Gönen Derneğimizden eğitime destek
![]()
Gönen Fenerbahçeliler Derneği, geçen yıl başlattığı eğitime destek kampanyası kapsamında, Gönen 100. Yıl İlköğretim Okulu'na konferans ve toplantı solonu yaptırdı. Salonun açılış törenine Gönen Kaymakamı Saim Eskioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tuncer, Gönen Fenerbahçeliler Derneği Başkan Vekilleri Mesut Can ve Mustafa Erel ile dernek üyeleri katıldı. Açılışta Okul Müdürü Naci Öğüt, Kaymakamı Saim Eskioğlu ve Gönen Fenerbahçeliler Derneği Başkan Vekili Mesut Can'a eğitime yaptıkları destekten dolayı birer plaket vererek teşekkür etti. Toplantıda konuşma yapan Dernek Başkan Vekillerinden Mustafa Erel, "Gönen Fenerbahçeliler Derneği tarafından geçen yıl başlatılan eğitime destek kampanyasında, kulübümüzün 100. yılı münasebetiyle ilçemizde 6 ilköğretim okulundan 100 öğrenci giydirilmiş ve bir okula da ses düzeneği kurulmuştur. Bu kampanyanın ikincisinde 100. Yıl İlköğretim Okulu'na toplantı ve konferans alonu olarak yaptırılarak gerçekleştirilmiştir. 17 Nisan 2008 tarihinde 100.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin kulübümüzü ziyareti de karara bağlanmıştır. Ülkemizin daha ileriye gitmesi, daha güçlenmesi için esas olan en iyi şekilde eğitim almaktır. Bugün bize düşen görev, Fenerbahçe gönüllüsü olarak sizlerin en iyi şekilde eğitim alabilmeniz ve Fenerbahçe ailesini tanımanızdır. Eğitime destek çabalarımızın bundan başka bir amacı da yoktur" dedi.
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
![]()
Yer imleri