Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 62/77 ÝlkÝlk ... 1237525354555657585960616263646566676869707172 ... SonSon
765 sonuçtan 611 ile 620 arasý

Konu: Beþiktaþ Haber Hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cisse'ye özel görev

Denizli, Cisse'ye derbide özel görev verdi. Fransýz oyuncudan savunmadan top almasýný isteyen tecrübeli hoca, duran top organizasyonlarýnda da ileri çýkarak forvetteki arkadaþlarýna yardýmcý olmasýný talep etti. Cisse, son maçlarda defansif bir futbol ortaya koyuyordu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

'Ortalar yerini bulsun'

Mustafa Denizli, dün idmanda kanatlarda görev yapan oyuncularýný uyardý. Son haftalarda kanat organizasyonlarýnda etkisiz kaldýklarýný ifade eden tecrübeli hoca, "Rakibimizin iyi bir savunmasý var. Özellikle duran toplar ve kanat ortalarýnda tam isabet istiyorum. Þiþirme orta yok. Derbiyi ancak bu þekilde kazanabiliriz" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aydýn'a terapist desteði

Beþiktaþ'ýn Yusuf transferi karþýlýðýnda Bursaspor'a verdiði, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydýn Karabulut, çalýþmalarýný Ümraniye'de sürdürüyor. Dün de fizyoterapist gözetiminde bir idman yapan Aydýn için Mustafa Denizli, "Onu kaybetmek istemem. Ýyiye giderse þans bulabilir" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üzülmez banko sahada

Sezon baþýnda yaþadýðý tatsýz olay sonrasý bir dönem kadro dýþý býrakýlan ancak yýlmadan çalýþan Ýbrahim Üzülmez, defansýn deðiþmez ismi oldu. Tecrübeli oyuncu, Ekrem'in de sakat olmasý nedeniyle Trabzonspor derbisinde savunma dörtlüsünün solunda görev yapacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tek yol galibiyet

Deneyimli çalýþtýrýcý, güçlü rakibini orta sahada kilitleyip hücum futboluyla galibiyete uzanmanýn hesabýný yapýyor.

Beþiktaþ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de pazar günü Ýnönü Stadý'nda oynayacaklarý Trabzonspor maçý öncesinde taktiði belirledi. Deneyimli hoca, þampiyonluk yarýþýndaki rakiplerini devirmek için tüm taktiklerini hücum futbolu üzerine kuruyor. Trabzonspor'un güçlü bir takým olduðunu belirten deneyimli çalýþtýrýcý "Zor bir karþýlaþmaya çýkacaðýmýzý çok iyi biliyoruz. Önce rakibimizi durduracaðýz, sonra vuracaðýz. Kazanmaktan baþka bir düþüncemiz yok. Hedefimiz kesinlikle galip gelmek" þeklinde konuþtu.

Konya'yý unuttuk

Takýmýnýn Konyaspor karþýsýnda sergilediði futbolun kendisini de tatmin etmediðini dile getiren Denizli, Trabzonspor önünde bambaþka bir takým izleteceklerinin de sinyallerini verdi. Orta sahayý kalabalýk tutup ve hücumda kolektif bir futbol oynayacaklarýnýn altýný çizen baþarýlý çalýþtýrýcý, "Bu mücadelede galip gelerek çýkýþ yakalamak istiyoruz. Taraftarlarýmýza bambaþka bir Beþiktaþ izlettireceðiz. Bundan kimsenin þüphesi olmasýn" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ'ta görkemli açýlýþ

Beþiktaþ'a yýllýk 14 milyon dolar getirecek Fulya projesi muhteþem bir törenle açýldý Açýlýþa katýlan Cumhurbaþkaný Abdullah Gül, "Diðer kulüplere örnek olsun" dedi

Rüya gerçek oldu

Beþiktaþ'ýn, yýllardýr üzerinde büyük bir titizlikle çalýþtýðý Fulya Projesi resmen hizmete girdi. Dün, muhteþem bir törene sahne olan BJK Süleyman Seba Kompleksi'nin açýlýþ törenine Cumhurbaþkaný Abdullah Gül de katýlýrken; spor, siyaset ve sanat camiasýnýn önde gelen isimleri de açýlýþta hazýr bulundu. Siyah-beyazlý kulübe senelik 14 milyon dolar gelir saðlayacak dev kompleksin açýlýþý, "Yüzyýlýn Hikayesi" isimli görsel bir þovla baþladý ve geç saatlere kadar sürdü.

Herkesi tebrik ediyorum
    Törene gecikmeli olarak katýlan Cumhurbaþkaný Abdullah Gül, "Bu kadar görkemli bir yapý olduðunu, bizzat buraya gelince net olarak fark ettim. Bugüne kadar emeði geçen herkese çok teþekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu esere Süleyman Seba'nýn isminin verilmesini, büyük bir kadirþinaslýk olarak görüyorum. Bütün bu faliyetlerden hep beraber kývanç duyuyoruz. Diðer kulüplere de örnek olmasýný temenni ediyorum" diye konuþtu.

Baþkan heyecanlandý
    Heyecandan elindeki kaðýtlarý karýþtýran ve bu nedenle konuþmasýný kýsa kesmek zorunda kalan Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören de þu ifadeleri kullandý: "Beþiktaþ adýna büyük bir emeðin gururunu paylaþýyoruz. Biz, bu ül***le birlikte tarih sayfasýndaki yerimizi aldýk. Bugün burada, Türk sporunun geldiði noktayý en iyi anlatan, en nadide gayrimenkul yatýrýmýný açýyoruz. Bu dev yatýrýmla, hayallerimizi reel deðerlere dönüþtürdük."
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saðlam adýmlar attýk

Siyah -beyazlý ekibin yatýrýmlardan sorumlu yöneticisi Ýlhan Durusoy, Fulya Projesi'nin herkes için iyi bir örnek olduðunu söyledi. Diðer kulüplerin de ayný yoldan yürümeleri gerektiðini tavsiye eden Durusoy þöyle devam etti: "Katkýsý olan herkese hayýrlý olsun. Bizler de projenin baþýndan itibaren doðru hedefler koyduk ve büyük çabalarla mutlu sona ulaþtýk. Vicdanen de çok rahatým."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sözün bittiði yerdeyiz

Genel sekreter Kenan Öner, tüm Beþiktaþlýlarýn gurur duyduðu bir günü yaþadýklarýný söyledi. "Sözün bittiði yerdeyiz" ifadesini kullanýn Öner, "Bir marka olmanýn, bir Avrupa takýmý olmanýn ayrýcalýðýný bu tesisleþme ile bir kez daha simgelemiþ olduk. Bu güzel olayda Beþiktaþ camiasýnýn ferdi olarak bir omuz vermenin kiþisel onurunu ve þerefini yaþýyor, sonsuz mutluluk duyuyorum" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alkýþlar Seba'ya

Komplekse adý verilen Beþiktaþ Onursal Baþkaný Süleyman Seba, törenin yapýldýðý salona alkýþlarla girdi. Seba yaptýðý kýsa konuþmada, "Beþiktaþ'a kazandýrýlan bu muhteþem eserler, bütün sýkýntýlarý ve emekleri helal ettiriyor, gurur duyuyoruz. Bu emeði büyüttük, buralara geldik. Emeði geçen herkese teþekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hýrs küpü

Konyaspor maçýnda Nobre'den formayý alan Bobo, Trabzon'a karþý Denizli'den forma bekliyor. Ýdmanlarda hýrsýyla dikkat çeken sambacý, forvette yer almak için Nobre ile kýyasýya mücadele veriyor. Denizli'nin maça hangi oyuncusuyla baþlayacaðý ise merak konusu.

Sayfa 62/77 ÝlkÝlk ... 1237525354555657585960616263646566676869707172 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri