REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 103/187 İlkİlk ... 3537893949596979899100101102103104105106107108109110111112113128153 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.021 ile 1.030 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir sevda masalı

Küllenen aşk canlanıyor Kanarya, başkanın hayalindeki Malili golcü için yeni atak hazırlığında.

Bu kez daha ısrarcı
    Devre arasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak kadroyu süper yıldızlarla güçlendirme sözü veren başkan Aziz Yıldırım, tüm Fenerbahçelileri heyecanlandıracak bir yıldızın peşine düştü: Frederic Oumar Kanoute. Yıldırım, Sevilla'da top koşturan Malili golcüyü almak için aylarca uğraşmış ama bu rüya transfer yüksek bonservis engeline takılmıştı. Başkan, "Hayalimdeki golcü" dediği 31 yaşındaki yıldız için yeniden atağa kalkmaya hazırlanıyor.

'Evet' demişti ama
    Şampiyonluk hedefini tutturmak ve UEFA Kupası'na kalınması halinde Kadıköy'deki finali oynamak için ara transfere 50 milyon euro harcayacağı belirtilen başkanın, Kanoute için ise 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Teknik direktör Aragones'in de transferine can attığı öğrenilen siyahi yıldız, yıllık 4 milyon euro'ya F.Bahçe'ye "evet" demiş ancak Sevilla'nın 20 milyon euro'da diretmesi üzerine kulübünde kalmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Dönüm maçımız'

Futbolcularıyla bir toplantı yapan İspanyol hoca, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Kiev'i de yenersek yolumuz açılacak" ifadesini kullandı.

Denizli kutlaması
    Teknik direktör Luis Aragones, dün yapılan idman öncesi yaptığı toplantıda futbolcularını Denizli galibiyeti nedeniyle kutlarken, Kiev maçının önemine de dikkat çekti. İspanyol hoca, Ukrayna'da alınacak bir galibiyetin, hedeflere ulaşmak adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Devamlılık şart
    Çalışmalarının meyvelerini yeni toplamaya başladıklarına değinen tecrübeli teknik adam, "Başarıdaki esas, devamlılıktır. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ancak, bu noktaya gelene kadar çok kredi harcadık. Tüm gücümüzle Kiev'e hazırlanmalıyız. Maçı kazanırsak, yolumuz açılacak" açıklamasında bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu takımı sen uçuracaksın!

Aziz Yıldırım, maçtan sonra tebrik ettiği Belözoğlu'na işte böyle dedi.

Fenerbahçe forması altında ligdeki ilk golünü Denizlispor'a atan Emre Belözoğlu, maçtan sonra başkan Aziz Yıldırım tarafından tebrik edildi. Yıldırım, telefonla ulaştığı Emre'ye "Sana olan inancımı hiç yitirmedim. Böyle oynarsan maç kaybetmeyiz. Bu takımı şampiyon sen yapacaksın" dedi. Morali iyice yerine gelen yıldız futbolcunun ise "Merak etmeyin başkanım. Size olan borcumu mutlaka ödeyeceğim" dediği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lugano ateşle oynuyor

Lugano'nun sağ dizi ve üst adalesinde problem olduğu ve ameliyat olması gerektiği iddia edilirken, Uruguaylı'nın risk alıp oynadığı bildirildi. Öte yandan Lugano, riverplate. com'a yaptığı açıklamada, "River beni istiyor ama bu şu an imkânsız" dedi. Futbolcunun menajeri Figer, "Lugano, F.Bahçe'de kalmak istiyor. Ancak Avrupa'dan da teklifler var" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yedek kalmak içimi acıtıyor

Denizlispor maçının 75. dakikasında oyuna giren ve 6 maç sonra forma giyen Önder Turacı, "Maçı yedek kulübesinden izlemek içimi acıtıyor" dedi. Profesyonel futbolcunun küsmek gibi bir lüksü olmadığını hatırlatan Önder, her an oynayacak gibi hazır olduğunu söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi hedef liderlik

Denizli'de mucize bir kurtarışla zaferde önemli rol oynayan kaleci Volkan: Güzel bir seri yakaladık. Adım adım şampiyonluğa koşuyoruz..

Kötü günleri geride bırakan, Denizlispor galibiyetiyle zirveye bir adım daha yaklaşan F.Bahçe'nin milli kalecisi Volkan iddialı konuştu. Kritik bir kurtarışla üç puanın mimarı olan Volkan Demirel, "Güzel bir seri yakaladık. Bundan sonra hedefimiz liderliği ele geçirmek. O günler de çok uzak değil" dedi.
    Sezon başında olduğu gibi yine puan kayıplarının yaşanabileceğini belirten Volkan şöyle konuştu: Bundan sonra küçük kazalar olabilir ama bir düşüş yaşamayız. Bir seri yakaladık ve şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu kanıtladık. Dinamo Kiev'i de yenerek UEFA'da yolumuza devam edeceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kulübe de çok güçlü

F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, eleştirilerin aksine yedek kulübelerinin de güçlü olduğunu söyledi. Denizlispor maçında oyuncu değişikliğinin golü getirdiğini hatırlatan Mosturoğlu, "Sakatlıklar yaşanmasaydı sezon başında da aynı durumda olacaktık. Belki de şu anda açık ara liderlik koltuğunda oturacaktık. Denizli galibiyetiyle şampiyonluğa ulaşacak kadromuz ve gücümüzün olduğunu gösterdik" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Frutos da takipte

Kanoute'nin peşine düşen F.Bahçe'nin, Anderlecht'in 1.96'lık golcüsü Nicolas Frutos ısrarını da sürdürdüğü öğrenildi. Belçika basınında hemen her gün sarı-lacivertlilerin Arjantinli golcüye olan ilgisine yer veriliyor. Haberlerde, "Fenerbahçe, Frutos için teklif hazırlığında" yorumları yapılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasin: Pes etmek yok

Gözden çıkarılan Yasin, F.Bahçe'de kalmak istediğini belirterek, "Kendimi ispatlamak istiyorum. Hakkımda bazı haberler çıkıyor, doğrudur. Beni istemeyen olabilir ama tek isteğim bu kulüpte kalıp bana destek verenleri mahcup etmemek. Moralimi bozmuyorum. Göze girmeye çalışacağım" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk'un yüzü gülüyor

G.Saray ve Beşiktaş derbilerinde attığı gollerle formunun zirvesine ulaşan Selçuk Şahin, Denizlispor maçında da görevini en iyi yapanlardan biriydi. Kendine güvenini kazandığını belirten Selçuk, "Çok çalışmamızın karşılığını alıyoruz. Yıllardır çıkış yaşayan bir takımız. Sezon başında biraz zorlandık. Ama bundan sonra daha iyi olacak. Kiev'den de iyi sonuçla dönersek bu lige de olumlu yansıyacaktır" diye konuştu.

Sayfa 103/187 İlkİlk ... 3537893949596979899100101102103104105106107108109110111112113128153 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri