Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 55/56 ÝlkÝlk ... 530454647484950515253545556 SonSon
765 sonuçtan 541 ile 550 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sivas için start günü

G.Birliði'ni yenerek haftayý 3 puanla kapayan Beþiktaþ'ta futbolcular dünü dinlenerek geçirirken, Sivas maçý hazýrlýklarý bugün baþlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 11.00'de gerçekleþtirilecek antrenman basýna açýk olacak.

Hedefe doðru yürüyoruz

Beþiktaþ Asbaþkaný Levent Erdoðan, Gençlerbirliði gibi son haftalarýn formda ekibini devirmenin kendilerini mutlu ettiðini söyledi. Erdoðan, "Bu birlik ve beraberlik içinde takýmýmýz hedefine emin adýmlarla yürüyecektir" dedi.

Aydýn topbaþý yapýyor

Beþiktaþ'ýn devre arasýnda Yusuf karþýlýðýnda Bursa'ya gönderdiði ancak bunu kabul etmeyince kadro dýþý býrakýlan Aydýn, bugünden itibaren takýmla çalýþmalara baþlýyor. Yönetim, siyah-beyazlý oyuncunun yerine Bursa'ya 500 bin euro verecek

Terim'den Zan'a takip

Sol ön adalesindeki yýrtýk nedeniyle 2 hafta oynayamayacaðý açýklanan Gökhan Zan'a, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den yakýn ilgi var. Zan'ýn 28 Mart'taki maça yetiþmesi için Milli Takým doktorlarýný devreye soktuðu öðrenildi.

Toraman yine çok iddialý

Kara Kartal'ýn baþarýlý ismi Ýbrahim Toraman, yükseliþlerini Sivasspor karþýsýnda da sürdüreceklerini söyledi. Siyah- beyazlý futbolcu, "Takýmýn havasý çok iyi. Zor bir deplasman ama istediðimizi alacaðýz" diye konuþtu.

Ýnþallah devamý gelir

Gençlerbirliði zaferine golüyle imza atanlarýndan biri olan Ekrem, "Zirveye gittikçe yaklaþacaðýmýza hep inanýyorduk" dedi. Denizli'nin orta sahada güvenini kazanan futbolcu, "Ýlk golümü de atmýþ oldum. Ýnþallah devamý gelir" diye konuþtu.

Kaleciler form tuttu

Kaleci antrenörü Zafer Öðer, Rüþtü ve Hakan'ýn çok formda olduðunu söyledi. Öðer, "Ýki oyuncumuzun da kalitesi ortada. Biz bütün kalecilerimizi her an oynayacakmýþ gibi hazýrlýyoruz. Kesinlikle kalede sorun yok" açýklamalarýný yaptý.

Kulübenin galibiyeti

Yönetici Bülent Deriþ, G.Birliði karþýlaþmasýnda alýnan 3 puanýn baþ mimarýnýn Mustafa Denizli olduðunu söyledi. Deriþ, "61. dakikada yaptýðý deðiþikliklerden sonra maç kazandýk. 90 dakika kulübenin zaferi ile sonuçlandý" dedi.

Kazanmak gibisi yok

Tecrübesiyle her geçen gün siyah-beyazlý takýma daha çok katký yapan Yusuf, görev adamý olduðunu dile getirdi. Yusuf, "Yedekliði dert etmeyecek kadar profesyonelim. Formanýn hakkýný iyi verdiðimi düþünüyorum" ifadesini kullandý.
    Konu CABBARÝ tarafýndan (20-07-2009 Saat 12:19 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BEÞÝKTAÞ KULÜBÜ'NÜN BAÞSAÐLIÐI MESAJI

Tedavi gördüðü hastanede bu sabah vefat eden Beþiktaþ'ýn eski kaptaný ve spor yazarý Vedat Okyar için Beþiktaþ Kulübü baþsaðlýðý mesajý yayýmladý.

Siyah-beyazlý kulüp, resmi internet sitesinin giriþini Vedat Okyar'a ayýrýrken, ''Vedat abimizi kaybettik, iyi ki doðdun, iyi ki yaþadýn, iyi ki Beþiktaþlý oldun, iyi ki seni tanýdýk, tarihimizde ve kalplerimizde sonsuza dek yaþayacaksýn'' ifadelerine yer verildi.

''Tarifsiz Acýlar Ýçindeyiz, Vedat Abimizi Kaybettik'' baþlýðýyla yayýmlanan baþsaðlýðý mesajýnda ise þunlar kaydedildi:

''Beþiktaþýmýz'ýn efsane kaptaný, unutulmaz futbolcusu, sevgili Vedat Okyar Abimizi kaybetmenin tarifsiz üzüntüsü içindeyiz.

1968-1976 yýllarý arasýnda yer aldýðý Beþiktaþ takýmýnda 253 maçta formamýzý giymiþ, libero mevkinin vazgeçilmezlerinden olmuþ, kullandýðý 43 penaltýnýn 42'sini filelerle buluþturmuþ, profesyonelliði neticesinde hiç sakatlýk yaþamamýþ, aþýk olduðu Beþiktaþ formasýyla kaptanlýða kadar yükselmiþ ve 42 yaþýna kadar futbol hayatýný sürdürmüþ olan Vedat Okyar, 'Vedat Abimiz' kolon kanseriyle verdiði mücadeleyi maalesef kaybetti.

Futbolu býraktýktan sonra baþladýðý spor yazarlýðýndaki kendine has üslubuyla taraflý tarafsýz herkesin sevgisini ve saygýsýný kazanan Vedat Okyar, Beþiktaþ'a olan aþkýný her fýrsatta dile getirmesiyle de tüm Beþiktaþlýlar'ýn en sevdiði yorumcularýmýzdandý.

Beþiktaþ Ailesi'nin, Türk futbol dünyasýnýn ve spor medyasýnýn en önemli isimlerinden Vedat Okyar'ýn vefatý tüm camiamýzý derinden sarstý.

Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk spor basýnýna ve camiamýza baþsaðlýðý diliyoruz.''
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sene kral benim

Olympiakos ve W. Bremen'e transferi gerçekleþmeyen forvet çýtayý yükseltti.

Beþiktaþ'ýn golcü futbolcusu Bobo, Porto maçýndan sonra iddialý konuþtu. Olympiakos ve Werder Bremen'den transfer teklifi aldýðýný doðrulayan ancak siyah-beyazlý takýmda kalmaya karar verdiðini belirten sambacý, "Transferde hem benim hem de kulübümün kazanacaðý formüle 'evet' demiþtim. Olmadýðýna göre kaldýðým yerden devam edeceðim. Bu yýl Süper Lig'de gol krallýðýný istiyorum" dedi. Geç form tutuðunu belirten Bobo, "Bu, fiziksel yapýmdan kaynaklanýyor, þu an hazýrým" diye konuþtu.
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kartal'ýn Deco inadý

Beþiktaþ, Chelsea'nin süper yýldýzý Deco'da ýsrarýný sürdürüyor. Ýngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarýný ayýracak. Pirlo'nun Ýnter maçýndan sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeþil ýþýk yakmasý, siyah-beyazlýlarýn Deco umutlarýný iyice artýrdý. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaþýndaki Ýtalyan orta saha oyuncusuna yýllýk 6.5 milyon euro teklif ettiði açýklandý.

Deco'der çözülüyor

Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti Ýtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalýyor.

Son derbimdi!
    Beþiktaþ'ýn peþinde olduðu Deco konusunda her gün yeni bir geliþme yaþanýyor. Chelsae'nin hocasý Angelotti'nin bir süre önce yaptýðý, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açýklamasýnýn ardýndan; 30 yaþýndaki Pirlo'nun Ýnter maçý sonrasý takým arkadaþlarýna, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de oynayacaðý þeklinde yorumlandý.

Para+2 futbolcu
    Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artý Pizarro ve Mancienne'yi de kiralýk olarak önerdiði ifade edildi. Milan kulübünün düþünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceði; Deco'nun da serbest kalacaðý anlamýna geliyor. Bu transfer gerçekleþirse, her türlü fedakârlýðý yapacak Beþiktaþ yönetimi, Ýngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.

KONUYLA ÝLÝÞKÝLÝ DÝÐER YAZILAR Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biz yine Þampiyon

F.Bahçe ve G.Saray'ýn transferlerini öven sambacý, "Ama Beþiktaþ iyi takým" dedi.

Þunu hemen belirtmeliyim ki Mert Nobre ile yaptýðým söyleþi 'aðýr çekim' bir ropörtaj oldu... Çünkü araya tercüman girsin istemedim. Nobre de "Yavaþ yavaþ söyle ben anlarým!" deyince baþladýk konuþmaya. Ýþte Türk vatandaþlýðýna geçmekle kalmayýp, 'Ýnþallah'sýz konuþmamayý da öðrenen içimizdeki sambacýnýn bana aktardýklarý... "Geçen sezon çok baþarýlý olduk. Þimdi Ferrari, Ýsmail, Fink, Nihat, Erhan geldi. Hepsi iyi futbolcular. Ýnþallah biz bu sezon yine þampiyon..." "Mustafa hocanýn dediði gibi, kadromuz lig için yeterli. Ama Þampiyonlar Ligi zor. Orada iyi kadronun yanýnda þans da lazým. Ýnþallah önce iyi kura çekip sonra iyi performans gösterir ve gruptan çýkarýz." "Daum'la çalýþtým. O çok iyi bir teknik adam. Bir de baþka avantajý da Türkiye'yi tanýyor olmasý. Beþiktaþ'ta, F.Bahçe'de þampiyonluk yaþamýþ. Rijkaard'ýn kariyeri ortada ama Türkiye'yi bilmiyor. Bu açýdan iþi zor!" "F.Bahçe'nin yeni transferi Dos Santos özel biri. Milli Takým'da da oynuyor. F.Bahçe'ye çok faydalý olacaktýr. Bence Cristian da iyi transfer." "G.Saray'ýn aldýðý Elano ve Keita'nýn da kariyerleri ortada. Tartýþýlacak oyuncular deðiller. Ýkisi de saygý duyulacak oyuncu." "Bu sezon þampiyonluk yarýþý oldukça ***ifli geçecek. Biz iyi takýmýz. F.Bahçe ve G.Saray iyi transferler yaptý. Trabzon ve Sivas da geçen sezonki baþarýsýný tekrarlarsa yarýþ nefes keser." "Hakemlerle hiçbir sorunum yok. Ýþini yapmaya çalýþan insanlara saygý duymak gerek. Sahada savaþan bir oyuncu olduðum için rakiplerim de bana karþý sert davranabiliyor. Bazen rakibin yaptýðý fauller de bana yazýlýyor ama olsun..." Röportajýn sonunda Arsene Wenger'in Brezilyalý oyuncular hakkýndaki tezini hatýrlatýyorum. "Bir takým için üç Brezilyalý fazla" diyor, katýlýr mýsýn? Kahkahalarla gülüyor. Ama bir yandan da yanýtlamayacaðýnýn sinyalini veriyor. "Cevaplayacak mýsýn?" diye ýsrar ediyorum. "Zor soru zor" diyerek gülmeye devam ediyor ve elini uzatarak, sohbeti sonlandýrýyor...
    TURGAY DEMÝR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nihat'a garanti servet

Beþiktaþ, Nihat Kahveci transferini borsaya bildirdi. Kulüpten gönderilen yazýda 4 yýllýk sözleþme imzalatýlan tecrübeli oyuncuya ilk yýl için 3.5, sonraki 3 sene için ise 2.5'er milyon euro garanti para verileceði belirtildi. Villarreal'e ödenen 4.25 milyon euro da hesaba dahil edildiðinde Nihat'ýn Kartal'a maliyeti 15.25 milyon euro'ya ulaþýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sabýr gerekli

Kartal'ýn Çek stoperi Sivok, defansa yönelik eleþtirileri normal karþýladý. Her geçen gün Ferrari ile daha uyumlu hale geleceklerini belirten Sivok, "Savunmada yetenek anlamýnda sorun yok. Uyum için ise biraz zamana ihtiyacýmýz var" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurt hocadan A2'ye özel ilgi

Teknik direktör Denizli, PAF'ýn yerini alacak oluþuma büyük önem veriyor.

Beþiktaþ Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin aklý fikri yeni sezonda PAF Ligi'nin yerini alacak A2 Ligi'nde... 23 yaþ altý oyuncularýn forma giyebileceði ligde 2 de yabancý kullanýlabilecek olmasý tecrübeli hocanýn iþtahýný kabartýyor. Yeni oluþum için "Yýllardýr böyle bir deðiþime ihtiyaç vardý" yorumunu yapan Denizli, "23 yaþ altýndaki oyuncularýmýzýn geliþini saðlamak açýsýndan son derece verimli olacaktýr" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arif Çelik korkuttu

Konya Beþiktaþlýlar Derneði eski baþkaný Arif Çelik, trafik kazasý geçirdi. Aracýyla 5 takla atan Çelik'in iyi olduðu öðrenildi. Baþkan ve yöneticiler, Çelik'i arayarak 'Geçmiþ olsun' dediler.

Sayfa 55/56 ÝlkÝlk ... 530454647484950515253545556 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri