REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Engin'e teklif

Kısa bir süre önce kulübüyle sözleşme yenileyen genç oyuncunun bonservis bedeli 2 milyon euro.

HAREKAT İÇİN START
    Fenerbahçe
    'nin, G.Birliği'nin yıldız oyuncusu Engin Baytar için ilk adımı attı. Sarı-lacivertlilerin, son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri çeken 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin'i kadrosuna katmak için G.Birliği'nin kapısını çaldığı öğrenildi. Kısa bir süre önce kulübüne yeniden imza atan genç oyuncunun sözleşmesinde "2 milyon euro karşılığında serbest kalır" maddesi bulunduğu belirtildi.

FENER'İ O DA ÇOK İSTİYOR
    Fenerbahçe
    yönetiminin sözleşmedi bu maddeyi kullanarak, Engin Baytar'ın işini ara transferde bitirmeyi amaçladığı ifade ediliyor. Kırmızı-siyahlı futbolcunun Fenerbahçe'de oynamayı da çok istediği bu transferle ilgili gelen haberler arasında. Bu sezon Gençlerbirliği forması almtında 1 golü 3 asisti bulunan Engin, son iki sezonda 47 karşılaşmada forma giydi ve Başkent ekibinin değişmezi oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güiza ve Yıldız ile coşarım

F.Bahçe'nin transferinde adım adım sona yaklaştığı Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Engin Baytar, ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Kırmızı-siyahlı oyuncu, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Sivassporlu Mehmet Yıldız ve golcü Güiza için, "Aynı takımda oynasam ikisiyle de çok iyi anlaşırım" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'e sempati duyuyorum

Engin, Fener'e sempati duyduğunu da ifade etti. Başarılı orta saha oyuncusu, "Küçükken Trabzonspor'u tutuyordum. Ama Fenerbahçe'ye de kendimi yakın hissediyordum" ifadelerini kullandı. Engin, eski takım arkadaşı Mehmet Çakır'ın kendisine "G.Birliği'nde 10 numarayı sen giy" dediğini de sözlerine ekledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ara transfer yoğun geçer

"Aksayan mevkileri yerli ve yabancı oyuncu ile takviye edeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor".

KOMİTEMİZ ÇALIŞIYOR
    F.Bahçe
    Asbaşkanı Ali Koç, Antalyaspor galibiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Ara transfer bizim için hareketli geçecek. Aksayan mevkiler için yerli ve yabancı oyuncu alacağız. Transfer komitemiz çalışıyor" dedi.

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
    Koç
    , Antalyaspor galibiyetinin her şeyi toz pembe yapmadığının da altını çizerek şöyle konuştu: "Daha ofansif olmalıyız. Sıkıntılı döneme rağmen iyi toparlandık. 9 maçta 7 galibiyet aldık. Konya'yı da yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eleştiriler haklı

"İdeal Alex'in çok uzağındayım. Çalışarak düzeleceğiz Takım da kapasitesinin altında. Daha iyisini yapabiliriz".

KAZANMAK ÇOK İYİ
    F.Bahçe
    'nin kaptanı Alex, Trabzon'un puan kaybettiği, diğer rakiplerin kazandığı haftada 3 puan almalarının iyi olduğunu söyledi. Kapasitelerinin altında oynadıklarını belirten Alex, "Daha iyi oynayabileceğimizi biliyoruz. Her zaman daha iyisini yapabiliriz. Bu hafta kazanmamız çok iyi" dedi.
    ÇALIŞMAM LAZIM
    Sakatlığının ardından oynadığı futbolun eleştirildiğinin belirtilmesi üzerine Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: "Ortalamamın altında oynuyorum. Bu konudaki eleştirilere katılıyorum. Benim çalışmam gerekiyor. Biraz daha çalıştıkça, tekrar eski Alex'i izleyeceğiz, her şeyi düzeltebilirim. İdeal Alex'in çok çok uzağındayım" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edu ve Lugano kart cezalısı

Antalya maçına çıkmadan önce 3'er sarı kartları bulunan Lugano ve Edu, dün gecede birer sarı kart görünce cezalı duruma düştüler. Lugano ile Edu, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor maçında forma giyemeyecekler. Fenerbahçe defansı böylece ağır bir yara almış oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçek Emre bu!

Futbolundan çok sakatlıklarıyla gündeme gelen Emre Belözoğlu, Antalyaspor karşısında sarı-lacivertli ekibin en çalışkan isimlerinden biriydi. Geçmiş maçlarının tersine inanılmaz hırslı görünen, rakibi hataya zorlayan Emre, dün gece kendisinden beklenen her şeyi ortaya koydu. Oyun kurdu, şut çekti, top kaptı, pres yaptı adeta sahada savaştı. Yıldız futbolcu, böyle oynayınca da bol bol alkışlandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizi asıl 2. yarı görün

Uğur Boral, Antalyaspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirtip, artık şampiyonluk yarışında en iddialı takımın kendileri olduğunu söyledi. Liderle aralarında sadece 2 puan fark kaldığını kaydeden Uğur, "En kaliteli kadro bizde. Ligin ikinci yarısında fırtına gibi esip, hedefe ulaşacağız" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Josico: Savunmanın eseri

Josico, çok iyi savunma yaparak Antalya'ya pozisyon vermediklerini belirterek, "Bence takım olarak en iyi yaptığımız şey savunma" diye konuştu. Rakip kaleye daha iyi gitmeleri gerektiğini savunan İspanyol oyuncu, çift ön liberolu sistemin defansif yönlerini kuvvetlendirdiğini savundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kombineciler bile gelmedi

Avrupa kupalarındaki kötü performans F.Bahçe taraftarını küstürdü. Kombine kartı olanlar bile maça ilgi göstermedi. İlk yarı sonunda Telsim kale arkasında kavga çıktı. Taraftarlar, "Yönetim uyuma, pankartlara izin ver" diye bağırdı.

Sayfa 117/187 İlkİlk ... 176792107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127142167 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri