REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 62/99 İlkİlk ... 123752535455565758596061626364656667686970717287 ... SonSon
1862 sonuçtan 611 ile 620 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lugano başka takımla 2 yıllık sözleşme yaptı

Menajer Figer, Lugano'yu isteyen Zenit'e "Bu imkânsız. Başka kulüple 2 yıllık anlaştık" dedi.

Lugano gitti

Menajer Figer, Lugano'yu isteyen Zenit'e "Bu imkânsız. Başka kulüple 2 yıllık anlaştık" dedi.

Fenerbahçe'de sözleşme yenilemesi beklenen Lugano cephesinde şok gelişme!.. Uruguaylı futbolcunun sezon sonunda sarı-lacivertliler ile yollarını ayıracağı ve başka bir takımla şimdiden 2 yıllık anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Bu sürpriz haberi Lugano'nun menajeri Figer de doğruladı. Zenit yöneticilerinin, ocak ayı başlarında Fenerbahçe'ye başvurduğu ve sarı-lacivertlilerin 8 milyon euro istemesi üzerine Figer ile bağlantıya geçtiği öğrenildi.

JUVE Mİ, LAZİO MU?
    Ancak Figer'in, "Bu imkânsız. Fenerbahçe sezon sonuna kadar Lugano'yu vermeyecek. Sonrası için de başka bir kulüple 2 yıllık anlaşma yaptık" şeklindeki sözleri hem Rusları şaşırttı, hem de gerçeği ortaya çıkardı. Şimdi merak edilen Lugano'nun yeni kulübünün hangisi olduğu. Özellikle Juventus ve Lazio'dan teklif aldığı bilinen futbolcunun bu iki takımdan birine imza atmış olabileceği konuşuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre kendini yaktı

Eleştirilerden bunalan ve kendisini ispatlamak için aşırı hırs yapan Emre, bunun faturasını ağır ödedi. Sarı-lacivertli yıldızın kasığı attı.

KULÜP NEDEN GİZLEDİ?
    F.Bahçe
    'ye sakatlık kâbusu çöktü. Emre Belözoğlu'nun kasığı attı. Yarın Bursaspor'la yapılacak Fortis Türkiye Kupası maçında oynayamayacak olan yıldız futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, ne zaman sahalara döneceği ise belirsiz. İdmanın basına kapalı bölümünde sakatlandığı belirlenen Emre'nin durumuna, resmi sitedeki antrenman haberinde yer verilmemesi ilginçti.

'SIRADAN TOPÇU GİBİ!'
    Emre
    'nin iki haftadır kalçasında ağrı olduğu, kendini zorlayınca durumun kasığına sirayet ettiği öğrenildi. Ligin ilk yarısında sık sık sakatlanıp birçok maçta oynamayan ve "Sıradan topçu gibi. Ruh gibi sahada dolaşıyor. Fenerbahçe'ye yarardan çok zararı var" eleştirilerine maruz kalan milli futbolcunun, bu yüzden hırs yapıp maçlarda kendini zorladığı ve sakatlığa zemin yarattığı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tuncay Şanlı dönmek istiyor

Middlesbrough'da sıkıntılı günler geçiren Tuncay Şanlı, "Saracoğlu'nun kokusunu özledim. Orası benim için çok farklıydı" dedi.

Kokusunu özledim

Ada'da mutlu değil
    F.Bahçe'den gidip mutsuz olanlar kervanına Tuncay Şanlı da eklenmiş görünüyor. İki sezon önce Premier Lig'den Middlesbrough'ya transfer olan milli futbolcu, tıpkı Aurelio gibi "pişmanlık yaşadığı" hissi uyandırdı. Tuncay, "Saracoğlu'nun kokusunu çok özledim" diye konuştu.

Unutmam imkansız
    Tuncay, tempo24.com.tr'a yaptığı açıklamada, "Saracoğlu'nun kokusu farklıdır ve unutulmaz. Güzel yaşanan şeyler insanın içinde kalır. Fener'in maçlarını izlerken içim içime sığmıyor" dedi. Yıldız futbolcu, "İleride ne olur" sorusuna "Hayırlı olur inşallah" cevabını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'in ahı tuttu

Yaşadığı uzun sakatlığın ardından F.Bahçe ile yollarını ayıran Appiah, ara transfer döneminde kendisine kulüp bulamadı. Ganalı oyuncu, sarı-lacivertli ekiple olan sözleşmesini haksız biçimde feshettiği için FIFA tarafından 2 milyon 281 bin euro cezaya çarptırılmıştı. Appiah'la ilgilenen Tottenham, Celtic, Torino gibi kulüpler, bu yüzden siyahi oyuncuyla sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Appiah'ın tek umudu, Rusya gibi transfer takviminin farklı olduğu ligden bir kulüple anlaşmak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tümer: Yabancıların umrunda değil

Fenerbahçe'den ayrılarak Yunanistan'ın Larissa kulübü ile anlaşan Tümer Metin, içindekileri döktü!.. Sarı-lacivertli yabancıları eleştiri bombardımanına tutan Tümer şunları söyledi: "Geçen sene kaybedilen bir şampiyonluk maçı izledim Ali Sami Yen'de G.Saray'a karşı, böyle bir şey olamaz. Maçtan sonra soyunma odasını da gördüm, iki gün sonra idmandaki hallerini de biliyorum. Yabancıların umrunda değil. Sezon bittiğinde bavulunu alıp ülkesine gidiyor. Şu anda Türk olarak takımda ağabeyliği yapacak kimse yok. Zaten yabancılar ona da müsaade etmiyor."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bile bile lades!

G.Antep maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra sakatlanan ve belki de sezonu kapayan Josico, derin bir hayal kırıklığı yaşattı. F.Bahçe Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer, milyonlarca euro'ya mal olan İspanyol oyuncunun transferi öncesi, "Dizinde kemik yok. Sakatlanırsa futbol hayatı biter" raporu vermişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen de mi Brütüs!

Sarı-lacivertlilerin milli file bekçisi Volkan Demirel, Gaziantepspor maçından sonra 'Belçika Güzeli' sevgilisi Zeynep Kübra Sever ile bir kebapçıda yemek yerken objektiflere yakalandı. Son iki karşılaşmanın kahramanının, takımının puan kaybettiği bir maçtan sonra sevgilisiyle görüntülenmesi camiada birçok kişi tarafından hoş karşılanmazken, Roma imparatoru Julius Cesar'ın "Sen de mi Brütüs" sözü akıllara geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amacım kırmak değildi

Gaziantep beraberliği sonrası takım arkadaşlarını suçlayıcı şekilde konuşan Uğur Boral, "Amacım arkadaşlarımı kırmak değildi. Daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de doğru şeyler yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yolcudur Abbas

F.Bahçe'deki durumu her geçen gün daha tartışılır hale gelen Aragones, yönetime gelecek sezon takımda görmek istemediği oyuncularla ilgili bir kara liste sundu. Listenin başında Josico, Maldonado, Burak ve Can var. Diğer üç isim ise Kazım, Deniz ve İlhan. Ancak yönetim, Kazım'ın gönderilmesine sıcak bakmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edu'nun yerine Önder

Aragones'in Bursa karşısında sakat olan Edu'nun yerine Önder'e yer vermesi bekleniyor. Gökhan sağ bekteki görevine dönecek. Selçuk'u riske etmek istemeyen hoca, Deniz'i oynatmayı planlıyor. Forvet ise büyük ihtimalle Semih.

Sayfa 62/99 İlkİlk ... 123752535455565758596061626364656667686970717287 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri