REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 60/187 İlkİlk ... 103550515253545556575859606162636465666768697085110160 ... SonSon
1862 sonuçtan 591 ile 600 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kerim'e yine yol göründü

Önümüzdeki hafta göreve başı yapması beklenen Aragones, daha gelmeden kolları sıvadı! İspanyol hocanın, daha önce kasetlerden izlediği Karşıyaka'da kiralık oynayan Olcan ile İstanbul Belediye'de başarılı bir kiralık sezon geçiren Kerim Zengin'i, 6 Temmuz tarihinde başlayacak. Avusturya kampına götürmeyeceği öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şafakta nikâh var!

EURO 2008 finalinde İspanya forması ile bugün Almanya'ya karşı oyanayacak olan Güiza, kupayı kazanmaları halinde aynı gecenin sabahında kız arkadaşı ve menajeri Nuria Bermudez ile nikâh kıyacak. İtalyan Controcampo adlı internet sitesi haberi, "Gece Kupa, Şafakta Nikah" başlığıyla verdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aragones kızgın
    "Gidiyorum çünkü kalmam için bir şey yapmadılar, bana hiçbir şey söylemediler. Artık geri adım yok".

TOPLANTI DÜZENLEDİ
    FENERBAHÇE'nin ön sözleşme imzaladığını açıkladığı İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones, "Gidiyorum, çünkü kalmam için bir şey yapmadılar" diyerek, İspanyol Futbol Federasyonu'na sitemde bulundu. Aragones, Almanya ile oynayacakları final maçı öncesinde düzenlenen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. basın toplantısında sert ifadeler kullandı.

SON MAÇINA ÇIKIYOR
    AVRUPA Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarında, 'kimsenin kendisine bir şey söylemediğinden' yakınan Aragones, "Ben de gitmeye karar verdim. Artık geri adım atmak yok. Gitmek istediğimin başkaları tarafından kullanılmasını istemiyorum. İspanya Milli Takımı'ndaki görevim yarın (bugün) bitiyor" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aurelio'ya servet!

Milli maçlar sonrası tatile giden Mehmet Aurelio'yu Real Betis takibe aldı. İspanyol ekibinin, F.Bahçe'nin sözleşmesini opsiyon hakkını kullanarak uzattığı oyuncuya, yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Milli futbolcu; Villarreal, Deportivo ve Valencia kulüplerince de takip altında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hedefteki isim Kezman

APPİAH'TAN boşalan yabancı kontenjanı, transferi gerçekleşmesi halinde Dani Güiza için kullanılacak. Forvetteki "kule" operasyonu için ise en büyük aday Mateja Kezman. Sırp oyuncu sağlık kontrollerine gelmedi. Bu durum, "Kendisine kulüp arıyor" dedikodularına neden oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih'e takip!

MİLLİ Takım'la birlikte EURO 2008'de harikalar yaratan Semih Şentürk ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Arsenal'in hocası Arsene Wenger'in takibe aldığı belirtilen milli oyuncu için Fiorentina'nın Fenerbahçe'ye 5 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yepyeni Deniz

GEÇEN sezonu sakatlıkla boğuşarak geçiren Deniz Barış, tamamen iyileştiğini, bundan sonra kendine daha çok dikkat edeceğini söyledi. Boşa geçen bir sezonuna çok acıdığını söyleyen Deniz, "Artık kendimi çocuklarıma ve Fenerbahçe'ye adadım" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre 1 ay sonra

SARI- lacivertlilerin ilk transferi olan Emre Belözoğlu'nun, resmi imzayı askerliği sonrası atacağı bildirildi. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılmayacak olan Emre için 22 Temmuz 2008'de imza töreni düzenlenecek" ifadelerine yer verildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kemal Aslan gidici

SARI-lacivertli ekipte sağlık kontrollerine çıkmayan Kemal Aslan'ın takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. Bursaspor'la görüşen deneyimli oyuncuyu, eski kulübü Gaziantepspor da istiyor. Uzun yıllar top koşturduğu Fenerbahçe'de bir türlü istikrar yakalayamayan Kemal, artık ayrılma vaktinin geldiği görüşünde. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gurbette üç maç

6TEMMUZ'da yeni sezon hazırlıkları için 15 günlüğüne Avusturya'ya gidecek olan Fenerbahçe, burada üç hazırlık maçı yapacak. Maçların ikisinin ikinci lig ekipleriyle, son karşılaşmanın ise üst seviyede bir takımla oynanacağı belirtildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 60/187 İlkİlk ... 103550515253545556575859606162636465666768697085110160 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri