REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 80/187 İlkİlk ... 3055707172737475767778798081828384858687888990105130180 ... SonSon
1862 sonuçtan 791 ile 800 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankara Basketbol & Voleybol Okulları sezonu açıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Basketbol & Voleybol Okulları, 2008-09 sezonu antrenmanlarına başlıyor… Ankara'da kulübümüzün resmi organizasyonu olan Basketbol & Voleybol Okullarımız, Alper Karakurumer yönetiminde ve uzman kadrosuyla, bu sene Çayyolu, Oran, G.O.P, Balgat, Bahçeli, Yenimahalle, Keçiören, Batıkent, Eryaman ve Ümitköy semtlerinde başlıyor.

Kayıtları için gerekli olan evraklar şöyle: 2 Adet Vesikalık Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Sağlık Raporu

Müracaat: (0312) 230 32 54 – 55 / Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fotogol'ün ayıbı

Bugünkü Fotogol gazetesi Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu'nun yaptığını iddia ettiği bazı açıklamalara yer vermiştir.

Gazete, 'Fenerium satışlarını hazmedemiyorum' diyen Galatasaray Başkanı Sayın Adnan Polat'a Uslu'nun 'Hazmedemiyorsan soda iç' dediğini yazmaktadır.

Asbaşkanımızın, kamuoyunun da malumu olduğu üzere böyle bir açıklaması kesinlikle olmamıştır. Fotogol Gazetesi yöneticilerimizin ağızlarından çıkmayan sözleri, sarf edilmişcesine haber yapmayı alışkanlık haline getirmiştir.

Bu çirkin ve yakışıksız haberden dolayı Fotogol gazetesini kınıyoruz ve bu gibi haberlere son vermelerini bekliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Porto maçını kazanacağız
    "Önceden Avrupa maçları öncesi strese girerdik ama artık bu eşiği aşmış durumdayız. Porto'yu orada yenip döneceğiz".

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Porto karşısında galibiyetten emin. Geçtiğimiz hafta yazılı medyanın önemli spor müdürleriyle FBTV'de konuşan Yıldırım, ekranın arkasındaki sohbette Porto maçını kazanacaklarını dile getirmişti. F.Bahçe'nin Avrupalılaştığının altını çizen Yıldırım şunları söylemişti: "Eskiden Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde strese Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. girerdik. Ancak geçen seneki başarıyla birlikte önemli bir eşiği aştık. Artık rahatız."

Oyuncuları kaybettiler

"Zaten Porto da geçen seneki gücünden uzakta. Önemli oyuncularını kaybettiler. Biz ise daha da tehlikeliyiz. Porto'yu yener geliriz. Bakın Hacettepe maçıyla ilgili konuşmuyorum. Ama Porto'yu yenip geleceğimize tüm kalbimle inanıyorum." Yıldırım'ın konuşmaktan çekindiği Hacettepe maçında mağlubiyetten kurtulamayan Fenerbahçe'nin, başkanın bu kadar emin olduğu Porto karşılaşmasında ne yapacağı merak konusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz de insanız
    Başkentte yediği kırmızı kartla yine gündeme oturan milli kaleci "Peki, benim yıpranan sinirlerim ne olacak?" dedi.

Hacettepe maçının son dakikasında yediği kırmızı kartla tepkileri üzerine toplayan Volkan Demirel, hakkındaki eleştirilerin dozunun kaçtığını savunuyor. Galatasaray ve Çek Cumhuriyeti karşılaşmalarında da benzer tipte iki kırmızı kart gören sarı-lacivertli file bekçisi, "Bu durumu disiplinsizliğe, kabadayılığa yormanın bir alemi yok. Maçlarda adrenalin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yüksek olur. Biz de insanız, hata yaparız" dedi.

Lütfen biraz adalet

Adının, kırmızı kartlarla anılmasından rahatsızlık duyduğunu kaydeden Volkan, "Ben Milli Takım'ın kalecisiyim. Bulunduğum yerin, giydiğim formanın değerini de iyi biliyorum. Hacettepe maçından sonra uzun ve kötü bir gece geçirdim. Şimdi beni acımasızca eleştirenlere soruyorum. Benim yıpranan sinirlerim ne olacak? Biraz adalet istiyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Korku sardı
    Şampiyonlar Ligi'nde son 7 yıldır ilk maçta galip gelemeyen Portekiz ekibinde futbolculara psikolojik yükleme yapılıyor.

Sessiz bekleyiş
    Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Portekiz ekibinde sessiz bekleyiş sürüyor. Bunun nedeni ise Porto'nun ilk maçlarda yaşadığı puan kayıpları. Devler Ligi'nde en son 2001 yılında galip gelen mavi-beyazlılar, 7 yıldır gruplardaki ilk karşılaşmada 3 puanla tanışamadı. Portekiz basını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ise Porto'nun psikolojik olarak bu maça hazırlandığını belirtti.

Aragones'e eleştiri
    Portekiz'in Record gazetesi kritik maç öncesinde Aragones'i değerlendirdi. 'Aragones, Dragao'da atağı düşünmeyecek' başlıklı haberde, "İspanya'ya EURO 2008'i kazandırmasının ardından büyük umutlarla F.Bahçe'nin başına geçen Aragones'in Türkiye'deki performansının, hâlâ soru işareti olduğu" yazıldı. Gazete, Porto'ya kaybetmesi halinde Aragones'in üstündeki baskının artacağını da ifade etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan ve Güiza idmana çıkmadı

Porto maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün sabah yaptığı antrenmanda taktik çalıştı. Bir saat 45 dakika süren idman sonrasında bazı oyuncular sahada kalarak teknik direktör Luis Aragones yönetiminde bir çalışma yaptı. Sakatlıkları bulunan Edu, Vederson, Semih ve Deivid'in yanı sıra kaleci Volkan Demirel ve Güiza ise dinlendirilmek amacıyla antrenmanda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yer almadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haydi Emre top sende

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Porto maçında en çok Emre Belözoğlu'na güveniyor. Emre'yle özel bir görüşme yapan Yıldırım, "Haydi oğlum, göster kendini. Bu senin maçın. Fener'e geldiğin için her fırsatta seni acımasızca eleştirenleri mahcup edecek bir futbol oynayacağına eminim" dedi. Bu sözler karşısında duygulanan Emre ise "Merak etmeyin başkan. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlayacağız" cevabını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe gizli favori

Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Deivid, Portekiz basınına verdiği F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gizli favori olduğunu söyledi. Deivid, "Porto ve Arsenal önde ama F.Bahçe de dışarıdan gelerek gizli favori olduğunu gösterecek" yorumunda bulundu. Sambacı, Porto maçı için ise "Biz iyi bir sonuç almak için gideceğiz. Galip gelmeyi umuyoruz" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih ve Edu yok!

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Porto ile karşılaşacak Fener'de Semih ve Edu şoku yaşanıyor. Türkiye-Belçika maçında ayak bileğinden sakatlanan ve Hacettepe karşılaşmasında forma giyemeyen Semih, Porto'ya karşı da görev alamayacak. Sakatlığı devam eden Edu da yarın yok. İki futbolcunun yanı sıra Can ve Deniz de Portekiz'e götürülmüyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Ceza 3 değil 1 maç olmalı'

Volkan'a, gördüğü kırmızı kart sonrası sahayı geç terk ettiği ve fairplay'e aykırı davrandığı gerekçesiyle 3 maç ceza verilmesi gündemde. Cezanın 1 maç olması gerektiğini savunan Fenerbahçe'nin, "Volkan, kaleci kazağını çıkaramadı, gecikme bu yüzden. TV görüntülerinde de bu var" şeklinde savunma verdiği öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 80/187 İlkİlk ... 3055707172737475767778798081828384858687888990105130180 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri