REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 55/187 İlkİlk ... 53045464748495051525354555657585960616263646580105155 ... SonSon
1862 sonuçtan 541 ile 550 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Luis'in kasetleri hazır

Fenerbahçe, teknik direktörlük için el sıkıştığı Luis Aragones'i bekliyor. Fenerbahçe TV'nin İspanyol hocanın anons kasetlerini hazırladığı, yayına sokmak için başkan Aziz Yıldırım'dan işaret beklediği öğrenildi. Aragones'in yönetimden kadronun korunmasını istediği ifade edildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derdiyok haftaya bitiyor

Fenerbahçe'nin Basel'in Türk yıldızı Eren Derdiyok'a gelecek hafta imza attıracağı öğrenildi. İsviçre kulübü ile 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeline anlaştığı belirtilen sarı-lacivertlilerin, ödeme konusundaki ufak pürüzleri çözer çözmez transferi sonuçlandıracağı kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih endişesi

Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre'den sonra Hırvatlara da süper bir gol atan Semih Şentürk'ün çıkışı sarı-lacivertli yönetimi hem gururlandırıyor, hem de endişelendiriyor. Golcü oyuncu ile daha önce anlaşan yönetim, resmi imza attırmamıştı. Ancak Semih'in, "Ben sözümden dönmem" dediği ifade ediliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aurelio ortada!

F.Bahçe'nin sözleşmesini tek taraflı 1 yıl uzattığı Mehmet Aurelio, kesin kararını EURO 2008'den sonra vereceğini söyledi. Valencia'nın da peşini bırakmadığı sambacı, "Şu anda sadece Milli Takımı düşünüyorum. Türkiye'ye dönünce kulübümle görüşeceğim. O zaman her şey belli olur" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maldo, kaleciye bağlı

VOLKAN'ın arkasına yedek kaleci arayışına geçen F.Bahçe'de alınacak ismin yerli mi, yabancı mı olacağı hâlâ netleşmedi. Yabancıda karar kılınırsa Maldonado gidiyor. Bu arada sarılacivertlilerin talip olduğu Lyon'lu Coupet, Atletico Madrid'le anlaştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milan, Arshavin'i istedi

F.BAHÇE'nin transfer etmek için zemin yokladığı Rus Milli Takımı'nın fırtına forveti Arshavin'e şimdi de İtalya'nın Milan ekibi talip oldu. Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Newcastle United ve Everton da 27 yaşındaki oyuncuyla ilgileniyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kezman için teklif gelmedi

GEÇTİĞİMİZ sezon kendinden beklenen performansı gösteremeyen ve satılması planlanan Mateja Kezman'a hiçbir kulüpten teklif gelmemesi sarılacivertlileri düşündürüyor. Yabancı transferi yapacak olan yönetim, Sırp futbolcunun satılması halinde rahat nefes alacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O varsa ben yokum

F.BAHÇE Ülker'de Solomon'un ayrılış nedeninin koç Bogdan Tanjevic olduğu öğrenildi. ABD'li basketbolcunun "O varsa ben yokum" dediği ve Fenerbahçe yönetiminin ise bu resti gördüğü belirtiliyor. Sarılacivertliler daha sonra Marguez Green ile el sıkışmıştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali Bilgin'i hırs bastı

GEÇEN sezon Fenerbahçe'de bir türlü forma şansı bulamayan Ali Bilgin'i hırs bastı. Sarı-lacivertli oyuncu, çok çalışacağının altını çizerken, "Bu kez özellikle kendimi kampta kanıtlayıp, Fenerbahçe'de ilk 11'de kendime yer bulmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hedefimiz Avrupa

F.BAHÇE Kürek Şubesi Kaptanı Çağlar Özdemir, hedeflerinin uluslararası düzeyde başarılara imza atmak olduğunu ifade etti. Çağlar, "Türkiye'deki bütün hedeflerimize ulaştık. Amacımız Avrupa'da ses getirecek sonuçlar alabilmek. Bizde bu güç var" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 55/187 İlkİlk ... 53045464748495051525354555657585960616263646580105155 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 11 Kullanıcı var. (0 Uye ve 11 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri