Zincirleme kaza
![]()
Geldiðinden beri iyi oynayan Sivok yenilgiye çanak tuttu. Birçok maçý çeviren muhteþem taraftar, Delgado'yu protesto edince Ankaraspor'un iþi kolaylaþtý.
Beþiktaþ bu sezon evinde ilk yenilgisini aldý. Bu sonucu bekliyor muydunuz?
Dün akþam için iki þeyin altýný çizmek gerek. Biri sezon baþýndan beri çok iyi iþler yapan Sivok'un kendi kalesine gol atmasý, ardýndan takýmýný yalnýz býrakmasý... Diðeri ise takým gibi taraftarýn da formsuzluðu. Taraftar, yönetime olan öfkesini dizginleyemiyor ve takýmý da protesto ederek oyundan düþürüyor. Dün akþamýn özeti bence bu. Ankaraspor çok iyi takým, onlarýn galibiyetine gölge düþürmem. Beþiktaþ ise onlarýn temposuna çýkamadý.
KAYIP FAZLA DEÐÝL KÝ...
"Taraftar istim üstünde. Puan kayýplarý olunca patladýlar" denilebilir mi?
Hayýr, ben buna katýlmýyorum. Çünkü Beþiktaþ puan olarak geride deðil. Trabzon, Kayseri ve F.Bahçe gibi zor deplasmanlara gitti. Puan kayýplarý normal. Yani çok zorlu maçlar oynadý. Beþiktaþ, tüm büyük maçlarýný evinde oynayan F.Bahçe'nin haftaya girerken puan olarak üzerindeydi. Yani taraftarýn istim üstünde olduðunu kabul etmiyorum. Beþiktaþ taraftarý böyle çok maçý çevirmiþtir. Dün akþam da destek olsalardý, maç deðiþebilirdi.
HOLOSKO YEDEK KALMAZ
Cisse'nin yokluðu arandý mý? Denizli'nin kadro seçimini nasýl buluyorsunuz?
Cisse üst düzey bir oyuncu deðil. Ancak agresif yapýsý ile takýma çok faydalý oluyor. Onun yokluðunda Beþiktaþ biraz daha yumuþak oldu. Bobo-Nobre seçimi bu maç için doðru denebilir. Ancak bence Holosko her zaman 11'de yer alacak kalitede bir oyuncu. Serdar Özkan'ýn giriþi Beþiktaþ'a hareket getirdi ama önce hakem (Sivok'a kýrmýzý göstererek), sonra taraftar (Delgado'yu yuhayarak) takýmý iki kiþi eksik býraktý. Serdar'ýn çabasý boþa gitti.
ORTA SAHA RAKÝBE KALDI
Yýldýrým gösterdi istifa istifa Goller Üzülmez'in kanadýndan geldi. Bu kenar yönetiminin zaafý mý?
Ankaraspor, Beþiktaþ'ýn sol kanadýný tam anlamýyla sürklase etti. Bunda ilk etken Üzülmez'in ilk baþlarda hücuma çýkma isteði ve arkasýnda büyük boþluklar býrakmasý. Ya kenar yönetimi ya da saha içinde futbolcular bu duruma müdahale edebilirdi. Üzülmez fazla ileriye çýkmaz, iþ biterdi. Onun kontrollü oynamasý istense belki de Ankaraspor o bölgeye oyuncu sokamazdý. Elbette bunda Beþiktaþ'ýn orta sahayý rakibine býrakmasýnýn da büyük etkisi vardý.
YÖNETÝM TRANSFER EDÝLSÝN
Bu yenilgi, Delgado'ya ve yönetime tepki, geleceðe nasýl yansýr? Devre arasýnda Beþiktaþ transfer yapmalý mý?
G.Saray haftalarca Lincoln'e, F.Bahçe taraftarý da Alex'e sabýr gösterdi, sahip çýktý. Onlar, Delgado'dan çok daha iyi oynamýyorlar ki. Üstelik Delgado bu takýmýn kaptaný... Transfer sorusuna gelince... Bence Beþiktaþ'ýn devre arasýnda yapacaðý en iyi iþ Hoffenheim (Bu sezon Bundesliga'ya çýkan Hoffenheim þu anda averajla lider) yönetimini transfer etmesidir!

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri