Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/187 İlkİlk 12345678910111213142954104 ... SonSon
1862 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Love da haber bekliyor

CSKA Moskova’nın gol ayağı Vagner Love, Fenerbahçe’nin kendisine haber yollamasını bekliyor. Kanoute gelişmesinden sonra transferi askıya alınan Brezilyalı futbolcunun, Fenerbahçe’ye çok sıcak baktığı ve “İstanbul’da tanıdığım futbolcular var. Zico ile çalışmak bana büyük şeref verir” dediği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önder: ‘Parayı seçtim’

GÖKHAN Gönül’ün gelişiyle yedek kulübesine demir atan Önder Turacı, Rusya’nın FC Moskova takımı ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Genç futbolcu, “Teknik direktör Blokhin ile görüştüm ve anlaştım. Fener’i seviyorum ancak bana çok iyi para teklif ettiler” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aurelio’nun hayali...

YENİ sezon için Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmaya varan Mehmet Aurelio, Trabzonspor karşılaşmasının kendileri için hayati önem taşıdığını dile getirdi. Mehmet, “Şampiyon olamasak bile lige galibiyetle veda etmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Galatasaray’ın da yenilmesini temenni ediyoruz. Ancak şansımız gerçekten az” açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanoute büyülendi
    Fenerbahçe’nin gelecek sezona yönelik planları, Sevilla’nın Malili golcüsünü baştan çıkardı. Kanoute gelmek için gün sayıyor
    FENERBAHÇE, Sevilla’nın Malili yıldızı Kanoute’yi adeta büyüledi!.. Sarı-lacivertliler, golcü oyuncuya kontrat teklifi sunarken, bu oyuncuya 4.5 milyon euro civarında bir para verileceği ileri sürüldü. İspanyol Diario Sevilla gazetesi, Fenerbahçe’nin gelecek sezona yönelik planlarından ve Şampiyonlar Ligi hedefinden son derece etkilenen Kanoute’nin kendisini ısrarla isteyen Fransız devi Lyon’un teklifini elinin tersiyle geri ittiği haberini sütunlarına taşıdı. GAZETE, Fenerbahçe’nin Kanoute ile kesin anlaşmaya vardığını yazarken, Sevilla’nın da bu teklif üzerine harekete geçtiğini, sarı-lacivertli kulüp ile görüşmelerin başlayacağı bildirildi. İspanyol basınına göre, ayrılmak isteyen Kanoute’yi elinde tutamayacağını bilen Sevilla, Fenerbahçe’nin teklifini kabul edecek. Bu arada bilindiği gibi Malili futbolcu bir süre önce dini görevlerini yerine getirebilmek için Müslüman bir ülkede futbol oynamak istediğini açıklamıştı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vederson üzgün

SAKATLIĞI nedeniyle kısa bir süre önce sezonu kapattığı açıklanan Vederson’un yüzü gülmüyor. Çok kritik haftalarda formasından uzak kaldığını dile getiren sambacı, “Üzgünüm ancak futbolda böyle şeyler olabiliyor. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye daha faydalı olacağıma inanıyorum” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex umutlu

KANARYA’NIN kaptanı Alex de Souza, Trabzonspor deplasmanından galip döneceklerini söyledi. Alex, “Galatasaray’ın OFTAŞ’a kaybetmesini beklemekten başka bir çaremiz yok. Maldonado ise gerçekten çok iyi bir futbolcu” açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zico ile yine anlaşmaya varılamadı

GALATASARAY yenilgisinin ardından iyice gözden düşen teknik direktör Zico ile dün bir görüşme yapıldı ancak yine sonuç çıkmadı. Brezilyalı hocanın yöneticilerle yaptığı top- lantıdan bu şekilde ayrılması, “Zico sezon sonu gidici” dedikodularına neden olurken, sambacı ile Trabzonspor karşılaşmasının ardından bir kez daha görüşüleceği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekke geliyor

Zenit'in hocası Advocaat, Kezman'ı takımda görmek istediğini söyleyince, Sırp yıldız ile Fatih Tekke'nin takası yeniden gündeme geldi İki yıl daha sözleşmesi olduğu Zenit'te kadroya giremeyen ve mutsuz olduğu için de ayrılmak isteyen Fatih, Fenerbahçe'ye gelmeye hazır.

Fatih heyecanı

F.Bahçe, Fatih Tekke'de mutlu sona çok yaklaştı. Tekke'nin top koşturduğu Rusya'nın Zenit ekibinin hocası Dick Advocaat, Fener'in gözden çıkardığı Mateja Kezman'a talip olunca, takas gündeme geldi. Holandalı hoca, menajeri aracılığı ile Kezman'a "Seninle çalışmayı çok isterim" mesajı gönderdi. Medya ve kamuoyu baskısı nedeniyle İstanbul'da zor günler geçiren Sırp futbolcunun, teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Gelmek istiyor
    Bu gelişmeyi öğrenen sarı-lacivertli yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kezman'ın menajerini İstanbul'a çağırdı. Yönetimin, Zenit kulübü ile de temasa geçip Fatih Tekke-Kezman takası önereceği öğrenildi. 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu Zenit'te kadroya giremeyen, St. Petersburg'ta da mutsuz olan, yemeklerini bile Trabzon'dan getirten Fatih'in Fenerbahçe'ye görüşmeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex De Souza: Maldonado mevkisinin en iysi

"Mevkisinde gördüğüm ve oynadığım en iyi isim. Gelecek yıl da güvenilmeli"

En iyisi Claudio

Tam adapte oldu!
    Kaptan Alex, son haftalarda eleştirilen Maldonado için "Mevkisinde gördüğüm ve oynadığım en iyi oyuncu'' ifadesini kullandı. Brezilyalı yıldız, "Onun durumunu da göz önünde bulundurup değerlendirmek gerekir. Appiah'ın durumunun belirsizliği nedeniyle gelişi gecikti. Geldikten sonra tam adapte oldu, sakatlandı. Sakatlığının ardından önemli maçlarda oynamak durumunda kaldı'' diye konuştu.

Deivid kanıtladı
    Alex şunları söyledi: "Şans verilirse Maldonado'nun kalitesini hep birlikte göreceğiz. Karakteri dışında şeyler beklememek lazım. Takımı yapan kişi değilim ama ben olsam gelecek yıl Maldonado'ya güvenirim. Deivid de çok eleştirildi. Haklı olduğumu bu yıl kanıtladı. Biraz daha önde oynarsa daha verimli olabilir. Maldonado konusunda da aynı şeyi düşünüyorum. Onun başarısı bizim de başarımız olacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'de operasyon

Şampiyonluk şansı Kaf Dağı'nın arkasında kalan Fenerbahçe'de, herkes sezon sonunda yapılacak operasyondan söz etmeye başladı.

Operasyon kaçınılmaz oldu

Şampiyonluk şansı Kaf Dağı'nın arkasında kalan Fenerbahçe'de, herkes sezon sonunda yapılacak operasyondan söz etmeye başladı. Eleştirilerin odağındaki Zico'nun durumu hâlâ belirsizliğini korurken, yolların ayrılması hiç de uzak ihtimal değil.
    İsteneni veremeyen Mateja Kezman'ın yanı sıra, Maldonado ve sakatlığı nedeniyle tatilde(!) olan Stephen Appiah'ın da takımda kalması oldukça zor. Fenerbahçe'nin bu oyuncular yerine üç yeni yabancı alması kesin gibi. Yönetim bu konuda çalışıyor.

Sayfa 4/187 İlkİlk 12345678910111213142954104 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri