F.Bahçe'den Onur atağı
![]()
Yıldız avına çıkan F.Bahçe geleceğe de yatırım yapıyor. Kanarya, Beşiktaş ve Trabzon'un da istediği Bozüyüklü Onur'a talip oldu. 19 yaşındaki golcünün gözü de F.Bahçe'de.
Fehmi ÖZGÜLER
F.Bahçe'den Onur atağı
![]()
Yıldız avına çıkan F.Bahçe geleceğe de yatırım yapıyor. Kanarya, Beşiktaş ve Trabzon'un da istediği Bozüyüklü Onur'a talip oldu. 19 yaşındaki golcünün gözü de F.Bahçe'de.
Fehmi ÖZGÜLER
Ufuk geliyor
G.Saray ile anlaştığı belirtilen Manisa'nın kalecisi Ufuk Ceylan için F.Bahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi. Hatta başkan Aziz Yıldırım'ın Ufuk'u çok istediği ve görüşmelerin imza aşamasına geldiği ifade edildi.
Arango hazır
![]()
Mallorca'nın Venezuelalı oyuncusu Juan Arango, F.Bahçe'den teklif aldığını söyledi. İspanyol ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten orta saha oyuncusu, "Güiza'nın olduğu takıma giderim. Mallorca'dan ayrılmam sorun olmaz" dedi. Ancak F.Bahçe, Arango'ya pek sıcak bakmıyor.
Bilica bizimdir
Sivas yönetiminden gelen, "Transferini askıya aldık" sözünün gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. 1.87'lik stopere imza attırıldı.
Yürekler soğudu
Sezon bitmeden anlaşılan Bilica'da bir sorun olmadığı açıklandı. Sivas yönetiminden gelen, "Bilica'yı askıya aldık. F.Bahçe'ye vermiyoruz" sözünün gerçeği yansıtmadığını belirten yöneticiler, "Bilica bitti" diyerek yüreklere su serpti.
Şovlar yakında
F.Bahçe yönetimi 30 yaşındaki stopere imzayı attırmak için transfer sezonunun başlamasını ve teknik direktör Daum'un resmiyet kazanmasını bekliyor. Daum açıklandıktan sonra F.Bahçe'de imzalar peş peşe atılacak.
Deniz DERİNSU
Topuz: Üzüldüm
'İstanbul'a gitti' denilen, Yozgat'ta ailesiyle hasret gideren Mehmet Topuz, "Kayseri'de kalmak isterdim. Bana 'talibin varsa anlaşalım' teklifi geldi. Şaşırdım ve üzüldüm" dedi. Tecrübeli oyuncu, "Benim için artık Kayseri bitti" sözleriyle de kırgınlığını anlattı.
Korkutamazlar
Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Efes Pilsen'in kendilerine 600 kişilik yer ayırmasına tepki gösterdi. Karakaş, "İlk kez kısıtlamaya şahit oluyoruz. Biletler 40 TL'den satılıyor. Yasak olduğu halde toplu dağıtılacakmış. F.Bahçe taraftarı bilet fiyatıyla korkutulamaz" dedi.
Takas teklifi
F.Bahçe yönetimi, Mehmet Topuz için kesenin ağzını açarken takasa da hazır olduğunu açıkladı. Yöneticiler, "Sadece para da olabilir. Elimizdeki oyunculardan bazıları satılacak, bazıları kiraya verilecek. Kayseri yönetimi, teknik heyeti isterse takas da olabilir" diye konuştular.
B planı Kartal
F.Bahçe'nin 'bitti' gözüyle baktığı Mehmet Topuz'un "B planı" Beşiktaş. Tecrübeli oyuncunun menajeri Metin Korkmaz'ın Beşiktaşlı yönetici Kenan Öner ile görüştüğü, "F.Bahçe'de bir sorun çıkarsa sizinle temas kurarız. Mehmet'in istediği iki ekipten biri sizsiniz" dediği öğrenildi.
Ödülüne sevinemedi
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, 2008'in en başarılı milli takım teknik direktörü Luis Aragones'i seçti. İspanya'yı 44 yıl sonra Avrupa Şampiyonu yapan Aragones'e ödülünü IFFHS'nin Türkiye temsilcisi Çağlar Şahin verdi.
F.Bahçe günlüğü
Paramızı ver, yolla
Bilica ve Barnetta'ya 'oldu' gözüyle bakan F.Bahçe'de Josico ile Maldonado da vedaya hazırlanıyor. İki oyuncu, "İstenmediğimiz yerde durmayız" derken sözleşmeleri gereği oluşan parayı almadan gitmeyeceklerini söylediler.
Özer: Set çekmeyin Özer Hurmacı, Ankaraspor yönetimine başvurarak, "Bonservisimde indirim yapın" dedi. Özellikle F.Bahçe'den cazip teklif aldığını belirten golcü futbolcu, yönetime "Geleceğimin önüne set çekmeyin" ricasında bulundu.
Carlos tedirgin
F.Bahçe'yi çalıştırırken, "Başkan istiyor ama ben olsam Roberto Carlos'u almam. Çünkü heyecanı kalmadı" diyen Daum'un gelişi sambacıyı tedirgin etti. Tatile ülkesine giden Roberto Carlos'un Türkiye'ye dönmeyeceği konuşuluyor.
Bekir için yeni teklif
Bilica'yı alarak elini güçlendiren F.Bahçe, G.Antepli Bekir'den de vazgeçmiyor. Sarılacivertli yönetimin, Güney ekibine 'para+ oyuncu' teklifinde bulunduğu öğrenildi. G.Antepspor yönetimi konuyu tartışacaklarını iletip, süre istedi.
Sercan'ı alalım
Daum'un maç kasetlerinden izlediği Bursasporlu Sercan için girişimler sürüyor. Genç oyuncunun gönlünün de F.Bahçe'de olduğunu bilen yöneticiler, Bursaspor yönetimine "Bonservis bedelini açıklayın, görüşelim" teklifini iletti.
Edu: Lige yetişirim
Sezonu erken kapatan Edu tedavisinin çok iyi gittiğini söyledi. Sezon başına yetişeceğini belirten Brezilyalı defans oyuncusu sık sık İstanbul'daki arkadaşlarını arayıp gelişmeleri öğreniyor. Edu'nun bir yıl daha sözleşmesi var.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri