Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 51/99 İlkİlk ... 2641424344454647484950515253545556575859606176 ... SonSon
1862 sonuçtan 501 ile 510 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100. yıl şerefine

Fenerbahçe Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Dr. Sertaç Kayserilioğlu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabetin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. '17 Ocak 1909' başlığını taşıyan mesaj şöyle: "Bu tarihe sahip çıkarken onu yarınlara nakletme çabası içinde bulunmak şüphesiz ki ilkelerin en yücesidir."

"F.Bahçe ve G.Saray, ilk kez karşı karşıya geldikleri 17 Ocak 1909'dan bugüne, acı ve tatlı hatıraları ile birlikte yüz yılı arkalarında bırakırken, bizlere de dünyanın en ünlü 3 derbisinden birini hediye etmişlerdir. Galip gelen daima sevgi ve barış olsun. Ebedi dostumuz G.Saray'a en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon provası

Gruptan yükselmeyi garantileyen sarı-lacivertli futbolcular, bu maçta derbinin taktik denemesini yapacak....

Fenerbahçe, lideri olduğu Fortis Türkiye Kupası D Grubu'ndaki son maçını bugün sahasında Eskişehirspor'la yapacak. Gol yemeden 3 maçını da kazanarak gruptan çıkmayı garantileyen Kanarya, bu karşılaşmaya gelecek hafta ligde oynayacağı Trabzonspor maçının provası gözüyle bakıyor. 4 puanı bulunan konuk ekip Es-Es'in ise gruptan çıkabilmesi için mutlak galip gelmesi bekleniyor. 19.00'taki mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek.

F.Bahçe
    V.Babacan Önder Edu Lugano Carlos Selçuk Emre Uğur Semih Alex Güiza

Eskişehir
    İvesa Poljak Tayfun Ahmet Sezgin Koray Emre Doğa Serdar Youla Anderson

Stat: Ş. Saracoğlu
    Hakem: Denız Çoban
    Saat: 19.00
    Yayın: Lig TV

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yönetim imza şov yapacak

Alex, Deivid ve Lugano ile büyük ölçüde anlaşmaya varan yönetim, gelecek hafta içinde imza şova hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Alex, Deivid ve Lugano'nun sözleşmelerini uzatma yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. Aragones'in "İkinci yarı başlayana kadar sorunlu futbolcu kalmasın" yönündeki raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin, bu üç futbolcuyla büyük ölçüde anlaştığı, imzaların önümüzdeki hafta atılacağı ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin, yerlilerden Volkan ve Selçuk'un sözleşmelerini de uzatmaya çok yakın olduğu gelen haberler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih sahaya iniyor

Geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre takımdan ayrı kalan Semih Şentürk, Eskişehir maçıyla sahaya iniyor. Aragones'in, sakatlığı tamamen geçen golcüye bu karşılaşmada şans vermesi bekleniyor. Semih, ligin 11. haftasında Ankaraspor'la oynanan maçın 14. dakikasında sakatlanmış, bir daha forma giyememişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gönül'ün durumu iyi

Sarı -lacivertliler, Eskişehirspor maçının son çalışmasını dün Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirip kampa girdi. İki grup halinde yapılan idmanda karşılaşmanın son taktiği denendi. Öte yandan önceki günkü antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Gökhan Gönül'ün durumunun ciddi olmadığı açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tümer açıklıyor

F.Bahçe'de Aragones'in gönderilmesine en sıcak baktığı oyuncu olan Tümer Metin'in yurt dışından bir takımla görüşme halinde olduğu öğrenildi. Tümer'in çarşamba günü gideceği takımı açıklayacağı belirtildi. Tümer'i Yunanistan'ın Larissa kulübü istiyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rehavet istemiyorum

F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, bügünkü maça büyük önem veriyor. Dünkü son idmandan önce futbolcularını uyaran İspanyol hoca, "Rehavete kapılmayın. Bu maça bazılarınızın son durumunu görmek açısından çok büyük önem veriyorum. Herkesten sahada en iyisini yapmasını istiyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oynadıkça açılırım

F.Bahçe'nin gönderilecekler listesinde olduğu söylentilerine karşın hâlâ takımda olan Yasin, "Geldiğimden beri üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Oynadıkça daha verimli olacağımı biliyorum" açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kemal abi güldürdü

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Fenerbahçe- Eskişehir maçıyla ilgili olarak, "Eskişehirspor olarak maça galibiyet için çıkacağız" dedi. Unakıtan, "Başbakan Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli" hatırlatması üzerine ise "Bir yenersek o zaman gösteririm" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PAF'ta denendi

Aragones, dün PAF takımının Yalova Altınova Tersanespor arasındaki antrenman maçında Abdülkadir'i denedi. Aziz Yıldırım ve Aragones'in yan yana izlediği çekişmeli maç 4-4 bitti. Aragones'in yardımcıları da maçta Abdülkadir Kayalı hakkında not tuttu.

Sayfa 51/99 İlkİlk ... 2641424344454647484950515253545556575859606176 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 31 Kullanıcı var. (0 Uye ve 31 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri