REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: XP Service Pack 3 Türkçe Kullanıma Hazır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısaca anlatayım. xp ilk çıktığı zaman (2002) en iyi işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. fakat zamanla internet uzerinden çeşitli saldırılara maruz kaldı (virus trojan sistem ve program açıkları vs). bu saldırıları, sistemin çeşitli yapılandırmalarını ve bazı uyumluluk sorunlarını ortadan kaldırmak için windowsa eklenti olarak sonradan çıkan yamalara service pack denir. tüm güncellemeler hatta bazı driverleride içerir. sp1-2 ve en son olarakta sp3 piyasaya sürüldü.
    sp3 içeriğinde sp1 ve 2yide barındırır.
    Cok tsk ederim acıklama için...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha evvel ingilizcesini indirmiştim fakat kurmadım bunuda indirelim bakam bilgi paylaştıkça güzeldir teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windowsumu update olarak guncellemeyi pek sevmem. fakat service pack olarak güncel tutmak daha iyi şahsen. tek yamayı kur ve guncel xpye kavuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ievsan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha evvel ingilizcesini indirmiştim fakat kurmadım bunuda indirelim bakam bilgi paylaştıkça güzeldir teşekkürler.
    Turkçe bu verdiğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için tşk ler
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.
    dosya yı indirdim fakat iso dosyası olarak çıkmıyor.indirdiğim pc ye kurdum service pak3 oldu.yalnız bunu ilk windows kurulumunda nasıl kullanacağız?bootable cd değil bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler.
    dosya yı indirdim fakat iso dosyası olarak çıkmıyor.indirdiğim pc ye kurdum service pak3 oldu.yalnız bunu ilk windows kurulumunda nasıl kullanacağız?bootable cd değil bu.
    bu iso dosyası değil. microsoftun verdiği direkt link. yani tek dosya olarak verilen en son yama.
    nlite adlı program ile bu yama entegre edilebiliyor. saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri