taþýmam .ama ayný numaramý verirlerse diðer operatör lerden almak isterim.bulunsun lazým olur.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Taþýrým
Hayýr Taþýmam
taþýmam .ama ayný numaramý verirlerse diðer operatör lerden almak isterim.bulunsun lazým olur.
Daha fazla ve ucuz olanak sunan operatöre geçerim
hangisi hesaplý olursa ona geçerim
taþýmam zaten var![]()
Ýki oparatörden 3 hattim var hayir taþimam.
türkcell biz bize cell kalktýndan beri avea bayaðý düþünüyorum
bende 3 operatöründe hattý olduðu için taþýmama gerek yok
taþýmanýn bir mantýðý yok ilk baþta yem atýyorlar daha sonrada hepside kap....? yorlar al birini vu ötekine en büyüðüde devlet bütün görüþmelerden ö.i.v alýyor özel olmayaný tarzancýlýkmý valla anlamadýmnereye dönsek arkamýzdaadsl varsa tel de olmak mecburiyetinde kap...? ran kap....? týrana ALLAH kolaylýk versin hepimize
DeÐerlÝ ArkadaÞlarim
Valla Ben Artik Bu Ülkede HangÝ Anlamda Olursa Olsun Her YenÝlÝk Adi Altinda Çikan BÝrÞeylerÝn Arkasindan Uygunsuz YerÝmÝze SÝvrÝ BÝr Kazik GeleceÐÝnÝ DÜÞÜnÜyorum.
Neden MÝ?
ÇÜnkÜ DÜnyanin HÝÇbÝr YerÝnde TÝcaret Erbabi TÜketÝcÝnÝn Yararina BÝrÞey Yapmaz.bu Durum GelÝÞmÝÞ Ülkelerde Devlet KontrolÜndedÝr Ama BÝzÝm ÜlkemÝzde Artik Devlet KendÝnÝ BÝle Kontrol Edemez Durumdadir.
GÖrÜÞÜme Katilirsiniz Katilmazsiniz Saygi Duyarim Ama YÝne Bu ProjenÝn Arkasindan BÝze BÜyÜk BÝr Kazik GeleceÐÝnÝ DÜÞÜnÜyorum.
Saygilarimla
avantajlý olursa ve bu avantaj uzun süreli olursa düþünmeden taþýrým zira turkcell diðer bazý operatörlere göre pahalý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri