Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/56 ÝlkÝlk 12345678910111213142954 ... SonSon
765 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Disiplinin kaybolduðu dakikalar!

Beþiktaþ, derbide en çok önlem aldýðý duran toplardan gol yerken, 0-15 ve 16-30 dakikalar arasýnda konsantrasyon eksikliði yaþadýðýný da gösterdi. Ligde en çok 0-15 (3 gol) ile 16-30 dakikalarý (2 gol) arasýnda gol yiyen Beþiktaþ, F.Bahçe karþýsýnda da ayný dakikalarda (10 ve 26) kalesinde goller gördü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeni bir kaleci alýnmalý

Rüþtü'nün Fenerbahçe karþýsýnda yediði goller kaleci transferini gündeme getirdi. Özellikle ilk golde hatalý çýkýþ yaparak tepkilerin odaðýnda yer alan tecrübeli kalecinin, reflekslerinin yavaþladýðý yönünde eleþtiriler yapýlýrken, devre arasýnda yeni bir kaleci alýnmasýnýn þart olduðu vurgulandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

8 puan býraktý

Beþiktaþ'ýn deplasmanda kaybettiði puanlara her geçen hafta yenileri ekleniyor. En son dýþ sahada G.Birliði'ni maðlup eden siyah-beyazlýlar ardýndan oynadýðý 3 maçta 2 maðlubiyet, 1 beraberlik alarak tam 8 puan kaybetti. Beþiktaþ ayrýca bu sezonki iki yenilgisini de deplasmada aldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yýlmaz savaþçý Ekrem

Beþiktaþ'ta derbi yenilgisi kadar Ekrem Dað'ýn gösterdiði süper performans konuþuluyor. Maça solda baþlayan, bazen saða geçen, rakip ile boðuþan, Nobre'nin gol pasýný veren Ekrem, "Görevimi yaptým. Kazanmayý hak ettik. Ama olmadý" demekle yetindi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç fire vermedi

Turkcell Süper Lig'de geride kalan 12 haftada Beþiktaþ'ta sadece Matias Delgado tüm maçlarda oynadý. Arjantinli futbolcu, 13 maçta 1080 dakika sahada kalýrken, 12 maçta ilk 11 çýktý, 1 maçta oyuna sonradan girdi. Fenerbahçe karþýsýnda da ilk 11'de sahaya çýkan 90 dakika sahada kalan yýldýz oyuncu, özellikle ilk devre çok istekli ve etkiliydi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1 gün izin yaptýlar

F.Bahçe ile yaptýðý derbi maçýndan 2-1 maðlup ayrýlan Beþiktaþ'ta futbolcular dün izin yaptý. Siyah-beyazlý takýmýn oyuncularý, ezeli rakipleriyle yaptýklarý karþýlaþmanýn ardýndan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendilerine verdiði bir günlük izinle dinlenme fýrsatý buldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alkýþlandýk

"Yenilgimizin bu kadar yanký bulmasý bile, ne kadar büyük olduðumuzu gösterir. Taraftarýmýz inanýyor, bu bize yeter".

Beþiktaþ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün bir basýn toplantýsý yaparak F.Bahçe yenilgisi eleþtirilerine yanýt verdi. Kaybetmelerine raðmen alkýþlandýklarýný dile getiren tecrübeli çalýþtýrýcý, "Kaybettiðimiz için elbette üzgünüm. Ancak ortaya konan mücadele ve kazanma isteði beni gururlandýrdý. Sonuç ne olursa olsun, taraftarlarýmýz bizi tribüne çaðýrarak alkýþladý. Bu bizi çok mutlu etti, onlara layýk olacaðýz" þeklinde konuþtu.

Bir yenilgi bizi bitirmez
    Denizli þöyle devam etti: "Yenilgimizin bu kadar yanký bulmasý bile, ne kadar büyük olduðumuzu gösteriyor. Hâlâ, þampiyonluðun en güçlü adayý biziz. Ben, þampiyonluðun nasýl kazanýldýðýný çok iyi bilirim, çünkü bu baþarýyý daha önce çok yaþadým. Ýddiamý da asla kaybetmedim, hatta hayatýmýn en iddialý dönemindeyim. Buna herkes tanýk olacak. Takýmýmýn ilerisi için verdiði mesajlar son derece olumludur. Bir yenilgi bizi bitiremez."

Sorumlu elbette benim
    Kaybedilen puanlarýn þampiyon olmalarýný engellemeyeceðinin altýný ýsrarla çizen Denizli, "Futbolcularým hak etmedikleri eleþtirilerle karþý karþýya kaldýlar. Sanki rakibimiz 10 kiþi kalmýþ ve biz de kendi evimizde kaybetmiþiz gibi bir hava yaratýldý. Bireysel hata yapan futbolcularým ne bugün ne de bundan sonra maðlubiyetin sorumlusu olarak gösterilmeyecek. Biz olaylarý bütün olarak deðerlendiriyoruz, anlýk deðil" dedi.
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aydýn&Seric þoku

Sað dizindeki aðrýlarý artan Aydýn'da menisküs þüphesi belirdi. Holosko'nun sert girdiði Seric idmaný býraktý!...

Ýdmana çýkamadý
    Beþiktaþ'ta genç oyuncu Aydýn Karabulut ve Seric'ten gelen haberler teknik heyeti üzdü. Sað dizindeki aðrýlarý artmasý nedeniyle dün sabah yapýlan çalýþmaya katýlmayan Aydýn'da menisküs þüphesi olduðu belirtildi. Genç yýldýzýn bugün detaylý bir kontrolden geçirileceði öðrenildi.

Sað adalede ödem
    Ýkinci kötü haber de Seric'ten geldi. Sabahki çift kale maçta Holosko'nun darbesiyle sakatlanan ve idmaný yarýda býrakmak zorunda kalan Seric'te ödem oluþtuðu ifade edildi. Sað alt arka adalesinden darbe alan Hýrvat savunma oyuncusunun tedavisine tesislerde baþlandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tello oynayamazdý!

Tecrübeli teknik adam, Tello'nun neden oynatýlmadýðý konusuna açýklýk geçirdi. Þilili yýldýzýn forma giyecek durumda olmadýðýný söyleyen Denizli, "Cuma günü durumuna baktýk, topa vuruþu saðlýklý deðildi. Benim için futbolcumun saðlýðý her þeyden önemlidir" yorumunu yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bobo: Býrakýn beni gideyim

Beþiktaþ'ta bu sezon adeta kulübeye mahkum olan Bobo sonunda isyan etti. "Ben yedek kalacak futbolcu deðilim" ifadesini kullanan sambacý, "Bana gelen teklifler var, ocak ayýnda gitmek istiyorum ve bu konuda anlayýþ bekliyorum" diyerek yönetimden izin istedi. Bobo'nun bir Fransýz takýmýyla prensipte anlaþtýðý belirtildi.

Býrakýn gideyim

"Ben yedek kalacak golcü deðilim. Ocak ayýnda ayrýlmak istiyorum".

Beni unuttular!
    Beþiktaþ'ýn Brezilyalý forveti Bobo, devre arasýnda ayrýlmak istediðini söyledi. Mustafa Denizli'nin bu sezon fazla forma þansý vermediði ve genellikle ikinci yarýlarda oyuna soktuðu sambacýnýn siyah-beyazlý yönetime haber göndererek, "Kenarda paslanmak deðil, oynamak istiyorum. Teklifler var. Ocak ayýnda gidebilirim" dediði ifade edildi.

Prensipte anlaþtý
    Saðlam döneminin banko ismi olan ancak Denizli ile birlikte kulübeden çýkamayan Bobo'nun, bir Fransýz takýmýyla prensip anlaþmasýna vardýðý belirtildi. Marsilya ve PSG'nin talip olduðu ancak yönetimin 10 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle gerçekleþmeyen transfer için siyah-beyazlýlar Denizli'nin kararýný bekliyor.

Sayfa 4/56 ÝlkÝlk 12345678910111213142954 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri