Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 64/77 ÝlkÝlk ... 1439545556575859606162636465666768697071727374 ... SonSon
765 sonuçtan 631 ile 640 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çekecekleri var!

Çek oyuncu: Umarým kulüp bana katlanýr çünkü futbolu burada býrakmak istiyorum.

AYRILMAK YOK
    Kara Kartal'ýn yeni transferlerinden Tomas Sivok, futbolu Beþiktaþ'ta býrakmak istediðini söyledi. Yavru Kartal'a konuþan Sivok, "Beþiktaþ'ta olmak size ne kazandýrýyor?" sorusuna, "Bu büyük kulübün bir parçasý olduðum için mutluyum" yanýtýný verdi.

***ÝF ALIYORUM
    Çek futbolcu, "Umarým kulüp bana katlanýr ve futbol hayatýmýn sonuna kadar burada kalýrým" diyerek ayrýlmaya niyeti olmadýðýný söyledi. Sivok, zaman zaman orta sahada görev almasý için de "Bundan ***if alýyorum" ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana býrakýn

Beþiktaþ'ýn yerli sambacýsý Mert Nobre, derbide siyah-beyazlýlarýn en büyük kozu olacak. Bu sezon forma giydiði 18 lig maçýnda rakip filelere 7 gol gönderen, 2 de asist yapan Nobre, "Çekiþmeli bir derbi olacak. Ben de zor maçlarýn oyuncusu olduðumu bir kez daha göstereceðim" yorumunu yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sensiz olmaz

Baþkan, sözleþmesi hâlâ uzatýlmayan golcü yýldýza haftaya imza attýracak....

Aklýndan bile geçirme
    Oynadýðý futbolla, Beþiktaþlý taraftarlarýn gönlünde taht kuran ve her maçta vargücüyle mücadele eden Nobre'ye baþkan Yýldýrým Demirören garanti verdi. Devre arasýnda sözleþmesi uzatýlacaðý söylenen ancak bugüne kadar halen masaya oturulmayan yerli sambacý ile görüþen baþkan Demirören'in, "Seni býrakmayý aklýmýzdan bile geçirmiyoruz. Merak etme, önümüzdeki hafta sözleþmeni uzatacaðýz" dedi.

Ligde son golü Fener'e
    Baþkanýn bu sözlerini üzerine rahat bir nefes alan Nobre ise ligdeki gol orucunu halen bozamadý. Bu sezon Süper Lig'de attýðý 7 golle takýmýnýn en skorer ismi olan yerli sambacý, 13'üncü haftadaki F.Bahçe derbisinden bu yana gol atamadý. G.Antep, Hacettepe, G.Birliði, Kocaeli (2), Eskiþehir ve F.Bahçe filelerini havalandýran Mert Nobre, UEFA ve Fortis Türkiye Kupasý'nda da 2'þer gol atmayý baþardý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakemler yakýyor

Yanlýþ düdüklerin, takýmý deðil sýralamadaki durumlarýný deðiþtirdiðini belirten genç yýldýz, en çok Emre Belezoðlu'nu beðendiðini ifade etti.

Niyet kötü deðil
    Beþiktaþ'ýn genç futbolcusu Serdar Kurtuluþ, maçlardaki hatalý hakem kararlarýyla ilgili ilginç açýklamalarda bulundu. Yanlýþ çalýnan düdüklerin; takýmý deðil, puan durumundaki pozisyonlarýný olumsuz etkilediðini söyleyen Serdar, "Bu durum elbette bizi üzüyor. Ancak hakemlerin bunu kötü niyetle yaptýðýna inanmýyorum, malesef hata yapýyorlar" dedi.

Sergen&Nouma
    Ateþleyici bir taraftar grubuna sahip olduklarýnýn da altýný çizen Kurtuluþ, þöyle devam etti: "Rakip takýma büyük baský, bize de destek oluyorlar. Beþiktaþ tarihinde en beðendiðim futbolcular Sergen Yalçýn ve Pascal Nouma. Rüþtü aðabeyin de kalede olmasý bize ayrý bir güven veriyor. Türkiye'de þu anda en beðendiðim oyuncu ise Emre Belözoðlu."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cisse gönderiliyor

Yönetici Ertunç Soðancýoðlu, Fransýz yýldýzla sezon sonunda yollarýn ayrýlacaðýný söyledi.

Beþiktaþ'ýn en çok eleþtirilerin oyuncularýndan biri olan Cisse ile yollarýn ayrýlmasýna karar verildiði öðrenildi. Asbaþkan Ertunç Soðancýoðlu, sezon sonunda gönderilecek isimlerin baþýnda Fransýz oyuncunun geldiðini ve bu düþüncelerini de Cisse'ye ilettiklerini belirterek, "Cisse, yeni sezonda aramýzda olmayacak. Onun yerini dolduracak oyuncu için çalýþmalara þimdiden baþladýk" yorumunda bulundu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gol ortalamasý düþtü

Beþiktaþ'ta teknik direktör Mustafa Denizli döneminde takýmýn gol ortalamasýnýn düþtü. Hücum futbolu oynatmasýyla tanýnan tecrübeli hoca döneminde Kartal 14 maçta 19 golle 1.35'lik bir ortalama tuttururken; ilk yarýdaki Saðlam döneminde 6 maçta 11 golle 1.83'lük ortalama yakalandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Delgado geldi rahatladým

Siyah -beyazlý ekibin yeni transferi Ernst, Arjantinli yýldýzýnýn geliþinin performansýný katladýðýný söyledi. Trabzonspor maçýndaki performansýyla alkýþ alan Alman oyuncu, "Delgado'nun geliþi beni müthiþ etkiledi. Hem idmanlarda hem de maçta birbirimizi çok iyi anlýyoruz. Ýþbaþý yapmasýyla birlikte, saha içindeki verimimin artacaðýna eminim" ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zeytinburnu Kartal'ý!

Kýsa bir süre önce hizmete giren Zeytinburnu'ndaki Kartal Yuvasý maðazasýna gösterilen ilgi her geçen gün artýyor. Olivium AVM'nin karþýsýnda bulunan ve kýsa sürede Beþiktaþlýlarýn gözdesi haline gelen maðazada, kulübün resmi ürünleri siyahbeyazlýlarýn hizmetine sunuluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kim kimi tuttu anlayamadýk!

Trabzonspor maçýnda Yattara'yý etkisiz hale getiren Ýbrahim Üzülmez'e övgü yaðýyor. Teknik patron Denizli'nin, "Trabzon derbisinde kimin kimi tuttuðunu anlayamadým. Ýbrahim'ýn nasýl verimli olduðunu herkes gördü. Ondan çok memnunum" dedi. Ýbrahim de "Mustafa hocayla birlikte her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Çýkýþýmýz sürecek" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne de olsa kaptan!

Yaþadýðý sakatlýðýn ardýndan Trabzon maçýyla sahalara geri dönen kaptan Delgado, futboluyla göz doldurdu. Arjantinli yýldýz, daha tam olarak hazýr olmadan forma giydiði Trabzonspor derbisinde ortaya koyduðu performansla; yeni transfer Yusuf Þimþek'i daha ilk maçta gölgede býraktý.

Sayfa 64/77 ÝlkÝlk ... 1439545556575859606162636465666768697071727374 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri