik direktör Ertuðrul Saðlam'ýn ilk günden bu yana alýnmasý için yönetime baský yaptýðý tek isim olan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kadlec'in transferini bitirmesi an meselesi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üzümcü skandalý
    Vardar: Kaþ'ý bedavaya verip, Tuna'yý transfer etmek büyük skandal!.

BEÞÝKTAÞ'IN eski yöneticisi Sinan Vardar, Tuna Üzümcü transferini sert bir dille eleþtirdi. Vardar, "G.Birliði'nden alýnan Tuna, Beþiktaþ'ý sýrtlayacak bir futbolcu deðil. Ýlhan Cavcav bu iþin duayeni. Eðer Tuna üst düzey bir futbolcu olsa, onu asla býrakmazdý. Kimse kendini kandýrmasýn. Ýbrahim Kaþ gibi bir yeteneði bedavaya elden kaçýrýp, bonservis Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bedeli yok diye Tuna'yý almak baþarý deðildir. Burada büyük bir skandal var" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ve Bobo milli takýmda!

BEÞÝKTAÞ'IN yüksek bir bonservis bedeli ile satmayý düþündüðü Bobo, milli takýma davet edildi. Brezilya Milli Takýmý'nýn hocasý Dunga, aðustos ayýnda Pekin'de gerçekleþtirilecek 2008 Olimpiyat Oyunlarý'nda mücadele edecek takýma, Kartal'ýn genç sambacýsý Bobo'yu da çaðýrdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kartal'da Cem Atan ataðý

FOTOMAÇ'IN yaklaþýk 1 ay önce duyurduðu "Beþiktaþ, Cem Atan'ýn peþinde" haberini menajer Sinan Engin doðruladý. Avusturya'nýn Mattersburg takýmýnda forma giyen 22 yaþýndaki sað kanat oyuncusu için Engin, "Cem listemizdeki isimlerden biri, çalýþmalarýmýz sürüyor. Ekonomik nedenlerden dolayý çok aceleci davranmýyoruz" dedi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ günlüðü

Yozgatlý ve Baki gitti
    Siyah-beyazlýlarýn sezon baþýnda Rüþtü ile birlikte transfer ettiði ama beklediði verimi alamadýðý Mehmet Yozgatlý'nýn sözleþmesinin feshedildiði öðrenildi. Yozgatlý'ya alacaklarýnýn karþýlýðýnda bonservisinin bedava verileceði ifade edildi. Öte yandan sözleþmesi biten Baki Mercimek'e de, Saðlam'ýn 'gidebilir' raporu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerine yeni teklif yapýlmayacak.

Rekabetten zevk alýrým
    Devre arasýnda Manisa'dan transfer edilen Filip Holosko, yönetimin forvet mevki için arayýþta bulunmasýný doðal karþýladýðýný söyledi. Slovak golcü, "Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek her açýdan avantaj. Bu durum bizleri daha da kamçýlar ve kazanan Beþiktaþ olur. Ben rekabetten her zaman zevk almýþýmdýr" dedi.

Þenliklere büyük ilgi
    Beþiktaþ'ýn altyapý futbol okullarýnýn bahar þenliði tüm hýzýyla devam ediyor. Birbirinden zevkli maçlara sahne olan þenliðin finali, 7 Haziran'da yapýlacak. Futbol Okullarý Koordinatörü Ufuk Pak, "Tüm Beþiktaþlýlarý bu güzellikleri görmeye davet ediyorum. Müthiþ bir kaynaþma yaþanýyor. Hafta sonlarý Fulya'da buluþalým" ifadesini kullandý.

Af fýrsatýný kaçýrmayýn
    Beþiktaþ Sicil Kurulu Baþkaný Firaz Drahþan, kulüp aidatlarýný 3 yýl ve daha fazla süredir yatýrmadýklarý için üyelikleri düþenler için çýkartýlan af fýrsatýnýn kaçýrýlmamasý gerektiðini söyledi. Üyeliðini devam ettirmek isteyenlerin; ödemedikleri yýllar için aidatýn 5 katý ile 2008 yýlý aidatýný, 31 Ekim tarihine kadar ödemeleri gerekiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

G.Saray beni þaþýrt

ERTUÐRUL Kumcuoðlu, "F.Bahçe'nin Þampiyonlar Ligi yorgunluðu nedeniyle þampiyonluðu kaçýrmasý normal. Bunu öngörüyorduk. Ancak G.Saray'ýn þampiyon olmasý beni þaþýrttý. Hakem hatalarý ve F.Bahçe'nin yorgunluðu G.Saray'a yaradý" dedi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zidane Ýnönü'de

DANONE Tikveþli A.Þ., 10. yýlý için özel konuklarý Ýstanbul'a getiriyor. 1988'den beri "saðlýklý nesiller yetiþtirme" parolasýyla faaliyet gösteren þirket, ünlü Fransýz futbolcu Zinedine Zidane'ý da etkinliklere davet etti. Zidane, 21 Mayýs'ta Ýnönü Stadý'ndaki M.E.B. Danone Küçükler Türkiye Futbol Birinciliði'nde miniklerle tanýþacak. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ali: Taviz vermem

SÖZLEÞMESÝ biten Ali Tandoðan, "Ýstediðim parayý verirlerse Beþiktaþ'ta kalmak isterim" dedi. Yönetimin ve teknik direktör Ertuðrul Saðlam'ýn kalmasý yönünde fikrine sevindiðini belirten tecrübeli oyuncu, "Benden büyük fedakârlýk beklenmesin. Beþiktaþ'ta kalmlak isterim ama bu önerecekleri paraya baðlý" diye konuþtu. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kartal'a Saviola teklifi

Transferin hareketli takýmý Beþiktaþ'ta gündeme gelen son isim Arjantinli yýldýz oldu. R.Madrid'den ayrýlmasý beklenen 27 yaþýndaki golcü Siyah-Beyazlýlar'a önerildi.
    19.5.2008

Yeni sezon için kadrosunu büyük oranda deðiþtirmeye hazýrlanan Beþiktaþ’ta her gün yeni bir yýldýz gündeme geliyor. Bobo’nun takýmdan ayrýlmasý ihtimaline karþýlýk forvet arayýþlarýný sürdüren Siyah-Beyazlýlar’a Werder Bremen’in Hýrvat golcüsü Ivan Klasnic’ten sonra Real Madrid’den ayrýlmasý beklenen Javier Saviola da menacerler tarafýndan teklif edildi. 27 yaþýndaki 1.68’lik Tangocu, Barcelona’dan ayrýlýp, geldiði Eflatun-Beyazlý ekipte lig þampiyonluðu yaþamasýna karþýn teknik direktör Bernd Schuster’in tercih etmediði bir isim olmasý dolayýsýyla ayrýlmak istiyor. Saviola’nýn menaceri Alfredo Cabrera’nýn Beþiktaþ Yönetimi’ne haber gönderip, 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde Real Madrid’in indirim yapmasý için aracý olabileceðini bildirdiði ifade edildi. Arjantinli yýldýz konusunda son sözü teknik heyetin söyleyeceði belirtildi.
    Orhan YILDIRIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýsyan bu haykýrýþ

Fenerbahçe'ye gideceði iddia edilen Gökhan Zan FANATÝK'e konuþtu: "Ben Beþiktaþ'ta Gökhan oldum. Sözleþmem bitti, ancak ne arayan var, ne soran... Kulübümü bekliyorum."
    19.5.2008

‘Nedenini bilmiyorum’
    Beþiktaþ ile olan sözleþmesi sona eren ve ismi Fenerbahçe’yle anýlan Gökhan Zan, sessizliðini FANATÝK’e bozdu. Almanya’da milli takým kampýnda bulunan yýldýz oyuncu, iddialara yanýt verdi. Söz Gökhan Zan’da: Beþiktaþ ile sözleþmem bitti. Ancak bugüne kadar hiç kimse benimle konuþmadý. Nedenini bilmiyorum, þimdiye kadar bekledim ve hala bekliyorum... Þampiyona sonuna kadar da kimseyle görüþmeyeceðim. Ýki omuzum çýktý, özel bandajlarla oynadým, görevden kaçmadým...
    ‘Saygý duyuyorum’
    “Fatih Terim beni Amerika’ya gönderdi. Burada kýsa sürede yapýlan tedavi sonucunda turp gibi geri döndüm. Ameliyatlýk bir durumum kalmadý. Ýsmim, Fenerbahçe’yle geçiyor þeklinde haberler yapýldý. Kimseyle görüþmedim hep Beþiktaþ’tan teklif bekledim. Ben bu yerlere Beþiktaþ sayesinde geldim. Fakat bekledim ki, biri çýkýp benimle olumlu ya da olumsuz görüþsün... Hakkýmda alýnacak her türlü karara saygý duyuyorum. Ancak kapýmý çalan olmadý. Herþeyin hayýrlýsý...”
    Orhan YILDIRIM

Sayfa 11/77 ÝlkÝlk ... 234567891011121314151617181920213661 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri