Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 170/187 İlkİlk ... 70120145160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.691 ile 1.700 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalçın: Desteğe devam

Asbaşkan Neşet Yalçın, dünkü idmanı izleyerek futbolcularla bir süre sohbet etti. Alınan başarılı sonuçlar nedeniyle yönetimin memnuniyetini dile getiren Yalçın, "Size desteğimiz sürecek" mesajı verdi. Sarılacivertli yönetici, Fenerbahçe'nin bundan sonra düşüş yaşayacağını sanmadığını savundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahada oynanır

"Futbolun aktörleri oyunculardır. Hep kazanalım isteriz ama makine değiliz".

Dediğim çıkıyor
    Fenerbahçe teknik Direktörü Luis Aragones, FBTV'deki 'Aragones ile Teknik Analiz' programında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte öne çıkanlar: "Daha önce mart-nisan döneminde takımın daha iyi olacağını söylemiştim. Şimdi bunu yaşıyoruz. Sonuna kadar birbirimize destek olmalıyız. Oynayarak kazanan bir takım istiyorum. Her maçı alalım isteriz ama futbolcularım makine değil."

Gençler kazanç
    "Benim katkım bir yere kadar. Ne söylersem söyleyeyim, futbolun aktörü oyunculardır. Bu oyunu futbolcular oynar. Milli takım maçları arasını çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu çok önemli. Daha dikkatli olmalıyız. Bulunduğumuz yeri korumalıyız. İspanyol basınının benim hakkımdaki övgüleriyle ilgilenmiyorum. Genç oyuncularımızın diğer futbolcularla birlikte görev yapması önemli bir tecrübe."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre: Fener'de kafayı yedim!

"F.Bahçe'ye ilk geldiğim dönemde çok stresli günler geçirdim. Camianın beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum. Ayrıca başarısız olma korkusu da yaşadım. Bu yüzden ilk günlerde neredeyse kafayı yedim diyebilirim. Fakat korktuğum şeyler olmadı. Camia beni bağrına bastı."

Çok acı çektim

F.Bahçe'de doku uyuşmazlığı yaşayan hırçın yıldız, yöneticilerle ters düşmüş.

Fenerbahçe'in Newcastle United'dan büyük maliyetlerle transfer ettiği Emre Belözoğlu, ilk günlerde uyum sorunu yaşadığı sarı-lacivertli ekipte, kendi deyimiyle kafayı yemiş! Emre, o dönemdeki sıkıntılarını yakın çevresine ve dostlarına bakın nasıl aktarmış: "İlk günlerde çok stresli günler geçirdim. Camianın beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum. Ne de olsa Galatasaray geçmişim vardı. Başarısız olma korkusu beni mahvediyordu. Kafayı yiyecektim."

Korkularımı yendim
    "Başkanım sahip çıkıyordu ama yönetimden beni sevmeyenler vardı. Bazı yöneticiler, yanlarından geçerken yüzüme ters ters bakıp ters ters konuşuyorlardı. Psikolojim bozuldu. Bu durum futboluma da olumsuz yansıdı. Ancak zamanla korkularımı yendim. Camia daha sonra beni bağrına bastı. Moralim yerine gelince futbolumda da düzelmeler oldu. Evlilik ise imdadıma yetişti. Şimdi hiçbir sorunum yok."
    Emre BOL

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Az da olsa umut

Yönetim, Lazio'yla anlaşan Uruguaylı defans oyuncusunu ikna etmek için her yolu deniyor.

Kara bulut gibi çöktü
    Lugano'nun şok dalgası giderek yayılıyor. Sözleşmesini uzatma yönündeki gayretler hep boşa çıkan tecrübeli oyuncunun İtalyan ekiplerinden Lazio ile anlaştığı haberi camianın üzerine kara bulut gibi çöktü. Takım iyi giderken gelen bu kötü haber, sarı-lacivertli yönetimi zor durumda bıraktı.

Başkan talimat verdi
    Yeni bir Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio vakası yaşamak istemeyen başkan Aziz Yıldırım, Uruguaylı futbolcuyu ikna etmeleri için kurmaylarını harekete geçirdi. Lugano ve menajeri Juan Figer ile görüşmeler sıklaştı. Sızan bilgilere göre Lugano, kesin kararını cuma günü sarı-lacivertli yönetime bildirecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kale gole kapalı

F.Bahçe'nin iki genç kalecisi Volkan Babacan ve Mert dünkü idmana kurtarışlarıyla damga vurdular. file bekçisi, "Kalemiz gole kapalı" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zoru kolaya çevirdik

Edu, Kayseri galibiyetiyle hayat bulduklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu, sitesinden yaptığı açıklamada, "İki Sivas galibiyeti bizi fişekledi. Kayseri zaferi ile ise yeniden iddialı konuma geldik. Zoru artık kolaya çevirdik" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Göz kamaştırıyor

Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesi, Kayseri'de kariyerinin 800. maçına çıkan Alex de Souza'ya geniş yer ayırdı. Kaptanın, "Asla bu noktaya geleceğimi düşünmemiştim" sözlerine yer verilen haberde, "Alex, üstün futbol stiliyle yine göz kamaştırdı. Futbol hayatı başarılarla devam ediyor" yorumu yapıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hata yok!

Sezon başı transferlerde hayal kırıklığı yaşayan F.Bahçe, işi artık şansa bırakmayacak. Yönetimin, bir izleme komitesi kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi. Bu konuda altyapı hocalarından ve antröner Önder Özen'den de faydalanılacağı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk tesellisi

Kontratı sezon sonunda biten oyunculardan Deivid ve Volkan Demirel ile anlaşan yönetim, Selçuk'ta da sona yaklaşıyor. Selçuk'un menajeri dün kulübe gelerek yönetimle son detayları görüştü. Üç futbolcuyla da biriki gün içinde imza atılması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'de Deivid şoku!

F.Bahçe'de Deivid şoku! Kayseri'den sakat dönen ve önceki günkü idmana çıkmayan Brezilyalı yıldız, dünkü antrenmana da katılmadı. Sağ arka adalesinde kas zorlanması olan Deivid'in Kocaelispor maçında oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak.

Sayfa 170/187 İlkİlk ... 70120145160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 6 Kullanıcı var. (0 Uye ve 6 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri