REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: XP Service Pack 3 Türkçe Kullanıma Hazır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart XP Service Pack 3 Türkçe Kullanıma Hazır

****************************************************************************************************
    ****************************************************************************************************

Windows xp kullanan arkadaşlar service pack 3 çıktı. indirip kurabilirsiniz..

Microsoft Link; (303mb)
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

uyumluluk ; Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition

ServicePack 3 önceki sürüm sp1 ve sp2 yi içerir. yani sıfır kurulum yaptığınızda sadece sp3 kurmanız yeterli olacaktır.

***************************************************************************************************
    ***************************************************************************************************

Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiş konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler, yamalar gerekli güvenlik ve uyum açısından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler mutaf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim. umuter - f47xfenerli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben lisanslı yazılım kullanıyorum sp3 kurmama gerek varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu service pack 2-3 ne işe yarıyor ? Yani pc e faydası nedir ben 2 Kullanıyorum ama anlamadım ne işe yaradığını ? Tskler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben lisanslı yazılım kullanıyorum sp3 indirip kurmama gerek varmı cevap verirseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben lisanslı yazılım kullanıyorum sp3 indirip kurmama gerek varmı cevap verirseniz sevinirim
    lisanslı olsun olmasın sp3 kurmak faydalıdır. içeriğinde en son guncellemeler vs mevcuttur. + lisanslı kullanıcı isen bilgisayarının kendi kendine update etmesi gereken dosyaların tümü bu sp3 te mevcut.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu service pack 2-3 ne işe yarıyor ? Yani pc e faydası nedir ben 2 Kullanıyorum ama anlamadım ne işe yaradığını ? Tskler..
    kısaca anlatayım. xp ilk çıktığı zaman (2002) en iyi işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. fakat zamanla internet uzerinden çeşitli saldırılara maruz kaldı (virus trojan sistem ve program açıkları vs). bu saldırıları, sistemin çeşitli yapılandırmalarını ve bazı uyumluluk sorunlarını ortadan kaldırmak için windowsa eklenti olarak sonradan çıkan yamalara service pack denir. tüm güncellemeler hatta bazı driverleride içerir. sp1-2 ve en son olarakta sp3 piyasaya sürüldü.
    sp3 içeriğinde sp1 ve 2yide barındırır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kısa bir örnek verebilirim. service packsiz bir xp ile internete girdiğinizde 3-5 site dolaşımından sonra sistem çökecek kadar bozuluyor. düşünün ilk doğmuş bir bebek. savunmasız çaresiz. zamanla büyüyor gelişiyor kendini savunmayı beceriyor. fakat saldırılar sürekli devam ediyor.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri