REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/187 İlkİlk 1234567891011121314151617183358108 ... SonSon
1862 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanarya’da taarruz
    Seneye büyük başarıların altına imza atmak isteyen sarı-lacivertli yönetim atağa kalktı. Kanarya’nın transfer listesinde kimler yok ki!
    GELECEK sezon süper bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer taarruzuna başladı. Kanarya’nın listesinde kimler yok ki! Yönetimin hedefi ses getirecek isimleri kadrosuna katıp, seneye Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve ligde büyük başarıların altına imza atmak. Sarı-lacivertli yönetimin liste başında ise Feyenoord’da forma giyen gurbetçi Nuri Şahin yeralıyor. FENERBAHÇE, Nuri’nin yanısıra, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Sivassporlu Mehmet Yıldız, Bursasporlu Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Vestel Manisasporlu Selçuk İnan, Altaylı Mehmet Batdal, Oftaşsporlu Remzi Giray ve Orhan ile de yakından ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde bu futbolcuların kulüpleriyle görüşülecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lugano’dan haber var!

DEFANSIN yıldız ismi Diego Lugano, tedavisi için Brezilya’ya giderken, sambacılar diyarından Fenerbahçe’ye mesaj yolladı. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmayı planladığını dile getiren Uruguaylı yıldız, “Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Bana verilen programa harfiyen uyacağım” diye görüş bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deivid’den zafer sözü

BREZİLYALI Deivid de Souza, Trabzonspor’u devirip sezonu galibiyetle tamamlayacaklarını ileri sürdü. Sambacı, “Zor maç olacak. Şampiyonluk şansımız da sürüyor” açıklamasını yaptı. DEİVİD, “G.Saray yenilirse şampiyon oluruz. Ancak onlar şampiyon olsa bile biz ligi iyi bir sonuçla tamamlarız. Moralimiz yavaş yavaş düzeliyor. Artık son haftaya bakıyoruz” ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex: Futbolda herşey olabilir

BREZİLYALI yıldız Alex de Souza, şampiyonluk için Galatasaray’ın kaybetmesi gerektiğini hatırlatıp, “Şansımız az ancak futbolda her an herşey olabilir. Denizli deplasmanında bizim başımıza gelen Galatasaray’ın da başına gelebilir. Beklemedeyiz. Trabzonspor’u deplasmanda devireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ZICO’NUN aklı Lazio’da!
    Fenerbahçe’deki akıbeti hala belli olmayan Brezilyalı teknik direktör, “İtalya Ligi’nde bir takımı çalıştırmak beni çok mutlu eder” dedi
    FENERBAHÇE’DE kalıp kalmayacağı belli olmayan ve yönetimin henüz kendisi hakkında karar vermediği teknik direktör Zico, Lazio’nun teklifine sıcak bakıyor. İtalyan Spor Basını’nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport’a konuşan Arthur Zico, İnter maçı öncesi Lazio’ya galibiyet taktiği vermekten bile çekinmedi. SAMBACI, İtalyan gazetelerine şu açıklamaları yaptı: “Lazio, İnter’i yenmek istiyorsa agresif futbolu tercih etmeli. Benimle ilgilendiklerini duydum ancak şu ana kadar teklif almadım. Tabii ki İtalya liginde takım çalıştırmak bana gurur verir. Fenerbahçe ile sözleşme yenileme durumum da var. Hayatta neyin nasıl olacağı ise asla belli olmaz.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8 milyon euro getir, istediğin yere git!

YÖNETİM, yakın çevresine takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Kezman’a mesaj yolladı. Fenerbahçe, Sırp yıldızın bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirlerken, golcüye adeta “Bu parayı getirirsen istediğin yere transfer olabilirsin” mesajı yolladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökhan Gönül için devler sıraya girdi!

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde sergilediği müthiş performansla büyük beğeni kazanan Gökhan Gönül için kulübe transfer teklifi yağıyor. Juventus, Palermo ve PSV’nin genç yıldız için kesenin ağzını iyice açtığı ve 15 milyon euroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener şoku atlatamadı
    Sarı-lacivertli takım, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, moraller ise hala sıfır
    FENERBAHÇE, Trabzonspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Samandıra Tesisleri’ndeki çalışmada futbolcuların yine moralsiz oldukları gözlendi. Sakatlığı nedeniyle önceki gün yapılan çalışmaya katılmayan Semih, dünkü antrenmanda ise takımdaki yerini aldı. Bu arada Samandıra’ya giden Şair Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu öğrencileri idman sonrası teknik direktör Zico ile biraraya gelip çiçek verdi. Brezilyalı hoca da öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eto’o Tottenham değil Fener
    Tottenham, Eto’o için Barcelona’ya 35 milyon euroya yakın teklif yaptı. Yıldız futbolcu ise ‘F.Bahçe’ diyor...
    FENER’İN ön protokol yapıp gelecek sezon için söz kestiği Samuel Eto’o’ya yeni bir talipli daha çıktı. Katalan ekibinde kalmayacağını açıklayan Kamerunlu için Laporta’nın kapısını çalan son takım Tottenham oldu. Transfer döneminde gözünü İspanya’ya diken Tottenham, Kamerunlu yıldız için 30 milyon euronun üzerinden bir para önerirken, Laporta ise Londralılar’a haftaya randevu verdi. KATALAN ekibine 35 milyon euroya yakın bir para öneren Tottenham menajeri Ramos, Laporta’nın kesin kararı için haftaya kadar bekleyecek. Ancak Marca, Barcelona başkanının bu cevabının pazarlık yapmak amacı taşıdığını ve Laporta’nın Eto’o’yu en az 35 milyon euro’ya satarak çok önemli bir yıldız transfer etmek istediğini yazdı. Bu gelişmelerden rahatsız olan Eto’o’nun ise İngiltere’deki ırkçı olaylar nedeniyle Ada’ya sıcak bakmadığı bildirildi. Kamerunlu golcü, F.Bahçe’ye gelmek için gün sayarken, Kanarya da Barça’ya önemli oranda bonservis ücreti ödeyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Berbatov unutulmadı

FENERBAHÇE, Tottenham’ın Berbatov’u satacağını açıklamasının ardından, bu futbolcu için piyasa araştırmasına başladı. Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren sarı-lacivertli takım, olası bir terslik durumunda rotasını değiştirecek. TOTTENHAM menajeri Juande Ramos, ocak ayından beri bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Berbatov ile ilişkilerini koparmak üzere olduklarını, bu futbolcunun yerine yeni girişimlere başlayacaklarını dile getirmişti.

Sayfa 8/187 İlkİlk 1234567891011121314151617183358108 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri