Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gökhan Fener’de!
    Beşiktaş’la mukavelesi biten başarılı defans oyuncusuyla anlaşıldığı iddia edildi. Burak Yılmaz da her an bitebilir!
    SİYAH-BEYAZLI takımın defansının en çok konuşulan ismi milli futbolcu Gökhan Zan Fenerbahçe yolunda. Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren başarılı defans oyuncusuna sarı-lacivertli takımın transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi... Fenerbahçe’den gelen ciddi teklifi değerlendiren Gökhan Zan’ın transferi an meselesi. Öyle ki Zan’ın yakın akrabaları da “Bu transfer bitti” yorumlarını yapmaya başladı. Öte yandan Fener yönetiminin, devre arasında Beşiktaş’tan V.Manisa’ya transfer olan Burak Yılmaz’la da ilgilendiği ve önümüzdeki hafta kulübüyle görüşme yapılacağı öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlle de Mehmet
    Sarı-lacivertliler, Kayseri ve Sivas’ın yöneticileriyle bu iki futbolcu için dirsek temaslarına başladı
    F.BAHÇE’NİN Kayseri’nin yıldızı Mehmet Topuz aşkı bitmiyor. Beşiktaş’ın da gündeminde olan yıldız futbolcuya imza attırabilmek için As Başkanlardan Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu seferber oldu. Topuz da yaptığı açıklamalarda kulübüyle anlaşılması durumunda Avrupa’da oynayan bir takımın formasını giyebileceğini açıklamıştı. SİVASSPOR’UN golcü futbolcusu Mehmet Yıldız da Fenerbahçe’ye gelmek için can atıyor... Kulübe yakın kaşnaklardan gelen bilgilere göre kırmızı-beyazlı takımın golcü futbolcusuyla da görüşüldüğü, Yıldız’ın ise, “Kulübümle anlaşırsanız boş sözleşmeye imza atmaya hazırım” dediği öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin Sırbistanlı futbolcu Kezman’ın kendisine takım bulması halinde Yıldız’ın kulübüyle de anlaşmaya varacağı iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkisi de Fener’in delisi
    Menajer Tutumlu her iki yıldız futbolcu için “Çok teklif alıyorlar ama akıllarında Kanarya var” dedi ve ekledi: “Eto’o Barça’dan Kanoute Sevilla’dan ayrılacak!”
    GELECEK sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalden daha büyük bir başarı hedefleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmaları yapan Fenerbahçe’ye müjdeli haber... Ünlü menajer Bayram Tutumlu dün Fotospor’a yaptığı açıklamada, “Eto’o ve Kanoute çok teklif alıyor ama ikisi de aklına Fenerbahçe’yi yazmış” diyerek, bu konuda Avrupalı dostlarından kulağına gelen bilgileri gazetemizle paylaştı. Tutumlu, Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi’ne kalamadığı için Kanoute’yi satacağını, Barcelona’nın da kadro revizyonu doğrultusunda Eto’o’yu yollayacağını belirtti. Bu arada Kanoute’ye B.Münih de teklif yaptı ancak ünlü internet sitesi tribalfootball.com’a göre Malili golcü, Fener’den aldığı kârlı tekliften büyülendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gilberto taarruzu

Fenerbahçe, Maldonado'nun yerine Arsenal'in Brezilyalı yıldızını almak için atakta....

Kanarya, Arsenal'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Gilberto Silva'yı transfer ediyor. Maldonado'nun yerine bu oyuncuyu almayı planlayan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Zico'nun muhalefetine rağmen transferde ısrarlı...

Adım adım Kadıköy'e

Zico'nun "Maldonado takıma çok faydalı olur" demesine rağmen, yönetim kurulunun, dün yaptığı toplantıda kadroyu güçlü isimlerle takviye etme kararı aldığı öğrenildi. Arsenal'den ayrılacak olan Gilberto gelmeye hazır.

Yabancı transferinde elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım kadroyu önemli bir yıldız daha katmaya hazırlanıyor. Maldonado'yu beğenmeyen ve takımdan göndermek isteyen yönetimin, ön libero mevkiine Arsenal'li Gilberto Silva'yı transfer etmek istiyor. Zico'nun, Maldonado'nun Fenerbahçe'de kalması ve önümüzdeki sezon takıma yararlı olacağı raporuna rağmen yönetim Gilberto'da kararlı.

SPONSORLAR DESTEK VERECEK
    Arsenal'den ayrılma kararı alan Silva için Yıldırım'ın, menajer aracılığıyla temasa geçtiği öğrenildi. Önümüzdeki hafta hem Arsenal'le hem de başarılı ön libero ile masaya oturulacağı belirlendi. F.Bahçe'de dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Silva'nın yanı sıra ünlü bir santrforun alınmasının kararlaştırıldığı öğrenildi. Toplantıda ayrıca, transferler için sponsorlardan destek istenmesi görüşüldü. Bu arada Shevchenko, Deco, Eto'o gibi isimlerle de görüşmeler sürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 16.05.2008

Alex'e Benfica kancası!

Sarı-lacivertli kulüple bir yıllık daha sözleşmesi bulunan kaptan Alex de Souza´ya, Portekiz´den talip çıktı.
    16.5.2008

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı oyunu ile dikkat çeken Brezilyalı yıldızı transfer etmek isteyen Benfica Kulübü’nün nabız yokladığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon da Alex’i renklerine bağlamak isteyen ancak bunda başarılı olamayan Benfica’nın, Brezilyalı yıldızdan olumsuz yanıt aldığı bildirildi. Alex’in “Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum” sözleri üzerine geri adım atan ve Fenerbahçe Kulübü ile temas kurmaktan vazgeçen Benfica’nın önce Brezilyalı oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Portekiz Kulübü bir ara Semih Şentürk ile de ilgilenmiş ancak bu transfer girişiminden de olumlu sonuç çıkmamıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Fener'e gelirim'

Shevchenko FANATİK'e konuştu: "İngiliz basını beni yordu. Burada kalmam zor. İstanbul'daki maçta Fenerbahçe taraftarından çok etkilendim. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok..."
    16.5.2008

‘Resmi teklifi aldık’
    Yer, Cobham antrenman sahası... Chelsea, Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanıyor. İdmanı izleyen tek Türk gazeteci, FANATİK’ten Edip Adanır... Yanında Andriy Shevchenko var. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Ukraynalı golcünün yorumları: “Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.”
    6 Mayıs’ta, Londra’da
    “Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.” Adanır’ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti.
    Edip ADANIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Çünkü Fener en büyük'

Chelsea formasıyla Devler Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Anelka, "Sarı-Lacivertliler şampiyonluğu kaçırdıkları için üzülmesin" dedi.
    16.5.2008

Türkiye’de geçirdiği günleri unutamadığını belirten Fransız golcü, “Sizin aracılığınızla büyük Fenerbahçe camiasına selamlarımı gönderiyorum” ifadesini kullandı.
    ‘Herkes kabul ediyor’
    Transferi büyük sansasyon yaratan, ancak çeşitli nedenlerden ötürü Sarı-Lacivertli formaya gerektiği gibi hizmet edemeyen Nicolas Anelka’dan mesaj var. Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi final maçı nedeniyle kampta bulunan Chelsea’nin golcü futbolcusu, Türkiye’de ve Fenerbahçe’de geçirdiği günleri hala unutamadığını belirterek, “Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdıkları için hiç üzülmesinler. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bunu herkes biliyor ve kabul ediyor” dedi.
    ‘Önder keşke kalsaydı’
    Anelka, “Sizin aracılığınızla Fenerbahçe camiasına selamlarımı yolluyorum. Orada iyi arkadaşlarım oldu. Bazılarıyla görüşüyoruz. Önder Turacı ile daha geçenlerde telefonda konuştuk. Ayrılacakmış. Keşke Fenerbahçe’de kalsaydı. Çünkü Sarı-Lacivertliler Avrupa’da önemli işler yaptı ve arkasını da getireceklerdir” görüşünü dile getirdi. Chelsea’nin kaptanı John Terry de, Türk ekibinin iki maçta da kendilerini çok zorladığını, özellikle taraftarlarından etkilendiğini ifade etti.
    Edip ADANIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri