Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevilla da beni çok istiyor

Özer, kendisiyle Fenerbahçe'nin yanı sıra İspanya'nın Sevilla takımının da ciddi şekilde ilgilendiğini belirterek, "Sezon sonunda bana teklif yapacaklar. La Liga'dan Espanyol ve Seria A'dan Atlanta ekipleri de beni takip ediyor" açıklamasını yaptı. Genç yıldız, örnek aldığı futbolcunun Alex ve Yattara olduğunu kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre unutturacak

Emre Belözoğlu, 2. yarıya farklı bir motivasyonla hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, ilk yarıda biraz da sakatlıklar yüzünden yarattığı hayal kırıklığını unutturmanın peşinde. Emre, "Sakatlığımdan eser kalmadı. Başkana ve taraftara borcumu ödeyeceğim" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zico tam gaz!

CSKA Moskova ile anlaşan F.Bahçe'nin eski hocası Zico, Alex ve Deivid'in yanı sıra Gökhan Gönül'e de kanca attı. Rus ekibinin, Gökhan'ı resmen isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Zico, CSKA'yı para için değil, büyük zaferlere imza atacağını düşündüğü için tercih ettiğini söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeniden Özer

Fenerbahçe asbaşkanı, Ankaraspor ile masaya oturdu. Bu iş her an bitebilir.

Hurmacı dünden razı
    Fenerbahçe, Özer Hurmacı için yeniden harekete geçti. Özer'in "Fenerbahçe'yi istiyorum" demesinden sonra dün akşam bu transferi bitirmek için Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Ankara'ya geldi. Ankarasporlu yöneticilerle bir kez daha masaya oturan Mosturoğlu'nun "Özer ile her konuda anlaştık" dediği ve bonservis pazarlığı başlattığı belirtildi.

Ara dönemdeki 3. isim
    Ankaraspor'un 5 milyon euro istediği futbolcu için Mosturoğlu indirim talebinde bulunurken, tarafların belli bir noktaya gelmesi bu transferin bittiği şeklinde yorumlanıyor. Ankaraspor'un bonservis konusunda makul bir rakamla ikna edilmesi sonrası Özer de Fenerbahçe'nin devre arasında renklerine kattığı 3. isim olacak. Görüşmelerde sona gelindiği belirtiliyor.

ÖZER HURMACI KİMDİR
    Oynadığı takım:
    Ankaraspor
    Mevki: Orta Saha
    Doğum tarihi: 20.11.1986
    Doğum Yeri: Almanya
    Boy: 174 cm
    Kilo: 65 kg

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'de 24 milyon Euro'luk pazarlık

Menajer Juan Figer kaza yaptığı için İstanbul'a asistanı Christian'ı gönderdi. Alex, Deivid ve Lugano için Fenerbahçe ile masaya oturan menajerin talep ettiği toplam para miktarı 23.6 milyon euro'yu buluyor. Bu rakam, Turkcell Süper Lig'deki 9 takımın toplam değerinden bile fazla. Dün öğlen başlayıp akşama kadar süren görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.

Servet gibi

Figer'in asistanıyla masaya oturan yönetim, uzun pazarlıklar sonucu büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alex, Deivid ve Lugano ile yola devam etmek için şimdiden görüşmelere başlayan Fenerbahçe dün oldukça zor bir gün geçirdi. Sarılacivertli yöneticiler, üç futbolcunun menajerliğini yapan Juan Figer'in kaza yapması nedeniyle yerine İstanbul'a gelen asistanı Christian ile masaya oturdular. Akşam saatlerine kadar sürdüğü ifade edilen toplantıda kıran kırana pazarlık yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

EN AZ 2.5 MİLYON İSTEDİ
    Senelik 3.2 milyon euro alan Alex'in 3 yıllık 9.6 milyon euro'ya kalmayı kabul ettiğini belirten Christian, Deivid'in de 3 milyon euro'dan 3 yıllık 9 milyon euro'luk anlaşmaya sıcak baktığını iletti. Yıllık 1.2 milyon euro kazanan Lugano ise 2.5 milyon ve 2 yıllığına 5 milyon euro talep etti. Toplamda 23.6 milyon euro çıkması üzerine pazarlık yapıldığı ve ne kadara anlaşıldığı açıklanmasa da ortak noktada buluşulduğu belirtildi.
    Cuma YILDIZ

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakipler ezilecek

1.5 saat süren idmanın ardından bütün futbolcular nefes nefese kaldı. Aragones dinlendirmeyi bile 'ortada sıçan' ile değerlendirdi.

Transferlerle kadrosu zenginleşen, sakatlarıniyileşmesiyle tüm oyuncuları idmanda gören Aragones dün coştu. Sabah idmanını 1.5 saat yaptıran İs-panyol hoca, futbolcularının pestilini çıkardı. "Ayaktakalan formayı kapar" diyen Dede, 'tansiyon düzenle-me' amacıyla yaptırdığı idmanın dinlenme bölümlerini bile 'ortada sıçan' çalışmasıyla değerlendirdi.

NEŞET YALÇIN DA İZLEDİ
    Tempolu ve yorucu idmanda tek tansiyon soru-nu yaşayan Ali Bilgin oldu. Bu oyuncu da soruna rağmen çalışmayı bitirdi. Takımdan ayrı çalışan kaleciler ise arkadaşlarının halini görün-ce, "Biz yırttık" diye hallerine şükretti. İspanyol hoca akşam idmanında ise daha çok taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. İdmanını yönetici Neşet Yalçın da izledi.

Deniz DERİNSU

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gurbette yıldız avı

Alman 3. Ligi'nde forma giyen Tufan, Uğur, Mehmet, Deniz ve Hamza için nabız yoklanıyor. Liste çok uzun.

AVRUPA MERCEK ALTINDA
    Gelecek vadeden gençlerin peşine düşen F.Bahçe, Almanya'yı karış karış tarıyor. Belirlenen oyuncularla temasa geçildi. Uzun listede özellikle Alman 3. Ligi'nde forma giyen 18-20 yaşında futbolcular var. Avrupa da mercek altına alındı.

HER MEVKİDEN FUTBOLCU
    Offenbach'tan Tufan (20 yaşında orta saha), Uğur (20 yaşında forvet), Bayern Münih'in 3. lig takımından Mehmet (19 yaşında orta saha), Deniz (20 yaşında forvet), Fortuna Düsseldorf'tan Hamza (20 yaşında defans) F.Bahçe'nin gözdeleri arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih provada

Eskişehirspor kupa maçında oynaması beklenen Semih: Futbola golle döneceğim. Önce Eskişehir, sonra Trabzon filelerini havalandıracağım.

Uzun süren sakatlığını atlatan Semih Şentürk, "Pazar günü Eskişehirspor'a karşı oynamak istiyorum. Hocam görev verirse dönüşüm golle olacak" diye konuştu. Tecrübeli oyuncu lige verilen aradan da yararlanarak tamamen iyileştiğini söylerken, idmanlardaki performansı ve çalışkanlığı da bunu kanıtlıyor.

Kupada çeyrek finalin garantilenmesi nedeniyle Eskişehir maçına stressiz çıkacaklarını belirten Semih şöyle konuştu: "Hiçbir rakibi küçümsemem. Önce Eskişehir'e, ardından Trabzon'a gol atmak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve görev verilirse sözümü tutacağımı düşünüyorum."

Oğuz YÖRÜK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk'un uyanıklığı!

Yabancı oyuncuların "garanti para"ya imza atmak istemesi ve buna yönetimin sıcak bakması Selçuk Şahin'i harekete geçirdi. Tecrübeli oyuncu kendine yabancı menajer turarak şartları zorlama kararı aldı. Selçuk dışında garanti para isteyen oyunculardan Volkan Demirel de yurt dışından gelen teklifleri öne sürerek pazarlık şansını artırıyor. İki oyuncunun menajeri ile bugün yeniden görüşüleceği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Babacan'a özel koruma!

Volkan Demirel ile henüz nikâh tazelenmemesi gözleri Volkan Babacan'a çevirdi. Kupa maçlarında kaleyi başarıyla koruyan Babacan'ı teknik heyet ve yönetim 'koruma altına' aldı. Teknik heyet genç kaleciye özel idmanlar yaptırırken, yönetim de özel hayatını daha sıkı takip ettiriyor. Eskişehirspor maçında da kaleyi koruması beklenen Volkan için Aragones, "Onu ligde de oynatabilirim" mesajı verdi.

Sayfa 134/187 İlkİlk ... 3484109124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144159184 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri