Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 101/187 İlkİlk ... 5176919293949596979899100101102103104105106107108109110111126151 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.001 ile 1.010 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denizli'de sarı lacivert şov

Denizli Atatürk Stadı her F.Bahçe karşılaşmasında olduğu gibi yine tamamen doldu. Sarılacivertli taraftarların şovları görülmeye değerdi. Meşale ile yapılan şov ise kulübü yine para cezasıyla karşı karşıya bıraktı. Semih'e ise "Geçmiş olsun" pankartı açıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Appiah Tottenham yolcusu

F.Bahçe'den sorunlu bir şekilde ayrılan Stephen Appiah'ın Tottenham'a transfer olacağı belirtildi. Tuttomercatoweb adlı internet sitesi, 28 yaşındaki Ganalı oyuncuya yaz aylarında İtalyan Juventus'un talip olduğunu, şimdi de Premier Lig ekibi Tottenham'ın Appiah için girişimlere başladığını yazdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan'dan kritik kurtarış

Yediği gollerle zaman zaman ağır eleştirilere maruz kalan Volkan, dün akşam formdaydı. Sarı-lacivertli eldiven özellikle ilk yarının sonlarında muhteşem bir kurtarış yaparak maçın gidişatını değiştirdi. Volkan, Fatih'in sert vuruşunda parmaklarının ucuyla topu çelerek mutlak bir golü önledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce 'defans' dedi

Beşiktaş'a karşı tek ön libero ile mücadele eden teknik direktör Luis Aragones, Denizlispor maçında çift ön libero sahaya sürdü. Selçuk ile birlikte savunmanın önünde Josico ilk 11'de forma giyerken, yabancı kontenjanı nedeniyle Deivid maça yedek başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sırada Kiev var

Carlos, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını belirtip, "Çarşamba Kiev'i de yenip UEFA'ya kalacağız" dedi.

Kazanmaya alıştık
    Fenerbahçe'nin süper bücürü Roberto Carlos, maçtan bir gün önce yaptığı açıklamada, "Denizlispor'la sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Yenersek, önümüz iyice açılacak" demişti. Carlos, karşılaşma sonrası ise "Zorluk derecesi yüksek bir maçı 3 puanla tamamlayarak yine büyük bir iş başardık. Artık kazanmaya alıştık. Takım olarak çok sevinçliyiz" dedi.

Kolay olmayacak
    Sambacı, çarşamba günü Dinamo Kiev'le oynayacakları maç için ise şu yorumu yaptı: "Gördüğünüz gibi her maçımız ayrı bir önem taşıyor. Dinamo Kiev maçı da bu önemli maçlardan biri. Yenen taraf yoluna UEFA Kupası'nda devam edecek. Ben Fenerbahçe'yi o karşılaşmada favori görüyorum. Ancak işimiz kolay değil. Yenip Avrupa maceramıza UEFA'da devam edeceğiz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cenk: Top çizgiyi geçti

Denizlispor kalecisi Cenk Gönen, Deivid'in sayılmayan golünde topun kale çizgisini geçtiğini söyledi. Yayıncı kuruluşa açıklama yapan tecrübeli kaleci "Ben gol gibi gördüm. Ama hakem vermedi. Emre'nin golünde ise o kadar sert vuracağını beklemiyordum. Çok sert vurdu, uzandım çıkaramadım" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uğur riske edilmedi

Son haftalardaki istekli futboluyla beğeni toplayan Uğur Boral, dün 18 kişilik kadroda yoktu. Aragones, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev karşılaşmasını düşünerek hafif sakatlığı bulunan başarılı futbolcuyu, lig maçında dinlendirme kararı aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denizli'ye gülmek haram

Denizli, Fenerbahçe karşısında son yıllardaki kötü gidişini dün de sürdürdü. Son 6 karşılaşmada sarı- lacivertli takıma karşı galibiyet elde edemeyen Horozlar sahasında yine gülemedi. Kendi evinde oynamanın avantajını kullanamayan Denizlispor 3 sezon önce Fenerbahçe ile sahasında berabere kalarak, Kanarya'nın şampiyonluğuna ulaşmasını engellemişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PAF maçı golsüz bitti

F.Bahçe PAF Takımı kan kaybetmeye devam ediyor. Geçen hafta Beşiktaş'a 4-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan sarılacivertliler, dün de Denizlispor ile 0-0 berabere kalıp düşüşünü sürdürdü. PAF Ligi'nde haftaya 3. sırada giren F.Bahçe, puanını 30'a çıkardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalemize şut gelmedi

Denizlisporlu Tomas Abraham, "Kalemize şut gelmedi ama yenildik" dedi. Çek futbolcu, "Ortada bir maçtı. Herkes de gördü ki Fenerbahçe'ye pozisyon vermedik. Biraz daha konsantre olsaydık en azından 1 puanı kurtarabilirdik" açıklamasında bulundu. Tomas, Deivid'in sayılmayan golü için "Galiba goldü" yorumunu yaptı.

Sayfa 101/187 İlkİlk ... 5176919293949596979899100101102103104105106107108109110111126151 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri