Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 14/77 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon
765 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yabancý kalacak

Yabancýlardan kurulu Kartal savunmasýndaki tek yerli oyuncu Ýbrahim Toraman olacak.
    7.6.2008

Solda Seriç, ortada Sivok ile Zapotocny... Yabancýlardan kurulu Kartal savunmasýndaki tek yerli oyuncu Ýbrahim Toraman olacak.

Planlara göre yalnýz...

Süper Lig’de geçen sezon 34 maçta kalesinde 32 gol gören Beþiktaþ, savunmasýnda yeniden yapýlanmaya gitmiþ ve Anthony Seriç, Sivok ile Zapotocny’i renklerine baðlamýþtý. Geçtiðimiz yýl yerli futbolculardan kurulu olan Siyah-Beyazlýlar’ýn defansý bu sezon tamamen yabancýlaþmýþ oldu. Teknik direktör Ertuðrul Saðlam, savunmanýn solunda Seriç’i görevlendirmeyi, ortada ise Sivok ile Zapotocny’i oynatmayý planlýyor. Bu oluþumda saðdaki Ýbrahim Toraman tek yerli isim olarak kalacak.

‘Rekabetten baþarý doðar’
    Bu durumdan þikayetçi olmadýðýný belirten Ýbrahim Toraman, “Yabancý bir takýma transfer olsam durumum farklý olmazdý! Þaka bir yana takýmda alternatiflerin bulunmasý çok önemli... Rekabetten baþarý doðacaðýna inanýyorum. Hazýrlýklar yakýnda baþlýyor. Ýyi bir kamp dönemi geçirerek, adaptasyon sürecini birlikte aþacaðýz. Camiamýzýn çok özlediði þampiyonluðu, gelecek sezon yaþatmak istiyoruz. Tüm amacýmýz sezon sonu mutlu sona ulaþmak” dedi.

Orhan YILDIRIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son söz Nuri'nin

Beþiktaþ dev bir transfer için kollarý sývadý, Nuri Þahin için Borussia Dortmund´la anlaþmaya vardý. Transferde son sözü genç yýldýz söyleyecek.
    7.6.2008

Fiyatlar anýnda arttý
    Transferin hýzlý takýmý Beþiktaþ, dev bir ismi renklerine baðlamak için harekete geçti. Siyah-Beyazlýlar, Borussia Dortmund’un gurbetçi oyuncusu Nuri Þahin için kollarý sývadý. Alman kulübüyle önceki gün görüþmelere baþlayan Kara Kartallar, Dortmund’la bonservis konusunda her türlü anlaþmaya vardý. Ancak transferin basýna sýzmasý sonrasýnda Nuri’nin kulübü geri adým attý, Beþiktaþ fiyat arttýrarak bu sýkýntýyý aþmayý baþardý.

Kulüp seferber oldu
    Ancak öðle saatlerinde Nuri’nin menaceri Ahmet Bulut, “Oyuncum Türkiye’de oynamayý düþünmüyor” diyerek, Siyah-Beyazlýlar’ýn umutlarýný körelten bir açýklamada bulundu. Beþiktaþlý yöneticiler, Nuri’yi ne pahasýna olursa olsun renklerine baðlamak için temaslarý sýklaþtýrdý. Özellikle Baþkan Yýldýrým Demirören’in Nuri’yi Siyah-Beyazlý formayla görmeyi çok istediði ve kulübün tüm þartlarýný seferber edeceði kaydedildi.

A Milliler’in en genç golcüsü
    Ayný zamanda Alman pasaportu da bulunan Nuri Þahin için Almanya Milli Takýmý ile A Milli Takýmýmýz büyük bir yarýþ içerisine girmiþ, genç yýldýz tercihini Ay-Yýldýzlýlar’dan yana kullanmýþtý. Kýrmýzý-Beyazlý formayý giydiði ilk karþýlaþma olan Almanya mücadelesinde rakip fileleri havalandýran Nuri, A Milli Takýmýmýz’da gol sevinci yaþayan en genç oyuncu (17) unvanýný elde etti. 1988 doðumlu olan gurbetçi oyuncunun transferinde bir dönem Beþiktaþ’ta Christoph Daum’un yardýmcýlýðýný yapan Murat Kuþ’un da aracýlýk ettiði kaydedildi.
    Taraftarlar ayaða kalktý
    Bu sezon yaptýðý transferlerle taraftarlarýný mutlu edemeyen Beþiktaþ, Nuri Þahin hamlesiyle camiayý heyecanlandýrdý. Ýnternet sitelerinde ve forumlarda konuyu deðerlendiren Siyah-Beyazlý futbolseverler, Nuri Þahin’in Beþiktaþ’a faydalý olacaðý görüþünde birleþti. Delgado’ya iyi bir alternatif olacaðýný savunan taraftarlar, 20 yaþýndaki genç futbolcunun takýma hem Süper Lig’de hem de UEFA Kupasý karþýlaþmalarýnda büyük katký saðlayacaðýna inanýyor.

Nuri Þahin kimdir
    Doðum tarihi:5 Eylül 1988Doðum yeri:LüdenscheidBoyu:1.79Mevkii:Orta sahaSezonKulüpMaçGol2005/06B.Dortmund2312006/07B.Dortmund2402007/08Feyenoord (Kiralýk)296

Kýsa...Kýsa...

Uður Ýnceman isyan etti

Beþiktaþ’ýn ýsrarla istediði Uður Ýnceman, kulübü Manisaspor’dan bonservisi konusunda anlayýþ bekliyor. Tecrübeli oyuncu, “Ciddi bir teklif aldým. Ýstanbul’a giderek hayatýmda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Lütfen önümü kapatmayýn. Hakan Balta Galatasaray’a, Holosko Beþiktaþ’a, Selçuk Trabzonspor’a gitti. Yönetimin bonservis konusunda yardýmcý olmasýný bekliyorum” diyerek idarecilere seslendi.

Ýbrahim Üzülmez: Formayý kapacaðým
    Anthony Seriç transferi sonrasýnda yedek kulübesinde oturmasý beklenen Ýbrahim Üzülmez iddialý konuþtu. “Formayý hak eden giyer” diyen tecrübeli futbolcu, “Yerime birçok transfer yapýldý, hocalar deðiþti. Ancak her gelen teknik direktör beni seçti. Yine çok çalýþýp, ilk 11’deki yerimi alacaðým” dedi.

Sergen’e teklif var
    Beþiktaþ’ýn efsane oyuncularýndan Sergen Yalçýn’a Zeytinburnuspor transfer teklifinde bulundu. Eskiþehir’den ayrýldýktan sonra futbolu býraktýðýný açýklayan tecrübeli oyuncuya, TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu takýmlarýndan Zeytinburnuspor’da teklif götürdü., Baþkan Ünal Tombulel, Sergen Yalçýn’ý gelecek sezon takýmlarýnda görmek istediklerini açýkladý.

Kartal Yuvasý’nda yeni ürünler
    Kulübün lisanslý ürünlerini taraftarlarla buluþturan Kartal Yuvasý, yeni ürünlerin satýþýna baþladý. Beþiktaþ logolu peluþ oyuncaklar, rüzgâr gülleri, uçurtmalar, bisiklet, mini basket potalarý ve futbol kaleleri ile birlikte Beþiktaþ marþlarýný çalan akülü araçlarýn da tüm maðazalarda satýþa sunulduðu bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gidiyor

Yýllýk 1.5 milyon Euro alan Edouard Cisse´yle yollar ayrýlýyor. Fransýz oyuncudan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beþiktaþ, bir yýldýz arayýþýna baþlýyor.
    7.6.2008

Ülkesine geri dönüyor
    Transferin hýzlý takýmý Beþiktaþ’ta bir yýldýz yuvadan uçuyor... Seriç, Sivok ve Zapotocny’i renklerine baðlayan Siyah-Beyazlýlar’ýn Fransýz orta alan oyuncusu Edouard Cisse, büyük bir ihtimalle ülkesine geri dönecek. Geçen sezon baþýnda 2.3 milyon Euro karþýlýðýnda Paris Saint Germain’den transfer edilen ve yýllýk 1.5 milyon Euro kazanan baþarýlý orta alan oyuncusunun yüksek maliyeti nedeniyle yollarýn ayrýlmasýna kesin gözüyle bakýlýyor.

Alternatifleri var
    Devre arasýnda Monaco ve eski takýmý Paris Saint Germain’den cazip teklifler alan Cisse’nin de Türkiye’den ayrýlabileceði bildirildi. Udinese’den transfer edilen ve ön libero mevkiinde görev yapabilen Tomas Sivok’un, Cisse’nin yerini almasý planlanýyor. Ayrýca Manisaspor’dan alýnmasý için çaba sarfedilen Uður Ýnceman ile genç Serdar Kurtuluþ da alternatifler arasýnda. Cisse’nin gitmesi halinde, Kartal kombine satýþýný arttýracak yýldýz bir isim arayýþýna geçecek.

Orhan YILDIRIM

Cisse ne yaptý?
    Maç: 25
    Dakika: 2059
    Gol: 2
    Asist: 1
    Sarý: 9
    Kýrmýzý: 1

Kýsa...Kýsa...

Cem Atan’da son dakika

Mattersburg’un gurbetçi yýldýzý Cem Atan için Beþiktaþ temaslarýný sürdürüyor. Avusturya temsilcisinin, baþarýlý sað kanat için 2 milyon Euro istediði, ancak Siyah-Beyazlýlar’ýn 1 milyon Euro fiyat biçtiði kaydedildi. Mattersburg’a rest çeken Siyah-Beyazlý yöneticilerin, daha yüksek bir teklif yapmayacaklarý, 1 milyon Euro reddedilirse transferden vazgeçecekleri bildirildi.

Bayan baskette iki transfer
    Bu sezon beklentileri karþýlayamayan Beþiktaþ Bayan Basketbol takýmý, transfere hýzlý baþladý. Siyah-Beyazlýlar, Mersin Büyükþehir Belediyesi’nden Müjde Yüksel ile, Ceyhan Belediye’den Tuðba Taþçý’yý renklerine baðladý. Daha önce Beþiktaþ formasý giyen Müjde geçen sezon 4.5 sayý ortalamasý yakalarken, Tuðba Taþçý 14.5 sayýyla oynadý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþbakan'dan Baþkan'a davet

Portekiz maçý için özel uçakla Ýsviçre´ye gidecek olan Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, Yýldýrým Demirören'i de davet etti.
    6.6.2008

Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’dan, Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören’e büyük jest... 2008 Avrupa Futbol Þampiyonasý’ndaki ilk karþýlaþmamýz olan Portekiz mücadelesi için özel uçakla Ýsviçre’ye gidecek olan Erdoðan, Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören’i de davet etti. Demirören’in bu çaðrýyý memnuniyetle kabul ettiði ve Ay-Yýldýzlý ekibimiz için büyük önem taþýyan Portekiz maçýný Baþbakan ile birlikte izleyeceði öðrenildi. Baþbakan Erdoðan’ýn, Süper Lig’de mücadele eden diðer kulüp baþkanlarýný da Ýsviçre’ye davet ettiði bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizi o kýrmýzý yaktý!

Beþiktaþ ile olan sözleþmesini uzatan Ali Tandoðan, maraton.com.tr´ye konuþtu.
    7.6.2008

Beþiktaþ ile olan sözleþmesini uzatan Ali Tandoðan, maraton.com.tr’ye konuþtu. Bobo’nun kýrmýzý kart gördüðü Belediye karþýlaþmasýnda dirençlerinin kýrýldýðýný söyleyen tecrübeli oyuncu, “Ondan sonra þampiyonluðu kaybettik. Bence baþarýsýz bir sezon geçirmedik. Hep eleþtirildik, hep aþaðýya çekilmek istendik. Liderken bile eleþtirildik” diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakan Arýkan: Ben hazýrým

Beþiktaþ´ýn genç file bekçisi Hakan Arýkan, tatilde de hazýrlýklarýný sürdürüyor.
    7.6.2008

Beþiktaþ’ýn genç file bekçisi Hakan Arýkan, tatilde de hazýrlýklarýný sürdürüyor. Geçen sezon baþýnda Ankaraspor’dan transfer edilen baþarýlý eldiven, “Kampa kadar hazýr olmak istiyorum. Bu doðrultuda tatilde de çalýþýyorum. Elimden geleni yapýp, gelecek sezon takýmýma katkýda bulunmak amacýndayým” ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kartal'da Burak Yýlmaz iddiasý

Süper Lig´den düþen Manisaspor´dan ayrýlmasýna kesin gözüyle bakýlan Burak Yýlmaz hakkýnda ilginç bir iddia ortaya atýldý.
    7.6.2008

Süper Lig’den düþen Manisaspor’dan ayrýlmasýna kesin gözüyle bakýlan Burak Yýlmaz hakkýnda ilginç bir iddia ortaya atýldý. Devre arasýndaki Holosko transferinde Manisa’ya gönderilen genç futbolcunun, tekrar Siyah-Beyazlýlar’a dönebileceði öne sürüldü. Trabzonspor’a transferi son anda gerçekleþmeyen, Fenerbahçe’ye de taraftar baskýsý nedeniyle gitmeye sýcak bakmayan genç yýldýzýn Beþiktaþ ile temasta olduðu iddia edildi. Burak devre arasýnda takýmdan ayrýlýrken, “Bir gün mutlaka Beþiktaþ’a geri döneceðim” ifadesini kullanmýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha 29.06.2008

"Öncelik Beþiktaþ'ta"

Beþiktaþ´ýn milli futbolcusu Gökhan Zan, kulübüyle olan sözleþmesinin sona erdiðini, bir haftalýk tatilin ardýndan transferiyle ilgili kulübüyle yeniden masaya oturacaðýný belirterek, "Transferde benim için önce Beþiktaþ gelir" dedi.
    29.6.2008

Zan, Hatayspor’da futbol oynadýðý yýllarda takým arkadaþý olan Bayram Toysal’ýn düðün törenine katýlmak ve tatilini geçirmek üzere geldiði Antakya’da, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, Beþiktaþ ile olan sözleþmesinin sona erdiðini, ancak yapacaðý transfer görüþmelerinde önceliðin siyah-beyazlý kulüpte olacaðýný söyledi.

Avrupa Futbol Þampiyonasý nedeniyle 47 gündür kampta olduðunu ve bir hafta süreyle tatil yapmak istediðini belirten Zan, "Bu süre içinde transferi konuþmak istemiyorum. Þampiyona nedeniyle de transferimi hiç düþünmedim. Kulübümle olan sözleþmem bitti. Tatilin ardýndan menajerimle Beþiktaþ kulübü ile masaya oturacaðýz" diye konuþtu.

Zan, þunlarý söyledi: "Görüþmeler inþallah hayýrlý geçer. Ben Beþiktaþ’ta doðdum ve bu kulüpten ekmek yedim. Eðer kulübümle anlaþamazsam Avrupa’dan da iyi bir teklif gelirse bunu deðerlendiririm. Avrupa’da Beþiktaþ’ý Türkiye’yi ve Hatay’ý en iyi þekilde temsil ederim. Avrupa’da bir takýmla anlaþtýðým yolunda gazetelerde haberler çýkýyor. Avrupa’dan herhangi bir takýmla anlaþmadým. Anlaþtýðým zaman bunu açýklarýz."

Zan, çok sakatlandýðý yönünde çýkan haberlere de tepki göstererek, "Benim sakatlýðým futbol dýþý bir sakatlanma deðil. Bunu kimseye anlatamýyorum. Maç içerisinde mücadele esnasýnda aldýðým darbelerden sakatlanýyorum. Ayrýca, takýmýmý düþünerek de kendimi riske atarak sakatlýðýma aldýrýþ etmeden de çok maç oynadým. 6 ay, 1 yýl gibi uzun sakatlýk dönemleri yaþamadým. Sahaya çýkarken, sadece futbolu ve takýmýmýn rengini düþünüyorum. Çok hýrslý ve mücadeleci bir yapýya sahibim" dedi.

"TEK EKSÝÐÝMÝZ KUPAYI GETÝREMEMEK OLDU"
    Avrupa Futbol Þampiyonasý’nda Türk Milletine yaþattýklarý sevinci ve gururu hiçbir zaman unutmayacaðýný da söyleyen Zan, þampiyonadaki performanslarýyla herkesin gönlünü kazandýklarýný ifade etti. Baþarýyý birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yakaladýklarýný anlatan Zan, þöyle devam etti:

"Kampta bulunduðumuz 47 günde teknik direktörümüz Fatih Terim bize inanýlmaz bir takým ruhu aþýladý. Ayrýca, tüm Türk ulusunun dualarýný arkamýza alarak herkes yüreðinle iki kiþilik oynadý. Bizde ay yýldýzlý formaya layýk olmaya çalýþtýk. Kamp süresince her oynayan ve oynamayan arkadaþ özveride bulundu. Avrupa Futbol Þampiyonasýnda her þeyi yaptýk, bir tek eksiðimiz kupayý getiremememiz oldu. Dünyaya Türklerin inatçý, heyecanlý ve tuttuðunu koparan bir millet olduðunu gösterdik ve müthiþ bir yarý final izlettik."

Zan, önemli olan bu baþarýyý sürdürmek olduðunu belirterek, "Ben bu baþarýyý sürdüreceðimize inanýyorum. Ýnþallah önümüzdeki 2010 Dünya Kupasý elemeleri ve þampiyonasýnda bu baþarýyý tekrarlarýz" diye konuþtu.

Zan, Fatih Terim’in müthiþ bir teknik direktör olduðunu ve kendilerini çok iyi motive ettiðini ifade ederek, sözlerini þöyle tamamladý: "Elde ettiðimiz baþarýda teknik direktörümüzün çok büyük emeði var. Almanya ile oynadýðýmýz yarý final maçý sonrasý soyunma odasýnda çok duygulu anlar yaþandý. Aðlamamak için kendimizi zor tuttuk, bazýlarýmýz aðladý. Biz buna veda konuþmasý demiyoruz. Fatih hocamýzýn kalacaðýna inanýyoruz. Tabii ki hocamýz kendisiyle ilgili kararý verecektir, saygýyla karþýlamak lazým. Ama hepimiz Fatih hocamýzý çok seviyoruz her zaman arkasýndayýz. Buralara gelmemizde en büyük pay kendisinin. Onunla müthiþ bir takým ruhu yakaladýk. Ýnþallah önce önümüzdeki Dünya Kupasý eleme maçlarýna, daha sonra da þampiyonaya birlikte hazýrlanýrýz."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arada daðlar var

Menacer Sinan Engin ile Gökhan Zan görüþtü. Milli futbolcu 1.5 milyon YTL garanti para istedi, Beþiktaþ 500 bin teklif etti.
    29.6.2008

‘Sorunun sakatlýklar’
    Beþiktaþ ile Gökhan Zan arasýndaki ipler geriliyor... Yeni sözleþmeye henüz imza atmayan milli futbolcuyla, Sinan Engin’in bir telefon görüþmesi yaptýðý öðrenildi. Engin’in yýldýz oyuncuya, “Biz kalmandan yanayýz. Senin sorunun kiþisel deðil sakatlýklarla. Sözleþmeni yenilemek istiyoruz. 500 bin YTL garanti, gerisi de maç baþý olmak üzere 2 milyon YTL öneriyoruz. Zaten yerliler arasýnda sadece Rüþtü’ye garanti para ödüyoruz. Bu rakamýn üzerine çýkamayýz” dediði belirtildi.

‘Beni isteyen çok’
    Gökhan'ýn ise, “Ben de kalmak isterim ancak bazý þartlarým var. 1.5 milyon YTL garanti, toplam 3.5 milyon YTL istiyorum. Avrupa’da birkaç kulüpten teklifler var. Eðer þartlarda anlaþamazsak, ben de profesyonel olarak düþünmek durumundayým. Daha sonra tekrar konuþuruz. Ancak önerdiðiniz rakamlar çok düþük, Bank Asya Birinci Ligi’nden bile az” diye karþýlýk verdiði kaydedildi. Gökhan Zan’ýn tatilini geçirmek için Ýstanbul’dan ayrýldýðý öðrenildi. l Orhan YILDIRIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Seric göz kamaþtýrýyor

Kara Kartal´ýn Panathinaikos´tan transfer ettiði Anthony Seric, idmanlardaki hýrsý ve çalýþkanlýðýyla tam not aldý.
    29.6.2008

Kara Kartal’ýn Panathinaikos’tan transfer ettiði Anthony Seric, idmanlardaki hýrsý ve çalýþkanlýðýyla tam not aldý. Çift kale maçlarda baþarýlý bir görüntü çizen Hýrvat futbolcunun performansý, teknik heyeti memnun etti. Kýsa bir süre geçmesine raðmen, Seric takým arkadaþlarýyla da büyük bir uyum içerisinde çalýþýyor. Bu arada Beþiktaþ dün yaptýðý iki antrenmanla yeni sezon hazýrlýklarýný sürdürdü.?Sabah kondisyon aðýrlýklý bir çalýþma gerçekleþtiren Kara Kartallar, akþam çift kale maç yaptý. Basýna açýk olarak yapýlan akþam idmanýnda futbolcularýn neþeli tavýrlarý dikkat çekti.

Murat AKBAÞ

Sayfa 14/77 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri