REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 96/187 İlkİlk ... 46718687888990919293949596979899100101102103104105106121146 ... SonSon
1862 sonuçtan 951 ile 960 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih ilk yarıyı bitirdi

Sakatlığı nedeniyle A.Gücü, Porto ve Beşiktaş maçlarında oynayamayan Semih Şentürk, ligin ilk yarısını kapadı. F.Bahçe Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer, sağ dizinde sakatlığı bulunan golcünün bugün 11.00'de Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde atroskopik menisküs ameliyatı geçireceğini söyledi. Semih ilk yarının son 4 maçında forma giyemeyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kovaçeviç ısrarı

Devre arasında transfer harekâtı yapacak olan F.Bahçe, Maldonado'yu gönderip Fransa'nın Lens takımında forma giyen Sırp orta saha oyuncusu Nenad Kovaçeviç'i getirecek. Tuttomercatoweb.com adlı internet sitesi, sarı-lacivertli yönetimin 27 yaşındaki futbolcu ile ocak ayında 3 yıllık anlaşma imzalamaya çalıştığını iddia etti. Görüşmelerin sürdüğü bel irtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakmıyorum

Bizler gücümüzü camiadan alırız. Bazıları öyle istiyor diye görevi terk etmeyiz. Kendime ve Fenerlilere söz verdim. Avrupa şampiyonu olmadan bırakmayacağım.

Bir söz verdim

Bizler gücümüzü camiadan alırız. Bazıları öyle istiyor diye görevi terk etmeyiz Kendime ve Fenerlilere söz verdim. Avrupa şampiyonu olmadan bırakmayacağım Ama bu karşılıklı teveccüh ile olur. O gün gelince biz de irademizi ortaya koyacağız.

Bırakıyor iddialarını net bir dille yalanlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şimdi de "Kararsız" şeklinde spekülasyonlar üretiliyor. İddialar giderek yumuşuyor. İşin sonunun nereye varacağı ise belirsiz. Ancak Fotomaç, olaya son noktayı koyuyor. Fazla söze gerek yok. İşte Yıldırım'ın Yılmaz Şenol'la paylaştıkları:

Fenerbahçe benim babamın malı mı?
    Bir kez daha söylüyorum. Benim ağzımdan 'Bırakıyorum' diye bir sözcük çıkmadı. Bundan hicap duyarım. Sanki 'Bırakmıyorum' desem görevin yeniden bana verileceği kesin mi? Fenerbahçe benim babamın malı mıdır ki? Bu, karşılık kabul ve teveccüh meselesidir.

Zamanı geldiğindedaha net davranırız
    Diyorlar ki, ortadan konu-şuyor. Ne demem lazım ki? Tabii ki zamanı gelince daha net konuşacağız. Bakalım camia bizeaynı görevi layık görecek mi? Bukonuda ortaya konacak iradeyebakacağız. Bizler gücümüzü ca-miadan alırız. Birileri istiyor diye görevi terk etmeyiz.

Verdiğim sözleri tutmak istiyorum
    Kendime ve tüm Fenerbahçelilere verdiğim bir söz var. O da Avrupa'da bir kupa kaldırmak. Ama bunun için bir tarih vermedik. Gayretimiz, uğraşımız sürecek. Benim dileğim, bu sözü tutmak. Bunu gerçekleştirmeden başkanlığı bırakmak gibi bir düşünceye sahip değilim.

Yalanla dolanla bizi indiremezler
    Ama dediğim gibi, teveccühgörmek lazım. Bu tartışmalar üzerinden Fenerbahçe'yi aşa-ğı çekmeye çalışanlar amaçlarınaulaşamaz. Yalanlarla dolanlarla bizi tuzaklarına düşüremezler. Bunlarla görev yaptığımız sürede hep mücadele ettik, yine edecek gücümüz vardır.

Günü geldiğinde derslerini alırlar
    Fenerbahçeliler bilsin ki, hayaller kurarak üzerimize saldıranlara asla fırsat vermeyeceğiz. Her fırsatta bizi hedef alarak gazete köşelerinden başka güçlere avantaj sağlamaya çalışanlar, gün gelir derslerini alır. Bu, bize düşmanca gözle bakanlara açık bir uyarıdır.
    YILMAZ ŞENOL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aklım firarda

"Şampiyonluk sözü verdik, bunu tutacağız. En korktuğum şey taraftarın protestosu. Bu durum oyuncuya, takıma zarar verir".

Dergi hızına yetişemedi Selçuk Şahin... Kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğdu. Kasım 2006'da bel fıtığından ikinci kez ameliyat olduğunda, "Futbol hayatı bitti" denilen F.Bahçeli oyuncu, G.Saray'dan sonra Beşiktaş'a attığı golle taraftarın gönlünde taht kurdu. F.Bahçe'nin resmi dergisi aralık sayısında milli oyuncuya geniş yer ayırdı. Ancak dergi Selçuk'un hızına yetişemedi, sadece G.Saray maçından sonraki duygularına yer verdi. Selçuk, "Gerçek F.Bahçeli oldum, ayaklarım adeta yere basmadı" dedi.

Yükselen değer Selçuk
    Dergi aracılığıyla taraftara mesaj yollayan Selçuk, "En korktuğum şey taraftarın protestosu. Bunu yaşayan oyuncu sorumluluk almaz. Bu durum hem oyuncuya hem takıma zarar verir" diyerek taraftarı daha anlayışlı olmaya çağırdı. Selçuk, şampiyonluk sözü verdiklerini ve bunu tutacaklarını da ekledi. Yönetimin büyük paralar vererek aldıkları Maldonado ve Josico yedek kulübesine mahkum olurken Selçuk Şahin savaşçı yapısı ve golleriyle F.Bahçe'nin yükselen değeri oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hedefte UEFA kupası var

Takımdaki eksikleri bildiklerini söyleyen Yıldırım, transfer müjdesi verirken, "Yeni hedefimiz UEFA Kupası'nı kaldırmak" dedi.

Sarı -lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisindeki başyazısında, taraftarları heyecanlandıracak mesajlar verdi. Yıldırım, "Beklentilerimizi karşılamayan işlerin düzelmesi için her türlü tedbiri alıyoruz ve alacağız. Camiamızı gururlandıracak başarıları elde etmek için görünen eksikleri mutlaka gidereceğiz" diyerek devre arasında transfer yapma imasında bulundu.

Yeni hedeflerinin ise UEFA Kupası'nda final oynamak olduğunu belirten başkan, "Şampiyonlar Ligi'nden elendik. Dinamo Kiev'i deplasmanda yenersek yolumuza UEFA Kupası'nda devam edeceğiz. Bunu başararak hayal kırıklığı yaşayan camiamızı teselli etmek istiyoruz. Şükrü Saracoğlu'ndaki UEFA finalini oynayıp, kupayı kaldırmak en büyük dileğimizdir" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyon olacağız

Tüm kupaları kaldıracaklarını iddia eden sambacı: Bir diğer hedefim ise ay-yıldızlı forma.

Kayıp yaşanır
    Sol dizinden menisküs ameliyatı olan ve 3.5 ay süren tedavisinin ardından yeniden sahalara dönen Gökçek Vederson, Fenerbahçe'nin gözle görülür bir çıkış yaşadığını söyledi. Kötü oynadıklarını kabul etmediğini belirten sarı-lacivertli oyuncu, "Elbette puan kayıpları yaşanacaktır. Rakiplerimiz de kaybediyor. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz" diye konuştu.

Hiç şüphem yok
    İlk şampiyonluk sevincini Fenerbahçe'de yaşamak istediğini sözlerine ilave eden Vederson şöyle devam etti: "Taraftarımız hiç merak etmesin, bu sezon tüm kupaları kaldıracağız. Bundan eminim. Ligin ikinci yarısı bizim açımızdan daha iyi geçecek. En büyük hayallerimden birisi de Türk Milli Takımı'nın formasını giymek. Bunun için daha çok çalışacağım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeniden doğdum

Devreyi kapatan golcü, "Sakatlık, performansımı düşürüyordu. Dönüşüm muhteşem olacak" dedi.

Sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giyemeyen Semih, dün başarılı bir ameliyat geçirdi. Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, sağ diz dış menisküsünde bulunan yırtık parçası çıkartılan Semih'in 3-4 hafta sonra idmanlara başlayabileceğini bildirdi. Devreyi kapatan golcü büyük bir dertten kurtulduğunu belirterek, "Sakatlık, performansımı düşürüyordu. Sanki yeniden doğdum. Sahalara bomba gibi döneceğim" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilhan'a yeni bir şans

Semih'in devreyi kapatması gözleri İlhan Parlak'a çevirdi. Fazla şans bulamayan genç forvetin, "Bu dönemde de şans bulamaz veya iyi değerlendiremezsem oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Ancak yönetim İlhan'ın gitmesini istemiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dede'ye izin yok

F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, dün takım izin kullanırken kendisi çifte mesai yaptı. Bir yandan Denizlispor'u analiz ederek taktik planlar hazırlayan İspanyol çalıştırıcı, diğer yandan da Dinamo Kiev'in şifresini çözmeye çalışıyor. Aragones, UEFA Kupası'na kalabilmeleri için mutlaka yenmek zorunda oldukları Ukrayna ekibi hakkındaki raporları antrenör Önder Özen'den aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 euro'ya Dinamo Kiev maçı

Avrupa serüvenine devam etmek isteyen F.Bahçe, 10 Aralık'ta Dinamo Kiev'e konuk olacak. Bu maçın biletleri Saracoğlu Stadı'nda satışa çıktı. Bilet almak isteyenlerin pasaport fotokopisi, seyahat bilgileri ve 30 euro'yu yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Sayfa 96/187 İlkİlk ... 46718687888990919293949596979899100101102103104105106121146 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri