Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan ve Selçuk'tan iyi haber

Sarı -lacivertlilerde sözleşmeleri sezon sonunda biten futbolculardan olan kaleci Volkan Demirel ile Selçuk Şahin'in yönetimle anlaşma aşamasına geldiği belirtiliyor. Her iki futbolcuyla da arada ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özer kuşatması

F.Bahçe'nin Özer Hurmacı ısrarı, Ankaraspor'un yüksek bonservis bedeli talebine rağmen sürüyor. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, 6 milyon euro'da ısrar eden başkent ekibine en son 2 milyon euro+2 futbolcu teklif etti. Ancak Ankaraspor'un futbolcu takasına yanaşmadığı ve parada direttiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine sarılacivertlilerde devreye başkan vekili Nihat Özdemir'in girdiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayınpeder sahip çıktı

Brezilya'da yayın yapan Diario Popular gazetesi, Palmeiras'ın Maldonado'nun peşinde olduğunu yazdı. Haberde, Palmeiras'ın hocası Luxemburgo'nun, aynı zamanda eski damadı da olan Şilili oyuncuyu transfer listesinin başına koyduğu, yardımcısını Fenerbahçe ile anlaşması için Türkiye'ye gönderdiği belirtildi. Maldonado, Fener'de satış listesinin başınd a.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çıkarlar korunsun

FBTV'de 'Kaptan Köşkü' programına konuşan Alex de Souza, menajerinin geçen salı gününden beri İstanbul'da olduğunu ve yönetimle görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Kaptan, "Umarım görüşmeler, benim ve kulübümün çıkarları zarar görmeden sonuçlanır" açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tümer Metin elde kaldı

Aragones'in, talibi çıkması halinde satışına onay verdiği Tümer Metin'e şimdiye kadar hiçbir resmi teklif gelmedi. Sakatlığı nedeniyle ilk yarıda sadece A.Gücü ile oynanan kupa maçında 45 dakika görev yapan Tümer ile şu anda sadece geçen sezon formasını giydiği Larissa ilgileniyor. Ancak Yunan ekibi de henüz resmi bir adım atmış değil. Fenerbahçe'nin, Tümer'in bonservisini ücretsiz vereceği belirtiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Es-Es'e bir değişiklik

Luis Aragones'in, Eskişehirspor maçına, Tokatspor karşısında sahaya sürdüğü 11'i bir değişikle çıkarmayı planladığı öğrenildi. Gökhan Emreciksin'i oynatmayı düşünen İspanyol hoca, sakatlığı tamamen geçen Semih Şentürk'e ise oyunun seyrine göre ikinci yarıda şans verecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son aday Köybaşı

Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor'un 19 yaşındaki sol beki İsmail Köybaşı'nı da listesine dahil ettiği öğrenildi. Bu sezon 6'sı lig, 2'si kupa olmak üzere Gaziantep'in 8 maçına çıkan İsmail'in 2012 yılına kadar kırmızısiyahlı kulüple sözleşmesi var. 1.77 boyundaki İskenderun doğumlu genç oyuncu, 1 kez U-19, 2 kez de U-20 Milli Takımı'nın formasını giyerken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düzenleme sürüyor

F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs tarihinde oynanacak 2009 UEFA Kupası finalinin hazırlıkları devam ediyor. Finalist takım taraftarları ile futbolseverler için Kadıköy Rıhtım ve Kalamış Parkı olarak belirlenen taraftar alanlarıyla ilgili çalışmalarda büyük mesafe katedildiği açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dede'den 'daha ciddi' uyarısı

Pazar günü kupada grubundaki son maçını Eskişehirspor'a karşı oynayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, dün yapılan idmanda maçın taktiği denerken, teknik direktörü Aragones sık sık çalışmayı kesip oyuncularından daha ciddi olmalarını istedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mecbur değilim

"Benim işim sadece gol atmak değil, farklı görevlerim de var. Kendimi her karşılaşmada gol atmaya mecbur hissetmiyorum".

Sezonun ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Daniel Güiza, başarısız olduğu yönündeki görüşlere katılmadığını söyledi. Fenerbahçe'de gol atmanın dışında daha farklı görevler de üstlendiğini belirten Okçu, "Geçen sezon İspanya'da 27 golle kral oldum. Ancak bu demek değil ki her yıl 27 gol atacağım. İki ülkede oynanan futbol farklı. Türkiye'de sistem oynatmamak üzerine kurulu. Böyle olunca golcülerin işi zor oluyor" dedi.

Ben de bir insanım
    Güiza, şöyle devam etti: "Kendimi her maçta gol atmaya mecbur hissetmiyorum. Böyle bir sorumluluğum yok. Zaten benden bunu isteyen de yok. Tokat maçında bile gol atamadım diye tenkit edildim. O maçı yarım metre karda oynadık, ayakta bile durmakta zorlandık. Acımasızca yapılan eleştirilerden dolayı bazen geriliyorum. Ama bizler profesyoneliz, bunlara katlanmak zorundayız. Ancak unutulmasın; bizler de birer insanız."

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 136/187 İlkİlk ... 3686111126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146161186 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 11 Kullanıcı var. (0 Uye ve 11 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri