Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 43/99 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152536893 ... SonSon
1862 sonuçtan 421 ile 430 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakamları çok yüksek bulan sarı lacivertli yönetim, transferin son haftasında işi bitirmek istiyor.

Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Luis Aragones'in verdiği yerli transfer listesinin en başındaki iki isim Sercan Yıldırım ile Özer Hurmacı'dan henüz vazgeçmediği öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Sercan için Bursa- spor'a resmi teklifte bulunmuş ancak yeşil-beyazlıların yüksek bonservis bedeli istemesiyle geri adım atmak zorunda kalmışlardı. Kanarya, Ankarasporlu Özer'i de yine aynı gerekçeyle renklerine katamamıştı.

Musa da var
    Ancak sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklar, Fener'in bu iki genç yıldızdan vazgeçmediğini, bunun için uygun ortamın kollandığını belirttiler. "Bekle ve gör" stratejisi izlendiğini belirten aynı kaynaklar, F.Bahçe'nin Ankarasporlu Ediz, G.Antepli Murat Ceylan ve Sivassporlu Musa Aydın için de fiyatların düşmesini beklediğini ifade ediyorlar. F.Bahçe'nin ara transferin son haftasında atağa kalkacağı sızan bilgiler arasında.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökhan ve Abdülkadir Fener'e imza attı

Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir'i resmen renklerine katan sarı-lacivertliler her iki futbolcuyla da 4.5 yıllık sözleşme yaptı

Fener duble yaptı

Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir'i resmen renklerine katan sarı-lacivertliler her iki futbolcuyla da 4.5 yıllık sözleşme yaptı.

Fenerbahçe, ara transferin ilk bombalarını aynı gün patlattı. Sarı-lacivertliler, daha önce kendileri ve kulüpleri Ankaragücü ile her konuda anlaşma sağlanan Gökhan Emreciksin ve 17 yaşındaki Abdülkadir Kayalı'yı dün resmen renklerine kattı. İki transfer de Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Her iki futbolcu ile de 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreni tarihi daha sonra duyurulacak" ifadelerine yer verildi. Abdülkadir için Chelsea ve Manchester City kulüpleri de devreye girmişti ancak Fenerbahçe işi bitirdi.

'Doğru adres F.Bahçe'
    Abdulkadir'in menajeri Haluk Canatar, "Yurt dışı ve yurt içinden birçok transfer teklifi almıştık. Ama biz, ciddi ve profesyonel yaklaşım gösteren Fenerbahçe'nin doğru adres olduğuna karar verdik" diye konuştu. Canatar'ın İngiliz Premier Ligi ekiplerinden Chelsea ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğunu doğruladığı Abdülkadir, UEFA tarafından "geleceğin 10 büyük futbolcusundan biri" olarak gösterilmişti. Gökhan Emreciksin sağ kanat, U-17 Milli Takımı'nın kaptanı olan Abdülkadir Kayalı ise orta sahada ön libero mevkiinde görev yapıyor.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün imzalıyolar

Ara transfer döneminin başlaması ile birlikte Fenerbahçe'nin renklerine kattığı Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı için imza töreni düzenleneceği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; 6 Ocak 2009 Salı günü saat 15.00'te (Bugün) yapılacak imza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda gerçekleşecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çarpı iki: Gökhan

Sakatlıktan tamamen kurtulduğunu belirten genç futbolcu ligin 2. devresinde takıma olan katkısını ikiye katlayacağını iddia etti.

Sadece yarısıydı
    Gökhan Gönül, Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısındaki en başarılı isimlerinin başında yer aldı. Genç futbolcu, zaman zaman kendisini zorlayan sakatlığına rağmen iyi maçlar çıkardı ve taraftardan bolca alkış topladı. Ancak Gökhan, sahada performansının sadece yarısını ortaya koyduğunu söyledi.

İyi durumdayım
    Birçok maça iğne yiyerek çıktığını söyleyen sarı-lacivertli yıldız, "Şu an sakatlık adına hiçbir sorun yaşamıyorum. Çok iyi durumdayım ve çalışmalarımı hiç aksatmıyorum. 2. yarıda takıma olan katkımı daha da artıracağım. En az iki misli daha faydalı olacağımı düşünüyorum. F.Bahçe'deki en verimli sezonumu yaşayacağım" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aragones'ten son uyarılar

Fenerbahçe, yarın sahasında Bursaspor'la kupada yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sabahki idmanda teknik direktör Aragones, saha ortasında futbolcularıyla bir toplantı yaparak bazı uyarılarda bulundu. Sakatlığı hemen hemen geçen ve dün idmanın bir bölümünde arkadaşlarıyla çalışan Semih Şentürk'ün maç kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Dün idmanın sonlarına doğru bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile çalışan Semih'in kupadaki Eskişehir maçında oynatılacağı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O gol beni rahatsız etti

"İkinci devre temiz bir sayfa açalım ve hakemleri suçlamayı bırakalım".

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Önder'in Konya maçında attığı golden ben de rahatsız oldum" dedi. Antalya'da TFF yönetim kurulu, MHK ve hakemlerin yaptığı toplantıda ilk sözü alan Yıldırım, ilk yarıda hakem hataları olduğunu belirterek "Herkes hakemi suçladı. Konya maçında bizim Önder'in eline çarpan top gol oldu. Hakem bunu görmeyebilir. Ben de rahatsız oldum. Hep bu pozisyon gündemde tutuldu ama nedense topu elle düzeltip gol atanlar için kimse ses çıkarmadı. Artık hakemlerimizi şuçlamayalım art niyet aramayalım, temiz sayfa açalım" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekir'de son söz Fener'in

F.Bahçe'nin renklerine katmak istediği G.Antepsporlu Bekir İrtegün için top artık yönetimde. Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İbrahim Kızıl, F.Bahçe ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Şu an kesin anlaşma yok. F.Bahçe ile sayın Nihat Özdemir kanalıyla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Bekir'e karşılık Fener'den Can Arat ve para istediklerini ifade eden Kızıl, aradaki pürüzlerin giderilmesini beklediklerini söyledi. Sızan bilgilere göre sarı-lacivertliler Can'ı Gaziantep'e vermeye hazır, ancak parada ufak bir pürüz var. O da halledilir halledilmez Bekir sarı-lacivertli formayı giyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk ile anlaşıldı

F.Bahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda biten oyuncularından Selçuk Şahin'in, yönetimle her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Selçuk'la 3 yıllığına yeni anlaşma yapılacak. Kaleci Volkan Demirel ile yapılan ilk görüşmelerden ise bir sonuç çıkmadığı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex tesislerde kilise istedi

F.Bahçe'nin kaptanı Alex, yabancı futbolcular adına yönetimden Samandıra Tesisleri'nin bir bölümünde kilise yapılmasını istedi. Dini vecibelerini yerine getirmek isteyen 8 Hıristiyan futbolcu adına talepte bulunan Alex'e yönetim henüz net bir cevap vermedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fırtına öncesi sessizlik

İlk yarıda beklenen patlamayı bir türlü yapamaya Güiza, Samandıra'daki yoğun çalışma ortamının en dikkat çeken isimlerinden. Fazla konuşmayan ve sadece işini yapan Okçu'nun bu görüntüsü, fırtına öncesi sessizliği andırıyor. Bakalım İspanyol, ikinci yarıda beklentileri karşılayabilecek mi?

Sayfa 43/99 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152536893 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 11 Kullanıcı var. (0 Uye ve 11 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri