Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 70/77 ÝlkÝlk ... 2045606162636465666768697071727374757677 SonSon
765 sonuçtan 691 ile 700 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pota Býyýktay'ýn

Beþiktaþ Cola Turka Basketbol Takýmý'nda, antrenör Hakan Demir'in istifasýnýn ardýndan göreve Burak Býyýktay getirildi. Þube koordinatörü Hasan Bozkurter, "Umarým hayýrlý olur, kendisi bu görevi baþarýyla yerine getirecek kapasitede" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mali 'kriz' sürüyor

Beþiktaþ'ta bazý þubelerde 6 aydýr ödenmeyen ücretler nedeniyle tepkiler ve çözülmeler yaþanýyor. Yönetim, ödemeler konusunda ciddi sýkýntýlar yaþamayý sürdürürken özellikle amatör branþlardaki belirsizliðin sporcularý yorduðu ifade edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Güven Önüt unutulmadý

Beþiktaþ'ýn ilk "Gol Kralý" olan Güven Önüt, 6. ölüm yýldönümünde unutulmadý. Kulüpten yapýlan açýklamada, "225 maçta 94 gol atan, 1962-63 sezonunda 19 golle kulübümüzün ilk gol kralý olan Güven Önüt'ün ismi, þanlý tarimizin beyaz sayfalarýnda sonsuza kadar yaþayacaktýr" ifadesi kullanýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ 3 puana koþullandý

Turkcell Süper Lig'de 22. haftanýn açýlýþ maçýnda yarýn Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor'u aðýrlayacak olan Beþiktaþ'ta tek hedef galibiyet.

Ligde geçen hafta Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 yenen siyah-beyazlýlar, zirve yarýþýndaki rakiplerinin sürpriz puan kayýplarýyla moral bulurken, þampiyonluk yolunda umut tazeledi.

Beþiktaþ, saha ve seyirci avantajýný kullanarak, ligde bundan önceki 3 maçta da yenemediði Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor önünde hem bu þanssýzlýðýna son vermek, hem de zirve yarýþýnda puan kaybý yaþamamak amacýnda.

Siyah-beyazlý ekipte sarý kart cezalýsý Rüþtü'nün yerine yarýnki maçta kaleyi Hakan Arýkan koruyacak.

Sakatlýklarý nedeniyle geçen haftaki Gaziantepspor maçý kadrosuna alýnmayan kaptan Delgado, Holosko ve Ekrem hazýr hale gelirken, takýmla çalýþmalara dün baþlayan Ýbrahim Toraman hakkýndaki kararý ise teknik heyet verecek.

Hazýrlýklarýný bugün yapacaðý idmanla tamamlayacak olan Beþiktaþ'ta, Nobre, Ýbrahim Üzülmez, Ýbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Cisse sarý kart cezasý sýnýrýnda bulunuyor.
    BJK Ýnönü Stadý'ndaki karþýlaþma saat 20.00'de baþlayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nobre'nin imzasý bilmeceye döndü

Yönetim, 26 Þubat'ta geleceði açýklanan Juan Figer'in istediði 2.5 milyon dolarý çok buldu.

Geri sayým

Beþiktaþ'ta ilginç geliþmeler yaþanýyor. Sezon sonunda sözleþmesi bitecek olan ve yönetimin daha önce devre arasýnda imza atma sözü verdiði Nobre ile halen masaya oturulmamasý ***ifleri kaçýrýyor. Golcü oyuncunun menajeri Juan Figer geçtiðimiz hafta yaptýðý açýklamada, "26 Þubat'ta (bugün) Ýstanbul'a olacaðým. Yöneticilerle görüþerek sözleþmeyi uzatacaðýz" diyerek herhangi bir pürüz olmadýðýný ifade etmiþti.

ÇOK PARA ÝSTÝYOR!
    Ancak yöneticilerin, "Figer ile bir randevumuz yok" açýklamasýyla, Nobre'nin durumunun bugün de çözüme kavuþmayacaðý ortaya çýktý. Menajer Figer, üç yýl önce bonservisi olmadan Beþiktaþ'a gelen Mert Nobre için 3 milyon dolar almýþ, þimdi de sözleþme uzatmak için 2.5 milyon dolar daha istemiþti. Siyah-beyazlý yönetimin bu teklifi kabul etmediði için Nobre iþinin uzadýðý ifade edildi.
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ruh getirdi

Erdoðan: Bu geniþ kadromuz ve takýma hakim hocamýzla hedeflediðimiz kupalara ulaþacaðýmýza inancýmýz sonsuz.

CANLILIK KATTI
    Beþiktaþ
    Asbaþkaný Levent Erdoðan, yeni transfer Fabian Ernst'in orta sahaya ruh getirdiðini söyledi. Takýmýn gidiþatýný iyi bulduðunu dile getiren Erdoðan, "Mustafa hocanýn Trabzon ve Gaziantep maçlarýnda takýmýn iskeletini oturttuðunu gördüm. Özellikle Ernst'in geliþinden sonra orta saha canlandý. Bunda Ernst'in katkýsý çok büyük. Tam bir profesyonel, görevini iyi yapýyor" þeklinde konuþtu.

HAVAYA GÝRMEDÝK
    Erdoðan
    þunlarý söyledi: "Yusuf'un da zamanla takýma daha da ahenk saðlayacaðýný düþünüyorum. Sakat olan Holosko ve Delgado'nun iyileþmesi moralimizi düzeltti. Bu geniþ kadroyla, takýma hakim hocamýzla þampiyonluða inanmýþ bir görüntü var. Þampiyonluk havasýna girmedik ama baþarýlý olacaðýmýza, hedeflediðimiz iki kupaya da ulaþacaðýmýza olan inancýmýz sonsuz."
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Suskun yedekler

Siyah-beyazlýlar bu sezon filelere 33 gol gönderirken, 31 golü ilk 11'de sahaya çýkan futbolcular attý. Ýki golün sahibi ise Bobo.

KATKI YAPAMADI
    Beþiktaþ
    'ýn yedek futbolcularý, bu sezon skora çok fazla katkýda bulunamadý. Siyah-beyazlýlar Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 haftada rakip filelere 33 gol gönderirken, bunlardan sadece 2'si, oyuna sonradan giren futbolculardan geldi.

KOCAELÝ&TRABZON
    Kartal
    'ýn bulduðu 31 golü, ilk 11'de baþlayan futbolcular atarken; sonradan oyuna giren isimler arasýnda rakip aðlarý havalandýran tek isim Bobo oldu. Sambacý, Kocaeli ve Trabzon maçlarýnda attýðý gollerle takýmýna katkýda bulundu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kalpten oynuyorum

Beþiktaþ'ýn yeni transferi Ernst sahaya çýktýðý andan itibaren tüm konsantrasyonunu kazanmak için harcadýðýný belirterek, "Ýþimi seviyorum" dedi.

Ara transferde Almanya'nýn Schalke takýmýndan alýnan Fabian Ernst, siyah-beyazlý formayý giymekten büyük ***if aldýðýný söyledi. Geldiði günden bu yana otaya koyduðu futbolla spor otoritelerinden tam not almayý baþaran tecrübeli oyuncu, "Beþiktaþ'ta yüreðimi ortaya koyuyorum" dedi.

Bundesliga'da uzun yýllar forma giydiðini ve Türkiye'deki futbolun da üst düzey olduðunu belirten Ernst, "Eðer kazanmak istiyorsanýz 90 dakika boyunca mücadele edeceksiniz, çok koþacaksýnýz. Ben de bunu yapmak için uðraþýyorum. Bana güvenenleri mahcup etmem" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Belediye'ye yakýn takip

Zirveye bir adým daha yaklaþmak için Ýstanbul BÞB'den 3 puan almayý hedefleyen Beþiktaþ'ta teknik heyet, yayýncý kuruluþtan da rakiplerinin maç kasetlerini istedi. Belediye'nin maçlarýnýn analizini çýkaracak olan siyah-beyazlýlar, alýnacak önlemleri belirleyip, "Nasýl kazanabiliriz" sorusuna formül arayacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yusuf dert etmiyor

Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Yusuf yedek kalmayý sorun etmediðini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kararý verecek olan kiþi hocamýz Mustafa Denizli'dir. Bunu sorgulamak gibi bir davranýþta bulunamam. Hocam ne görev verirse en iyi þekilde mücadele etmeye hazýrým. Zaten önemli olan da bu. Ben her zaman oynayacakmýþ gibi kendimi hazýr tutmaya çalýþýyorum" diye konuþtu.

Sayfa 70/77 ÝlkÝlk ... 2045606162636465666768697071727374757677 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri