REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gol çok tartışılır

Turkcell Süper Lig'in 16. hafta maçında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi.

Fakat Sarı-Lacivertliler'in 32. dakikada attığı ilk gol çok tartışılacak gibi...

Mücadelenin 32. dakikasında Konyaspor ceza sahası içerisine doğru yapılan ortayı kaleci Oğuzhan altıpas üzerinde yumrukladı; Dönen top Önder'e çarptı ve filelere gitti. Karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu önce golü vermedi. Ardından yardımcı hakemin talimatiyla kararını değiştirdi ve orta çizgiye doğru koştu...

Bu karar üzerine Konyasporlu futbolcular hakeme golün elle atıldığı yönünde itirazlarda bulundu; İtirazlar sonuç vermedi ve Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufak bir dip not;

Hatırlayın!
    Yine Konyaspor:FB, yine Kuddusioğlu Anelka'nın golü ....
    Olur böyle şeyler(!)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex'ten transfer açıklaması!

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Konyaspor maçının ardından, kendisine maçta yaşanan enteresan pozisyonlar ile ilgili sorulan soruya "Aslında çok fazla tartışmaya değer pozisyonlar değil. Bence Önder'in pozisyonu goldü. Kaleci topu uzaklaştırmak istedi, Önder'e çarptı ve girdi. Öteki pozisyonda ise top filelerden dışarı çıktı. Bunlar normal şeyler" dedi.

Alex, sözlerini "Maçın ilk yarısında olumlu bir görüntü ortaya koyduk. Doğru şeyleri yaptık. Buldugumuz iki gol vardı. İkinci yarıda ilk yarıya nazaran biraz daha kötüydük. Sonuç olarak baktığımızda ilk yarıdaki futbol bize yetti. Artık rakiplerimizin neler yaptığına bakacağız. Maçı kazandığımız için mutluyuz" şeklinde sürdürdü.

Alex, ligde Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş derbi ile ilgili olarak da derbinin berabere bitmesini istediğini ancak Galatasaray'ın kendi sahasında oynaması nedeniyle de favori gösterilebileceğini söyledi. Alex, içinden geçen skorun da 1-1 olduğunu söyledi.

Sezonun ilk yarısını da değerlendiren Alex, "Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama evimizdeki Kayseri maçından sonra kendimizi toparladık ve iyi maçlar çıkarmaya başladık. Ligin son maçında kazandık ve ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. İkinci yarı daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu..

Sözleşmesini uzatarak Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirten yıldız oyuncu, "Net bir şekilde söylemek gerekirse, ben Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum. Bu konuda bir çok şey konuşuldu ama, burada kalmak istediğimi kulübüm de biliyor. Zaten görüşmeler başladı ve bir çok konuda anlaşmalar oldu. Ancak Başkanımız kendisi için çok önemli olan bir yakınını kaybettiği için, görüşmeler şimdilik kesildi. Sanırım Ocak'ta yeniden görüşmelere başlayacağız. Önemli olan; benin Fenerbahçe'de devam etmek istemem ve kulübümün de bunu bilmesi" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vazgeçilmez Alex!

Fenerbahçe'deki performansıyla sarı-lacivertli takımın tarihine damgasını vuran Alex de Souza, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatırsa sarı-lacivertli ekipte en uzun süre forma giyen yabancılar arasında üste çıkabilir. Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de devam etmek istediğini bildiren Brezilyalı futbolcu, 5. sezonunu geçirdiği sarı-lacivertli ekiple sözleşme yenilediği takdirde, takımıyla birlikteliğini daha uzun yıllara taşıyacak.

Sarı-lacivertli formayla geride bıraktığı 4 dönemde, bir sezonda ortalama 48 maçta sahada yer alan Alex, en az 2 yıllık sözleşme yenilemesi durumunda, şu anda 218 olan maç sayısını 300'ün üzerine çıkaracak. Son 4 sezondur ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe'ye damgasını vuran Brezilyalı futbolcu, 293 maça çıkan Nijeryalı futbolcu Uche (Deniz Uygar) ve 260 maça çıkan Aurelio'nun ardından 3. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'ye 2004-2005 sezonunda transfer edilen Alex, 3 yıllık sözleşmesini tamamladıktan sonra sarı-lacivertli kulüple 2007-2008 sezonu öncesi 2 yıllık daha mukavele yapmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe'den Topuz harekatı!

Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek olan Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Gökhan Emreciksin'in ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
    Fenerbahçeli yöneticilerden Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı dün Ankara'da bulunan Kayserisporlu idarecilerle biraraya geldi. İki tarafın Mehmet Topuz'un sarı-lacivertli kulübe transferi için pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Sözleşmesi 2010 yılında bitecek Topuz'u kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe'nin, transferi birkaç gün içerisinde bitirebileceği ifade edildi.

YABANCI DA GELEBİLİR

Öte yandan sarı-lacivertli kurmayların Sivas'ın golcüsü Mehmet Yıldız ve Bursasporlu Sercan Yıldırım için de nabız yoklamaya devam ettiği belirtildi. F.Bahçe, devre arasında Şilili Maldonado'yu elinden çıkarabilirse, yabancı bir futbolcunun transferi de gündeme gelecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede artık yabancılara mılyarları trılyonları vereceklerıne turk evletlarına verseler daha ıyı olur daha ıyı oynarlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sercan Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü Bursasporlu oyuncu Sercan'la anlaştı.

Vatan gazetesinin haberi şöyle: "F.BAHÇE’NİN yöneticilerine transfer stratejilerini sorduk, her kafadan ayrı ses çıkıyor.. Transferdeki en, belki de ’tek’ yetkili isim başkan Aziz Yıldırım “Doğru olduğuna inandığımız ama beklentileri karşılamayan, düzeltilmesi gereken kararlar” kapsamında görüyor transfer konusunu.. ’Ağır top’ Ali Koç “2. yarıda daha rahat maçlar izlememiz için transfer yapmamız gerekiyor, herkes bizden bunu bekliyor” diyor.. Asbaşkan Ali Yıldırım “Kriz var, en fazla tek transfer yaparız” görüşünde.. Aragones’in transfer istemediği kesin ama son galibiyetler olmasa onun koltuğunda kalıp kalmayacağı bile belli değildi.. Dolayısıyla kendisini referans almak doğru olmaz.. Şimdi bölgelere göre adaylara ve son durumlara bakalım:

KALECİ: F.Bahçe’nin Volkanlar ile idare etmekle büyük risk alacağı ortada.. En fazla istedikleri isim ise İstanbul B.Şehir Bld’nin 1 numarası Hasagiç.. Hasagiç’in TC vatandaşı olmak için başvurusu söz konusu.. Türkiye’de 2 ayrı dönemde oynadığı toplam süre 5.5 sene olduğu için bu hakkı elde edebilir.. Peki Belediye’den vize çıkar mı? Orası soru işareti.. Başkanları Göksel Gümüşdağ’ın, Kulüpler Birliği’nde Aziz Yıldırım’ın yardımcısı olması ve yakın ilişkileri sorun çıkmayacağını gösterebilir..

ORTA SAHA: Josico ile Maldonado beklentileri kesinlikle karşılaşamadı.. Bu ikiliden vazgeçilebilir.. Ama evvel emirde Maldonado’nun gitmesine kesin bakılıyor.. O takdirde yabancı kontenjanında yer açılacak.. Bu bölge için yabancı adaylar F.Bahçe’nin geri dönmesi için pazarlık masasına oturduğu Appiah (bonservis bedeli yok ama sakatlığını ne derece atlattığı muamma), Andercht’li Biglia (Maliyeti 6-7 milyon Euro), Lens’ın Sırp orta sahası Kovaçeviç.. Yerlilerden ise Mehmet Topuz (Kendisi de istemiyor, Kayseri de bırakmıyor), Murat Ceylan (Antep kesinlikle bırakmıyor), Musa Aydın (Sivas bırakabilir), Özer Hurmacı (Süper yetenek ama bonservisi çok yüksek), Mustafa Sarp (Bursa bırakabilir...)

MALDONADO’NUN durumuna göre F.Bahçe yabancı transferini bu bölgeye yapabilir ki, sızan bilgiler o yönde.. F.Bahçe’nin bu transferleri hep ’top secret’ biçimde yaptığı düşünülürse ve uzun süredir Avrupa çapındaki araştırmalar yaptıkları bilindiğine göre sürpriz isimler de ortaya çıkabilir..

FORVET: Yaşı geçkin isimlerden ağzı yanan F.Bahçe, genç yeteneklerin peşinde.. Mevlüt Erdinç (21 yaşında) için Sochaux ile uzun pazarlıklar yaptılar ama Mevlüt kulübüyle mukavelesini 1 yıl daha uzattı geçen hafta.. Halil Altıntop (26) için Schalke’den vize çıkmıyor.. Werder Bremen ise Mesut Özil’i (20) kesin vermiyor.. Sivaslı M.Yıldız da olmuyor..

BU şartlarda genç ve yerli forvet arayan F.Bahçe’nin alabileceği tek isim Bursasporlu Sercan.. 18 yaşındaki genç yetenek yönetimine “F.Bahçe’ye gitmek istiyorum, beni bırakın” çıkışını yaptı.. Bursa gönülsüz gözüküyor ama başkan İbrahim Yazıcı, zaten kalmak istemeyen ve kaldıkça problem yaratan Sercan için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.. F.Bahçe istiyor, Sercan’ın menajeri Efgan Erciyas “Transfer bitti” diyor, Sercan gün sayıyor.. Buna göre F.Bahçe’nin transferdeki ilk bombası Sercan Yıldırım olacağa benziyor..

Koç ‘transfer’ diyor diğerleri istemiyor

F.BAHÇE’DE transfer konusunda her kafadan ayrı ses çıkıyor.. İşte üç yetkili ağızdan üç değişik açıklama:

“OCAK ayında yönetimden hiç transfer istemiyorum.. Bunu geçmişten gelen tecrübem ile söylüyorum.. Çünkü ocakta alınan futbolcular, 6 aylık kısa sürede çok başarılı olamazlar.. Ama yönetimin de bu konuda görüşleri elbette ki var..” Aragones

“BU kadar çok transfer söylentisi çıkaranların dünyadaki ekonomik krizden haberi yok. Bu krizden en büyük yarayı kulüpler aldı. Ne yazık ki, almaya da devam edecek. Henüz krizin yansımaları tam ortaya çıkmadı. Kimsede para yok. Nasıl transfer yapacaksın ki? Biz de belki 1 tane transfer yapar, defteri kapatırız.” Ali Yıldırım

“TAKIM, teknik direktör ve taraftarlar ellerinden geleni yaptı. Top şimdi yönetimde. Gereken bölgelere transferler yapılacaktır. Komitemiz çalışıyor. İç ve dış transfer bizim için yoğun geçecek.” Alİ Koç

FENER ISTIYOR AMA... UÇU DE IMKANSIZ

1-Özer Hurmacı: “ANKARASPOR’UN büyük hedefleri var.. İlk yarıda çizdiğimiz grafik de ümit verici.. Dolayısıyla en önemli oyuncularımızdan birini elimizden çıkarmayı düşünmeyiz.. Özer Hurmacı’yı F.Bahçe 2 yıl önce de istedi.. 1 milyon 250 bin Euro önerdiler, biz kabul etmedik.. Bu sezon için G.Saray’ın Necati transferinden kaynaklanan önceliği vardı.. Bunu kullanmadılar.. Bu saatten sonra Özer’i almak kolay değil.. Özer için gelecek kulübün en azından 7 milyon Euro’yu hazırlaması gerekiyor.. Ki, o şartlarda bile hocamız Aykut Kocaman’ın onayını almadan izin veremeyiz..” AHMET ÖKÇEK - Ankaraspor Başkanı

2-Murat Ceylan: “BİZİM hiç kimseye satacak oyuncumuz yok.. Bunu çok kesin bir biçimde söylüyorum.. G.Antep’in para sıkıntısı yok ki, büyüklere oyuncu satalım.. Şu ana kadar elimden gelen her türlü maddi fedakârlığı yaptım ve izlenmesi ***ifli, G.Antep’e yakışır bir takım oluşturduk.. Biz devre arasında takıma takviye yapmayı düşünüyoruz, değil ki oyuncu bırakalım.. Murat Ceylan, orta sahada herkese parmak ısırtan bir futbolcu.. Bizim çocuğumuz.. Bu nedenle kaç para verirlerse versinler, Murat’ı bırakmayı düşünmüyorum.. Ben Aziz Yıldırım’ın kendisini beğendiğini biliyorum, sağdan soldan da dedikodular duyuyorum.. Henüz net bir teklif de yok zaten.. Gelse bile bizim duruşumuz belli.. Murat’ı satmayız..” İBRAHİM KIZIL - Gaziantep Başkanı

3-Mehmet Yıldız: BEN menajerken bir yabancı hoca geldi, Mehmet Yıldız’a ‘Topçu olmaz’ dedi. Yıldız’ın bize maaliyeti 700 milyar. Şimdi beni şampiyonluğa götüren en önemli futbolculardan. Onunla Belçika ve Rus takımları ilgileniyor, Anderlecht ile görüşüyoruz.. Sözleşmesini 1 yıl daha uzattık.. Artık onu satmak istemiyoruz, çünkü değerini bilmiyorlar.. Geçen yıl “Mehmet’i alan şampiyon olur” dedim, az kalsın biz oluyorduk. Bir Barcelona, bir M.United, bir Arsenal ekolü vardır. Arsenal’in en büyük özelliği genç yetenekleri bulması. M.Yıldız, Yakubu tipinde. Aslında Mehmet’in yanında Güiza’yı oynatırsın, arkada Alex. Mehmet topu saklar, Güiza araya kaçar, Alex önlerine oynar. Ama yönetim de bırakmayacak. BÜLENT UYGUN - Sivasspor T.D."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maldonado'yu istemiyor!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu bugün yapacağı haftalık toplantısında teknik direktör Luis Aragones’in hazırladığı raporu masaya yatıracak.
    Ligin ilk yarısını 32 puanla kapayan sarı lacivertli takımın son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla zirve yarışına ortak olmasının ardından takviye için kolları sıvayan yönetim, alınacak ve satılacak oyuncuların durumunu görüşecek.

İspanyol çalıştırıcının kadrodaki oyuncular arasında sadece Claudio Maldonado’yu göndermek istediği bildirildi.

Kamp alternatifi

İkinci yarı için ilk etapta transfer istemeyen ancak yönetimin isteği üzerine genç oyuncuların alınmasını kabul eden Aragones’in bazı futbolcular için disiplin anlamında sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Kazım’ın ilk yarıdaki istikrarsız gidişinden memnun olmayan tecrübeli teknik adam, yönetimden bu konuda da destek istedi.

Devre arasının kısa olması nedeniyle kamp istemeyen deneyimli teknik adam, 30 Aralık’ta toplanacak olan takımın Samandıra Tesisleri’nde ikinci yarıya hazırlanmasını istiyor. Yönetim ise hava koşullarına göre tedbir amacıyla bir haftalık Antalya kampını alternatif olarak hazırladı. Sarı lacivertliler havaların soğuması durumunda Tokatspor ile deplasmanda oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçı öncesinde Belek’te kampa girecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih'in forma özlemi

Ligin 11. haftasındaki Ankaraspor maçında sakatlanan ve ardından menisküs ameliyatı olduğu için sahalardan uzak kalan Semih Şentürk, ikinci yarıyla birlikte tekrar formasına kavuşmanın planlarını yapıyor.
    Devre arası iznini fırsat bilerek İzmir’e ailesinin yanına giden golcü oyuncu, bir yandan tatil yaparken, diğer yandan fizik tedaviyi sürdüreceğini belirterek, “Amacım, 7 Ocak’ta Bursaspor maçının son bölümlerinde kendimi denemek. Asıl hedefim ise ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor ile oynayacağımız önemli karşılaşmada takımdaki yerimi almak. İkinci yarının ilk 4 haftasını İstanbul’da geçirecek olmamız bir avantaj. İlk hafta biz Trabzon’da oynarken, Sivas ile Galatasaray karşılaşacak. Yani ilk hafta liderliği ele geçirebiliriz” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe'de Deivid endişesi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yabancılardan Kaptan Alex, Lugano ve Roberto Carlos’un, sık sık Fenerbahçe’de kalmaktan yana olduklarını ve görüşmelerde büyük mesafe katedildiğini açıklamalarından sonra gözler Deivid’e çevrildi.
    Brezilyalı yıldızla ocak ayında masaya oturup, teklif almaya hazırlanan yöneticiler, kendisini mutlaka takımda tutmaktan yana. Bu arada bazı yöneticilerin, “Keşke devre arası tatiline girmeden bir ön yoklama yapılsaydı” diyerek, Deivid’in başka takımlarla görüşmesinden endişe duydukları belirlendi.

Sayfa 123/187 İlkİlk ... 237398113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133148173 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 9 Kullanıcı var. (0 Uye ve 9 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri