Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 38/77 ÝlkÝlk ... 1328293031323334353637383940414243444546474863 ... SonSon
765 sonuçtan 371 ile 380 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eski tas eski hamam

Ýlk 15 haftada 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alan Kartal, geçen sezon da ayný istatistiklere imza atmýþtý.

2007-08'de teknik direktör Ertuðrul Saðlam'la 15 haftalýk dönemde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 28 puan toplayan Beþiktaþ, bu sezonun ayný döneminde de 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile yine 28 puana ulaþtý. Saðlam yönetiminde geçen sezon lige iyi baþlayan ve üst üste galibiyetler alan, daha sonra iniþli çýkýþlý grafik çizen Beþiktaþ, bu sezona da iyi baþlamýþ, daha sonra ayný þekilde iniþler çýkýþlar yaþamýþtý.

GEÇEN YILIN KOPYASI
    Geçen sezonun adeta kopyasýný yaþayan Beþiktaþ, son 2 yýlda 11 ile 15. arasýndaki haftalarda da adeta ayný anlarý yaþadý. Geçen sezonda 11 ile 15. haftalar arasýnda 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan siyah-beyazlý ekip, bu sezon ayný dönemde 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve beraberlik elde edip yine 7 puana ulaþtý. Beþiktaþ, bu 2 yýlda F.Bahçe'ye, Kadýköy'de iki maçta da 2-1 yenilerek ilginç bir olaya daha imza atmýþ oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tello'ya baský

Denizli, "Derbiye yetiþtirin" talimatý verdi, doktorlar seferber oldu. Þilili oyuncu ise aðrýlarýndan þikayetçi.

YAKIN MARKAJ
    A.Gücü
    galibiyetiyle zirveden kopmayan Beþiktaþ'ta derbi seferberliði baþladý. Teknik direktör Mustafa Denizli, cezalý Sivok ve Ýbrahim Üzülmez dýþýnda G.Saray maçýna tam kadro çýkma istediðini söyledi. Sakatlýðý nedeniyle son maçta forma giyemeyen Tello ve Serdar Kurtuluþ'un derbiye yetiþtirilmesine çalýþýlýyor. Denizli özellikle Tello'nun durumunu yakýndan takip ediyor, doktorlardan tedavi hakkýnda bilgi alýyor.

YETÝÞECEKLER MÝ?
    Aðrýlarýnýn sürdüðünü belirten Tello ise, "F.Bahçe maçýnda oynayamamýþtým. G.Saray derbisini de tribünden izlemek istemiyorum. Umarým maç saatine kadar iyileþirim" diye konuþtu. Bugün kontrolden geçecek Tello'nun ve çarþamba günü takýmla çalýþmasý bekleniyor. Tedavisine devam edilen Serdar Kurtuluþ'un da derbiye yetiþeceði öðrenildi. Denizli'yi tek düþündüren iki oyuncunun da kondisyon eksiðinin olmasý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Titre De Sanctis

A.Gücü maçýnda kaçýrdýðý gollerin acýsýný derbide çýkarmayý hedefleyen sambacý, "G.Saray'a yine golümü atacaðým" dedi.

ÇOK ÜZGÜNÜM
    Beþiktaþ'ýn
    önceki akþam Ankaragücü ile oynadýðý maçta birçok net gol fýrsatýný deðerlendiremeyen Mert Nobre, G.Saray kalecisi De Sanctis'i gözüne kestirdi. Ankaragücü önünde kaçýrdýðý gollere çok üzüldüðünü belirten Nobre, "Gol atmayý çok istedim ama olmadý. Bence takým olarak bu kadar pozisyona girmemiz de çok önemliydi. Kazandýðýmýz için mutluyum" diye konuþtu.
    ALTI GOLÜ VAR
    Bugüne kadar F.Bahçe ve Beþiktaþ formasýyla G.Saray'a 6 gol attýðýný hatýrlatan siyah-beyazlý oyuncu, "G.Saray'a gol atmayý seviyorum. Pazar günü yine gol atacaðým. G.Saray kalecisi De Sanctis beni durduramayacak" diye iddialý konuþtu. Nobre, maçýn zor geçeceðini kayderek, "G.Saray iyi bir hava yakaladý ama biz de çok hýrslý bir takýmýz. Onlarý sahalarýnda yeneceðiz" ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yarýþtan kopmayýz

Mustafa Denizli: Zirveden kopmazsak þampiyon olabiliriz. Derbide hedefimiz galibiyet.

Teknik direktör Mustafa Denizli, NTV Spor'da yayýnlanan "Yüzde 100 Futbol" programýnda Beþiktaþ'ýn þampiyonluk þansýný deðerlendirdi. Yarýþtan asla kopmayacaklarýný belirten Denizli, "Liderle aramýzdaki 3-4-5 puan farkýný korursak þampiyonluða ulaþabiliriz. Fark açýlýrsa sorun olur" dedi.

Derbi üzerine de konuþan Denizli þunlarý söyledi: "Galatasaray'ýn Benfica ve Hertha maçlarýna bayýldým. Yarýþýný sürdüren ve ofansif olarak ***if veren bir takým. Onlarýn bu gidiþi bizi korkutmuyor ama bazý þeyleri düþünmemize yol açýyor. Derbi maçta gerekli tedbirleri alýp galip gelmeye çalýþacaðýz."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sami Yen'den mutlu döneriz

A.Gücü maçýndan sonra taraftarýn, "G.Saray'ý yenmeden Ýnönü'ye gelmeyin" tezahüratýna Rüþtü'den cevap geldi. Tecrübeli kaleci, "Bu sezon takýmýmýza derbi sevinci yaþatamadýk. G.Saray maçýnda bunu gerçekleþtirmek istiyoruz" dedi. Rüþtü þöyle konuþtu: "Maçýn, Türk futbolunun 2 büyük takýmýnýn isimlerine yakýþmasýný diliyorum."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýbre bizden yana

Asbaþkan Levent Erdoðan, "A.Gücü maçýný stres altýnda kazandýk. Derbi farklý olacak. G.Saray'ý yeneceðiz" dedi.

A.Gücü galibiyeti Beþiktaþ'ta moralleri düzeltirken yönetim de gözünü derbi maçýna çevirdi. Asbaþkan Levent Erdoðan, hafta sonunda G.Saray'ý yeneceklerini iddia etti. Erdoðan, derbiyi yönetecek hakemi de uyardý.

"Yaþanacak puan kayýplarý bizi zirveden uzaklaþtýrabilir. Bu nedenle hakemlerin çok dikkatli olmasý gerekir" diyen Erdoðan þöyle konuþtu: "Stres altýnda olsak bile A.Gücü maçýný kazandýk. Derbi çok farklý olacak, 3 puan bizim."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Özkan'a Denizli nasihatý

A.Gücü maçýnda oyundan çýkarken bazý taraftarlarýn yuhaladýðý Serdar Özkan büyük üzüntü yaþarken, genç futbolcuya teknik direktör Mustafa Denizli sahip çýktý. Denizli, "Futbolda bunlar olur. Kendini býrakma. Daha çok çalýþ ve futbolunla kendini alkýþlat" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Caným anneme

Ekrem Dað, galibiyeti tedavi gören annesine hediye etti.

Beþiktaþ'ýn A.Gücü ile oynadýðý maçta futboluyla alkýþ olan Ekrem Dað, "Beni alkýþlayan taraftarlara teþekkür ediyorum. Annemin morale ihtiyacý var, çünkü kanser tedavisi görüyor. Taraftarýn beni alkýþlamasýna en çok annem sevindi" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tandoðan fýrsatý tepti

A.Gücü maçýnda sað kanatta görev yapan Ali Tandoðan performansýyla herkesi þaþýrttý. Hücuma da fazla destek veremeyen tecrübeli oyuncunun moralinin bozuk olduðu belirtiliyor. Denizli, Tandoðan ile konuþarak "Kendini topla" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Derbide canla baþla savaþýrýz

G.Saray derbisinde cezalý Sivok'un yerine stoper olarak görev yapmasý beklenen Ýbrahim Toraman iddialý konuþtu. G.Saray'ýn golcülerine geçit vermeyeceklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Sami Yen'den zaferle çýkmak için tüm gücümüzle savaþacaðýz" diye konuþtu.

Sayfa 38/77 ÝlkÝlk ... 1328293031323334353637383940414243444546474863 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri