Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 76/77 ÝlkÝlk ... 2651666768697071727374757677 SonSon
765 sonuçtan 751 ile 760 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sene kral benim

Olympiakos ve W. Bremen'e transferi gerçekleþmeyen forvet çýtayý yükseltti.

Beþiktaþ'ýn golcü futbolcusu Bobo, Porto maçýndan sonra iddialý konuþtu. Olympiakos ve Werder Bremen'den transfer teklifi aldýðýný doðrulayan ancak siyah-beyazlý takýmda kalmaya karar verdiðini belirten sambacý, "Transferde hem benim hem de kulübümün kazanacaðý formüle 'evet' demiþtim. Olmadýðýna göre kaldýðým yerden devam edeceðim. Bu yýl Süper Lig'de gol krallýðýný istiyorum" dedi. Geç form tutuðunu belirten Bobo, "Bu, fiziksel yapýmdan kaynaklanýyor, þu an hazýrým" diye konuþtu.
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kartal'ýn Deco inadý

Beþiktaþ, Chelsea'nin süper yýldýzý Deco'da ýsrarýný sürdürüyor. Ýngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarýný ayýracak. Pirlo'nun Ýnter maçýndan sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeþil ýþýk yakmasý, siyah-beyazlýlarýn Deco umutlarýný iyice artýrdý. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaþýndaki Ýtalyan orta saha oyuncusuna yýllýk 6.5 milyon euro teklif ettiði açýklandý.

Deco'der çözülüyor

Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti Ýtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalýyor.

Son derbimdi!
    Beþiktaþ'ýn peþinde olduðu Deco konusunda her gün yeni bir geliþme yaþanýyor. Chelsae'nin hocasý Angelotti'nin bir süre önce yaptýðý, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açýklamasýnýn ardýndan; 30 yaþýndaki Pirlo'nun Ýnter maçý sonrasý takým arkadaþlarýna, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de oynayacaðý þeklinde yorumlandý.

Para+2 futbolcu
    Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artý Pizarro ve Mancienne'yi de kiralýk olarak önerdiði ifade edildi. Milan kulübünün düþünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceði; Deco'nun da serbest kalacaðý anlamýna geliyor. Bu transfer gerçekleþirse, her türlü fedakârlýðý yapacak Beþiktaþ yönetimi, Ýngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.

KONUYLA ÝLÝÞKÝLÝ DÝÐER YAZILAR Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biz yine Þampiyon

F.Bahçe ve G.Saray'ýn transferlerini öven sambacý, "Ama Beþiktaþ iyi takým" dedi.

Þunu hemen belirtmeliyim ki Mert Nobre ile yaptýðým söyleþi 'aðýr çekim' bir ropörtaj oldu... Çünkü araya tercüman girsin istemedim. Nobre de "Yavaþ yavaþ söyle ben anlarým!" deyince baþladýk konuþmaya. Ýþte Türk vatandaþlýðýna geçmekle kalmayýp, 'Ýnþallah'sýz konuþmamayý da öðrenen içimizdeki sambacýnýn bana aktardýklarý... "Geçen sezon çok baþarýlý olduk. Þimdi Ferrari, Ýsmail, Fink, Nihat, Erhan geldi. Hepsi iyi futbolcular. Ýnþallah biz bu sezon yine þampiyon..." "Mustafa hocanýn dediði gibi, kadromuz lig için yeterli. Ama Þampiyonlar Ligi zor. Orada iyi kadronun yanýnda þans da lazým. Ýnþallah önce iyi kura çekip sonra iyi performans gösterir ve gruptan çýkarýz." "Daum'la çalýþtým. O çok iyi bir teknik adam. Bir de baþka avantajý da Türkiye'yi tanýyor olmasý. Beþiktaþ'ta, F.Bahçe'de þampiyonluk yaþamýþ. Rijkaard'ýn kariyeri ortada ama Türkiye'yi bilmiyor. Bu açýdan iþi zor!" "F.Bahçe'nin yeni transferi Dos Santos özel biri. Milli Takým'da da oynuyor. F.Bahçe'ye çok faydalý olacaktýr. Bence Cristian da iyi transfer." "G.Saray'ýn aldýðý Elano ve Keita'nýn da kariyerleri ortada. Tartýþýlacak oyuncular deðiller. Ýkisi de saygý duyulacak oyuncu." "Bu sezon þampiyonluk yarýþý oldukça ***ifli geçecek. Biz iyi takýmýz. F.Bahçe ve G.Saray iyi transferler yaptý. Trabzon ve Sivas da geçen sezonki baþarýsýný tekrarlarsa yarýþ nefes keser." "Hakemlerle hiçbir sorunum yok. Ýþini yapmaya çalýþan insanlara saygý duymak gerek. Sahada savaþan bir oyuncu olduðum için rakiplerim de bana karþý sert davranabiliyor. Bazen rakibin yaptýðý fauller de bana yazýlýyor ama olsun..." Röportajýn sonunda Arsene Wenger'in Brezilyalý oyuncular hakkýndaki tezini hatýrlatýyorum. "Bir takým için üç Brezilyalý fazla" diyor, katýlýr mýsýn? Kahkahalarla gülüyor. Ama bir yandan da yanýtlamayacaðýnýn sinyalini veriyor. "Cevaplayacak mýsýn?" diye ýsrar ediyorum. "Zor soru zor" diyerek gülmeye devam ediyor ve elini uzatarak, sohbeti sonlandýrýyor...
    TURGAY DEMÝR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nihat'a garanti servet

Beþiktaþ, Nihat Kahveci transferini borsaya bildirdi. Kulüpten gönderilen yazýda 4 yýllýk sözleþme imzalatýlan tecrübeli oyuncuya ilk yýl için 3.5, sonraki 3 sene için ise 2.5'er milyon euro garanti para verileceði belirtildi. Villarreal'e ödenen 4.25 milyon euro da hesaba dahil edildiðinde Nihat'ýn Kartal'a maliyeti 15.25 milyon euro'ya ulaþýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sabýr gerekli

Kartal'ýn Çek stoperi Sivok, defansa yönelik eleþtirileri normal karþýladý. Her geçen gün Ferrari ile daha uyumlu hale geleceklerini belirten Sivok, "Savunmada yetenek anlamýnda sorun yok. Uyum için ise biraz zamana ihtiyacýmýz var" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurt hocadan A2'ye özel ilgi

Teknik direktör Denizli, PAF'ýn yerini alacak oluþuma büyük önem veriyor.

Beþiktaþ Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin aklý fikri yeni sezonda PAF Ligi'nin yerini alacak A2 Ligi'nde... 23 yaþ altý oyuncularýn forma giyebileceði ligde 2 de yabancý kullanýlabilecek olmasý tecrübeli hocanýn iþtahýný kabartýyor. Yeni oluþum için "Yýllardýr böyle bir deðiþime ihtiyaç vardý" yorumunu yapan Denizli, "23 yaþ altýndaki oyuncularýmýzýn geliþini saðlamak açýsýndan son derece verimli olacaktýr" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arif Çelik korkuttu

Konya Beþiktaþlýlar Derneði eski baþkaný Arif Çelik, trafik kazasý geçirdi. Aracýyla 5 takla atan Çelik'in iyi olduðu öðrenildi. Baþkan ve yöneticiler, Çelik'i arayarak 'Geçmiþ olsun' dediler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yusuf&Nobre hazýr Ýbo zor, Özkan yok

Beþiktaþ'ta Süper Kupa maçý öncesinde sakatlarýn durumu belli oldu. Aðrýlarý bulunan Yusuf ile adalesinde zorlanma olan Nobre'nin forma giyebileceði belirtildi. Takýmla çalýþmaya baþlayan ve iç adalesinde çekme olan Ýbrahim Üzülmez'in riske edilmeyeceði ifade edilirken, sað arka adalesinde çekme olduðu için dünkü idmana çýkmayan Serdar Özkan'ýn ise yarýnki maçta forma giyemeyeceði öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Denizli diyor ki...

Teknik direktör Denizli, Süper Kupa maçý öncesinde bir basýn toplantýsý yapacak. Tecrübeli hoca ve bir futbolcu, bugün 12.00'de Swissotel Neuchatel Salonu'nda sorularý yanýtlayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lincoln iþimize yaramaz

Yönetici Hakan Aksoy, medyada çýkan "Lincoln Beþiktaþ'a gidiyor" haberlerinin gerçek olmadýðýný söyledi. Aksoy, "Kesinlikle böyle bir þey yok. G.Saray'da idmanlara çýkmayan, sorunlarý ile baþ edilemeyen bir adamýn Beþiktaþ'ta iþi olamaz" yorumunu yaptý.

Sayfa 76/77 ÝlkÝlk ... 2651666768697071727374757677 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanýcý var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri