Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 88/99 İlkİlk ... 3863787980818283848586878889909192939495969798 ... SonSon
1862 sonuçtan 871 ile 880 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Okları zehirli

2 maçtır boş geçmeyen Okçu'nun giderek yükselen formu, F.Bahçe'yi şampiyonluk için umutlandırıyor.

Sinyali vermişti
    Ligde 24. haftaya kadar forma giydiği 22 maçta sadece 4 gol atarak derin bir hayal kırıklığı yaşatan Güiza, son iki maçta rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Önce Bursa'da fileleri sarsan, ardından Türkiye-İspanya milli maçında Boğalar'a galibiyeti getiren golün asistini yapan Okçu, son olarak Eskişehirspor'u yıkan isim odu.

Altın değerinde
    Güiza'nın giderek yükselen form grafiği, sarı-lacivertli yönetimi, teknik heyeti ve taraftarları sevindirirken, şampiyonluğa olan inançları da artırıyor. Fener, Güiza'nın birer gol attığı Gençlerbirliği (3-0), Kocaeli (3-2), Beşiktaş (2-1), Antalyaspor (2-0), Eskişehirspor (2-1) maçlarını kazanırken, Bursaspor'a uzatmalarda gelen penaltı ile 2-1 mağlup olmuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu futbol yetmez

"Şampiyonluk yarışında var olma savaşını kazandık. G.Saray maçı daha zor olacak. İki takımdan biri pes edecek. Bu biz olmayalım".

Güveniyorum
    Aragones, Eskişehirspor galibiyeti için futbolculara teşekkür etti. İdman öncesindee toplantıları gelenek haline getiren İspanyol çalıştırıcı dün "Puan kaybetseydik kredimiz tamamen biterdi. Şimdi yarışta biz de varız. Önümüzde zorlu bir G.Saray maçı var. İki takımdan biri yarışa veda edecek. Bu takım biz olmayalım. Sizlere güveniyorum" dedi.

Tempo artmalı
    İspanya maçında Sami Yen'in atmosferini gördüğünü, daha önceki G.Saray maçlarının kasetlerini izlediğini de belirten Aragones şöyle konuştu: "Rakibimize karşı son dönemde yakaladığımız üstünlük bizi psikolojik olarak da öne çıkarıyor. Eskişehir maçındaki mücadeleyi, tempoyu ikiye katlamalıyız. G.Saray'ı yenersek şampiyon oluruz."
    Cuma YILDIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex'e rica: Oyna

Aragones dünkü idmanda özel olarak görüştüğü Alex'e sakatlığını sordu. Brezilyalı oyuncunun, "Ağrım var" sözleri üzerine İspanyol hoca şunları söyledi: "Senin için özel bir çalışma programı hazırladım. G.Saray maçında sana ihtiyacım var. Oynayacak gibi çalışmanı istiyorum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kararımı vereceğim

Taraftarların, Fenerbahçe'de kalması için kampanya başlattığı Diego Lugano, "Doğrusu bu bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" dedi. Uruguaylı futbolcu, "Sevginin en iyisi karşılıklı olanıdır. Ben asla nankör değilim. Fenerbahçe sayesinde çok kazanımlarım oldu. Şu anda bir karar aşamasındayım ve bunu yakında herkesle paylaşacağım" açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes masaja koştu

F.Bahçe'nin dünkü idmanına Semih, Güiza, Roberto Carlos, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Mert, sakat olan Edu ve Alex katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan oyuncular tedaviden sonra salonda çalışırken, bazı futbolcular ise masaj yaptırdı. Edu ve Alex dışındaki oyuncular yarın idmanda yer alacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni skorboard

Federasyonun 2009 UEFAKupası finali proje sorumlusu Orhan Gorbon, Saracoğlu'nunskorboardlarının değişeceğinisöyledi. Stadın Eskişehir maçında ilk sınavı geçtiğini söyleyen Gor-bon, "Yeni skorboardlar A.Gücü maçında hazır olacak" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düşünmedim bile

Sakatlığı tam geçmemesine rağmen pazar günü takımını yalnız bırakmayan Gökhan Gönül, "Ağrılarım vardı. Ancak ihtiyaç olduğunu görünce hiç düşünmeden sahaya çıktım. Taraftarlara destekleri için teşekkür ederim" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derbi startı verildi

Eskişehirspor engelini 2-1'lik galibiyetle aşan F.Bahçe ara vermeden G.Saray derbisinin hazırlıklarına başladı. Eskişehir maçında 90 dakika oynayanlar dinlenmeye yönelik çalışma yaparken, diğer futbolcular Luis Aragones yönetiminde yorucu bir antrenman gerçekleştirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasin'e tebrik yağdı

Eskişehir maçında durum 0- 0'ken Batuhan'ın kafa şutunu kale çizgisinden uzaklaştıran Yasin Çakmak, karşılaşma sonrası tebrik yağmuruna tutuldu. Tecrübeli oyuncu, "Kritik bir müdahaleydi. Ama 3 puanı almamız daha önemli" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'de yeni moda Koç

Eskişehir maçında taraftarın sevgi çemberine aldığı asbaşkan Ali Koç, etkinliğini giderek artırıyor. Yıldırım'ın, başkanlığa adaylığını koymaması halinde yerine Koç'u aday göstermesi neredeyse kesin.

Sayfa 88/99 İlkİlk ... 3863787980818283848586878889909192939495969798 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 9 Kullanıcı var. (0 Uye ve 9 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri