Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 56/77 ÝlkÝlk ... 631464748495051525354555657585960616263646566 ... SonSon
765 sonuçtan 551 ile 560 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sakatlýk kâbusu

Antalyaspor maçý Beþiktaþ'a pahalýya patladý. Siyah-beyazlýlarda banko oynayan altý oyuncu, sakatlýklarý nedeniyle dinlendirildi.

Ýlk maçý unutmadýk
    Süper Lig'de Antalyaspor'u maðlup ederek zirve yarýþýnda çok önemli üç puan daha kazanan Beþiktaþ'ta, sakatlýklar ***ifleri kaçýrdý. Kupa maçý hazýrlýklarýna ara vermeden baþlayan siyah-beyazlýlarýn altý futbolcusu, çeþitli sakatlýklarý nedeniyle dünkü çalýþmaya katýlamadý.

Seyir zevki yüksek
    Kulüp doktoru Optur; Sivok'un sað ayak tabanýndaki ödem, Cisse'nin bel aðrýsý, Holosko'nun sað ayak bileðindeki ödem, Toraman'ýn grip, Ekrem'in sol kalçasýna aldýðý darbe, Rüþtü'nün de sað dizindeki ödem nedeniyle dinlendirildiðini söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A Milli formaya talibim

Beþiktaþlý Ekrem Dað, A milli formayý giymek için sabýrsýzlandýðýný söyledi. Evde oturup beklemeyeceðini belirten tecrübeli futbolcu, "Performansýmý yükseltip daha iyi oynarsam, Fatih hoca da beni beðenip çaðýrabilir. O zaman koþa koþa giderim" yorumunu yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hocanýn yüzü güldü

Denizlispor ve Antalyaspor maçlarýndan çýkartýlan üç puan, Mustafa hocanýn yüzünü güldürdü. Ýstediði transferlerin de yapýlmasýyla ***fi yerine gelen Denizli, "F.Bahçe ile puaný eþitledik, birkaç hafta sonra lideriz" ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biletler satýþa çýktý

Beþiktaþ'ýn yarýn Ýnönü Stadý'nda Antalyaspor ile oynayacaðý çeyrek final rövanþ maçýnýn biletleri satýþa çýktý. Fiyatlar þöyle: VIP tribün 150-250 TL, numaralý tribün 110-130 TL, kapalý tribün 60-90 TL, eski ve yeni açýk tribün 25 TL.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forvet Bobo'ya kaldý!

Mustafa Denizli'nin vazgeçmediði isimlerin baþýnda gelen Mert Nobre sakatlanýnca, kupa rövanþýnda forvet Bobo'ya kaldý. Fortis Türkiye Kupasý çeyrek final ilk maçýnda Antalya filelerine 2 gol gönderen Bobo, yarýn oynanacak maçta da siyah- beyazlýlarýn en önemli gol silahý olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aydýn yuvada kaldý

Beþiktaþ'ta Aydýn krizi sona erdi. Dün akþam yönetim ile görüþen genç oyuncu siyah-beyazlý kulüpte kaldý. Yönetimin Yusuf'a karþýlýk Bursa'ya verdiði ama "Asla gitmem" cevabýný aldýðý Aydýn için Trabzon devreye girmiþ ama reddedilmiþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ'ta Nobre yok!

Beþiktaþ, Fortis Türkiye Kupasý çeyrek final rövanþ maçýnda yarýn Antalyaspor ile Ýstanbul'da karþý karþýya gelecek.
    BJK Ýnönü Stadý'nda saat 20.30'da baþlayacak karþýlaþmayý Bülent Yýldýrým yönetecek. Yýldýrým'ýn yardýmcýlýklarýný Gökhan Memiþoðlu ve Mustafa Sönmez yapacak.

Antalyaspor ile 1 hafta içinde 3. kez karþýlaþacak olan siyah-beyazlýlar, ilk maçta elde ettikleri 2-0'lýk galibiyetin avantajýný koruyarak yarý finale yükselmeyi hedefliyor.

Beþiktaþ'ta belindeki sakatlýðý süren Mert Nobre, Antalyaspor karþýsýnda forma giyemeyecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Ölümüne oynarým"

Beþiktaþ'ýn, Ýsveç'in Hammarby takýmýndan sezon sonuna kadar kiraladýðý Erkan Zengin, siyah-beyazlý takýmda kalýcý olmak istediðini söyledi.
    Erkan, Beþiktaþ Dergisi'nin þubat ayý sayýsýnda yer alan röportajýnda, siyah-beyazlý takýmýn kendisine transfer teklifi yaptýðý zaman çok sevindiðini belirterek, ''Çok gururlandým ve mutlu oldum. Her þey aslýnda çok hýzlý geliþti. Ben bu kadar hýzlý geliþeceðini beklemiyordum. Kiralýk olarak geldim. Ama kesinlikle kalýcý olmak istiyorum. Bunun için çok çalýþacaðým. Antrenmanlarda kendimi hocama gösterip, formayý giymek ve burada kalýcý olmak istiyorum'' diye konuþtu.

Hýzlý bir futbolcu olduðunu ve çalým atmayý sevdiðini anlatan Erkan, ''Teke tek kaldýðým pozisyonlarda çalýmýmý atar, devam ederim. Sað kanatta hem ofansif hem de defansif oynayabilirim. Kimseyi benim bulunduðum kanattan geçirmemek için ölümüne oynarým'' dedi.

Beþiktaþ taraftarýný ''muhteþem'' olarak nitelendiren Erkan, sözlerini þöyle tamamladý:

''Onlarýn önünde futbol oynamak eminim çok ***ifli olacaktýr. Bunun için sabýrsýzlanýyorum. Ama taraftarlarýmýzýn da bana zaman vermesini istiyorum. Çünkü geldiðim ligin takvimi buradan farklý. Üç hafta izinliydim, bir hafta antrenman yapýp Beþiktaþ'a geldim.''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýdmana noterle çýktý!

Beþiktaþ'ýn devre arasý transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiði Yusuf Þimþek'e karþýlýk Yeþil-Beyazlý kulübe verilen Aydýn Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediðini belirtmiþti. Genç futbolcu yaptýðý bu açýklamanýn ardýndan Bursaspor'un kampýna katýlmamýþ ve sakatlýðýnýn tedavisinin son aþamasý için Almanya'ya gitmiþti. Son olarak Trabzonspor, Aydýn Karabulut'u kadrosuna katmak için giriþimlerde bulunmuþtu. Ancak Beþiktaþ yönetimi Aydýn'ý Trabzonspor'a vermedi ve genç futbolcu bugün akþam saatlerinde menajeri Kadir Özdoðan ile birlikte Beþiktaþ Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.

Siyah Beyazlý takýmýn antrenmanýna katýldýðýný belgelemek için noter vekili ile birlikte tesislere gelen genç oyuncu, herhangi bir sorun yaþamadan A takým ile antrenmana çýktý.

”TRABZONSPOR 1 MÝLYON 250 BÝN EURO BONSERVÝS BEDELÝ TEKLÝF ETTÝ, AMA BEÞÝKTAÞ KABUL ETMEDÝ”

Aydýn’ýn menajeri Kadir Özdoðan ise özellikle Trabzonspor’un genç oyuncuyu çok istediðini, ancak Bordo-Mavili kulübün 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli teklif etmesine raðmen, Beþiktaþ’ýn Aydýn’ý satmadýðýný söyledi. Özdoðan þunlarý söyledi:

“Beþiktaþ Yusuf Þimþek’i transfer ettiðinde Aydýn’ýn Bursaspor’a verileceði söylenmiþti, ama biz Bursaspor’a gitmek istemedik. Son 20 günlük süreçte Trabzonspor’dan çok ciddi bir teklif geldi. Ancak Bursaspor ve Beþiktaþ arasýndaki protokolden dolayý Beþiktaþ Aydýn’ý Trabzonspor’a vermedi. Aydýn bugün Beþiktaþ antrenmanýna katýldý. Trabzonspor’un 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli vermesine raðmen Beþiktaþ bu teklifi kabul etmeyince Beþiktaþ’ta kaldýk. Beþiktaþ bizden 1 milyon 800 bin Euro talep etti. Bu rakamý da Trabzonspor vermedi. Bu 1 milyon 800 bin Euro’nun 500 bin Euro’su Bursaspor’a gidecekti. Aydýn ya Beþiktaþ’ta ya da Trabzonspor’da oynamak istediðini söyledi. Trabzonspor olmayýnca Beþiktaþ’ta kaldýk”.

“AYDIN’IN BEÞÝKTAÞ’TA KALIP KALMAYACAÐINA MUSTAFA DENÝZLÝ KARAR VERECEK”

Menajer Özdoðan, Aydýn’ýn futbol hayatýna Beþiktaþ’ta devam edip etmeyeceðinin kararýnýn artýk Mustafa Denizli’ye ait olduðunu da sözlerini ekledi. Özdoðan þöyle konuþtu:

“Biz artýk Mustafa Denizli'den de büyüklük bekliyoruz. Her futbolcu Bursaspor’dan daha iyi bir teklif varsa onu deðerlendirmek ister. Aydýn Bursaspor’da oynamayacaktý ve Trabzonspor’da oynayacaktý. Bu da olmadý. Umarým Mustafa Hoca A takýmda Aydýn’a görev verir. Aydýn Beþiktaþ’ta oynarsa A Milli Takým'a kadar yükselecektir. Aydýn futbolu ile konuþmak istiyor.”

GENÇ OYUNCU VE MENAJERÝ BEÞÝKTAÞ NEVZAT DEMÝR TESÝSLERÝ'NE NOTER ÝLE BÝRLÝKTE GELDÝLER

Kadir Özdoðan, antrenmana noter ile gelmelerinin sebebini ise þöyle açýkladý:

"Biz kendimizi garanti altýna almak için noterle geldik. "Aydýn antrenmana gelmiyor" söylentisinden kurtulmak için noterle geldik. Aydýn Beþiktaþ’ýn futbolcusudur ve A takým ile antrenmanlara çýkacak. Umarým durumunda bir deðiþiklik olmaz.”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ernst 18 kiþilik kadroda!

Beþiktaþ'ýn Fortis Türkiye Kupasý çeyrek finali rövanþ maçýnda bu akþam Antalyaspor ile oynayacaðý karþýlaþmada Siyah-Beyazlý takýmýn yeni transfer Fabian Ernst'in 18 kiþilik kadroda yer alacaðý öðrenildi.

Dün yeni takýmý ile ilk antrenmanýna çýkan ve kamp kadrosuna dahil edilen Alman oyuncu, yarýn ilk kez Ýnönü Stadýna çýkacak. Ernst'in ilk 11'de yer almasý beklenmezken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin ikinci yarýda Alman oyuncuyu sahaya sürebileceði ifade edildi.

Beþiktaþ'ta Antalyaspor maçý öncesi tedavisi süren Delgado ve sakat olan Nobre bu akþam takýmdaki yerlerini alamayacaklar.

Öte yandan teknik direktör Denizli'nin Fortis Türkiye Kupasý'nda daha önce oynanan maçlarda olduðu gibi bu maçta da kaleyi Hakan Arýkan'a emanet etmesi bekleniyor.

Siyah-Beyazlý takýmýn Antalyaspor karþýsýna þu ilk 11'de çýkmasý bekleniyor:

Hakan, Serdar Kurtuluþ, Gökhan Zan, Zapotocny, Ekrem Dað, Serdar Özkan, Sivok, Yusuf, Tello, Bobo ve Holosko

Sayfa 56/77 ÝlkÝlk ... 631464748495051525354555657585960616263646566 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri