Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 50/56 ÝlkÝlk ... 254041424344454647484950515253545556 SonSon
765 sonuçtan 491 ile 500 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Suskun yedekler

Siyah-beyazlýlar bu sezon filelere 33 gol gönderirken, 31 golü ilk 11'de sahaya çýkan futbolcular attý. Ýki golün sahibi ise Bobo.

KATKI YAPAMADI
    Beþiktaþ
    'ýn yedek futbolcularý, bu sezon skora çok fazla katkýda bulunamadý. Siyah-beyazlýlar Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 haftada rakip filelere 33 gol gönderirken, bunlardan sadece 2'si, oyuna sonradan giren futbolculardan geldi.

KOCAELÝ&TRABZON
    Kartal
    'ýn bulduðu 31 golü, ilk 11'de baþlayan futbolcular atarken; sonradan oyuna giren isimler arasýnda rakip aðlarý havalandýran tek isim Bobo oldu. Sambacý, Kocaeli ve Trabzon maçlarýnda attýðý gollerle takýmýna katkýda bulundu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kalpten oynuyorum

Beþiktaþ'ýn yeni transferi Ernst sahaya çýktýðý andan itibaren tüm konsantrasyonunu kazanmak için harcadýðýný belirterek, "Ýþimi seviyorum" dedi.

Ara transferde Almanya'nýn Schalke takýmýndan alýnan Fabian Ernst, siyah-beyazlý formayý giymekten büyük ***if aldýðýný söyledi. Geldiði günden bu yana otaya koyduðu futbolla spor otoritelerinden tam not almayý baþaran tecrübeli oyuncu, "Beþiktaþ'ta yüreðimi ortaya koyuyorum" dedi.

Bundesliga'da uzun yýllar forma giydiðini ve Türkiye'deki futbolun da üst düzey olduðunu belirten Ernst, "Eðer kazanmak istiyorsanýz 90 dakika boyunca mücadele edeceksiniz, çok koþacaksýnýz. Ben de bunu yapmak için uðraþýyorum. Bana güvenenleri mahcup etmem" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Belediye'ye yakýn takip

Zirveye bir adým daha yaklaþmak için Ýstanbul BÞB'den 3 puan almayý hedefleyen Beþiktaþ'ta teknik heyet, yayýncý kuruluþtan da rakiplerinin maç kasetlerini istedi. Belediye'nin maçlarýnýn analizini çýkaracak olan siyah-beyazlýlar, alýnacak önlemleri belirleyip, "Nasýl kazanabiliriz" sorusuna formül arayacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yusuf dert etmiyor

Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Yusuf yedek kalmayý sorun etmediðini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kararý verecek olan kiþi hocamýz Mustafa Denizli'dir. Bunu sorgulamak gibi bir davranýþta bulunamam. Hocam ne görev verirse en iyi þekilde mücadele etmeye hazýrým. Zaten önemli olan da bu. Ben her zaman oynayacakmýþ gibi kendimi hazýr tutmaya çalýþýyorum" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forma savaþý kýzýþtý

Beþiktaþ'ta sakatlýðý geçen futbolcular, yeniden ilk 11'de forma giyebilmek için kýyasýya bir yarýþa girdi. Uzun süren tedavilerinin ardýndan oynayabilecek duruma gelen Filip Holosko, Matias Delgado ve Ekrem Dað 18 kiþilik kadroya dahil edilecek. Denizli'nin bu üçlüden Ekrem'i defansýn saðýnda ilk 11'de oynatmasý bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Rüþtü ve Serdar korkuttu

Beþiktaþ'ýn iki as oyuncusu Rüþtü Reçber ve Serdar Özkan, dün yapýlan idmana katýlmadý. Kulüp doktoru Devrim Urgun; grip olan Serdar Özkan ile boyun aðrýlarý geçmeyen Rüþtü'nün tesislerde tedavi olduklarýný söyledi. Urgun, her iki oyuncunun da bugün takýma katýlacaðýný belirtti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fedakâr Ýbrahim

Sol ayak arka adalesinde ödem oluþtuðu için hafta baþýndan bu yana çalýþmalara katýlamayan Ýbrahim Toraman, dün takýmla idman yaptý. Belediye maçýnda riske edilmeyecek olan yýldýz futbolcu, "Ameliyat olmalýsýn" teklifini, "Bu zor günlerde takýmýmý uzun süreli yalnýz býrakamam. Þimdilik böyle idare edeceðim. Sezon sonunda bakarýz" diye geri çevirdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Prime zam geldi

Beþiktaþ'ta prim sistemi deðiþtirildi. Mustafa Denizli'nin yöneticilerle yaptýðý görüþmenin ardýndan, içeride ya da dýþarýda alýnacak her galibiyete 8'er bin dolar, derbi maçlarda alýnacak üç puana ise 15'er bin dolar prim verilmesi kararlaþtýrýldý. Tecrübeli çalýþtýrýcý, daha önce uygulanan dört maç üzerinden yapýyan prim sisteminin de tamamen ortadan kaldýrýlmasýný istedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ulaþým uyarýsý

Ýnönü Stadý çevresinde süren inþaat nedeniyle, bazý önlemler alan kulüpten, taraftarlara uyarý yapýldý. Yarýn oynanacak olan Belediye maçýnda stada daha rahat giriþ-çýkýþ olmasý için protokol tribünü önündeki otoparka araç alýnmayacaðý belirtildi ve buna uyulmasý istendi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Denizli iyileþti!

Geçirdiði gribal enfeksiyon nedeniyle iki gündür hem ilaç hem de vitamin takviyesiyle ayakta kalan Mustafa Denizli, dün yine takýmýnýn baþýndaydý. Tecrübeli hoca, yorgun olmasýna raðmen idman kaçýrmamaya özen gösteriyor.

Sayfa 50/56 ÝlkÝlk ... 254041424344454647484950515253545556 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri